Testépítés - Testformálás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Panzermeyer
ROFL

mov ah,4ch int 21h end

Az hogy Attila most diétázik, és kevés a ch 😄

Amúgy Attila te szeretted a suliban a törit? Úgy fogalmazol mint valami nyomorék történész, aki mindenkinél mindent jobban tud, pedig ott se volt 😄

MD kupán 1-2 versenyzõ? Gyér nézetsség? Bukás? Tán kevés volt a bevétel ? 😄
BSN kólmennel 2-3 versenyzõ? Ha MD kupán 1-2 volt akkor itt inkább 0.2-0.6 nem ? 😊
Gyurma nem független? Miért? Fideszes, vagy MSZP-s ? 😄
MT produkció populáris? Ehem... viszont vidámnak vidám. Azoknak is! 😄
BB.TV furkálódás? Ez de szép szó atya ég! 😊 Értéke csökken? Ja hogy a kutya nem tölti már le, ezért van a szerver annyira leterhelve amikor kijön az új epizód nem ?! 😄
Nagy sztárok eltûntek? Nem lehet hogy versenyre készülnek? Mondjuk õszre? Hmmm?
SG fórum a vezetõ? 😄 Ajjaj! Ehhez nem is szólok hozzá semmit.
És mi az egésznek a konzekvenciája? <#bee1>
Itt a nyár, és bukás a tavasz

Kronológia:

- MD kupa sorozat, kötelezõen megjelenõ 1-2 bodyversenyzõ, gyér nézettség, nulla média, bukás
- BSN ifbb Colemannal, 2-3 versenyzõ, kicsi nézettség, óriási média elõtte/utánna, nem jött be

- Gyurma produkció szakmai havi mûsora továbbra is jó, de már nem független (?!?)
- Muscleteam produkció láthatóan föggetlen, populáris, vidám azoknak is, akik amatör bodysok
- BB-TV underground szakmai, de egyre több furkálódás az ellenfelek ellen, értéke csökken
- szaksajtó változatlan (2 havi) kivéve Extremefit már csak negyed évi(?!?), Ironman meghalt(!)
- Testmester, biotech portál meghaltak (?!?), bodybuilding új site, nagy beharangozás

Megjegyzések:

- óriási a harc a tápkieg piacon, iszonyatos árudöpping, ennek ellenére az árak szinte u.a.
- sokkal kevesebb új bodys a versenyeken, a nagy sztárok mint ha eltüntek (?!?)
- nagy ellentétek, széthúzás, kialakuló csoportosulások, sárdobálózás, padlón a bodysport???
- forumok rangsora megváltozott, a független sg a vezetõ
- scitec mint ha kevesebb bodyst szponzorálna
- biotech mint ha nem szponzorálna senkit
- extremefit mint ha kezdene 1-2 bodyst szponzorálni

Vajon milyen lesz az õsz?

ennyire tellett😄 nem az én gépem volt nálam, ezért nem voltak jók az idõzítések, sajna..
Amúgy köszi az aláírást, meg a termékmintákat😊 Lenne is egy kérdésem:
no-explode vs. nitrix. melyiket ajánlanád, és miért? mert így elsõ látásra/olvasásra nagyon hasonlónak tûnnek. nekem a nitrix szimpatikusabb.
FOXX supreme
jah, bocs összeolvastad, mert VESSZÕ -õt figyelmebe kéne venni..nem baj !

Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.

FOXX supreme
fehérjét ezsem meg..elmagyarázzam mi az a tojásfehérje?

FOXX supreme
😊 én nem testetépítek észkombájn!!! Erõemelés, tod mi az?
csak melette van formám, meg tömegem, msot , jó akkor hagyjuk ... mindegy !

A szögek és az idõzítések elég furák...<#violent><#nemtudom><#hehe>...de azért köszönöm! <#nyes><#wink>

Remélem lesz még pár tucat kép amibõl lehet válogatni...elõnyösebbeket is. <#circling>
Brolly
Sztem az naon nem úgy értette, máshogy is lehet hangsúlyozni a mondatot hisz ott van a , 😊

\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

Brolly
Hát 1 kg száraz rizs lefõzve van vagy 3kg nem, ahoz képest hogy 240g-ot kéne benyomni naponta egy 80kg-os embernek, ez elég sok nem?

\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

"15 tojást simán megesztek persze fehérjét, és a sárgáját hanyagolva"

Ha a fehérjét és a sárgáját hanyagolod, akkor mégis mit eszel meg belõle? a héját? vagy a kakasgecit? <#eplus2>

Válasz \'Isten\' üzenetére (#0)

"csak eszek én nem számolgatok, növök, zsír nem jön..."
Szerinted a profik és mindenki más miért méricskél ? Csak úgy hobbiból ?
Meg egy kajálásra 1 kiló szárazon lemért rizs fõzve... aha ja
Na haggyuk a fasságokat...

Ha sporolni akarsz a tapkiegeden akkor rendelj INNEN !!! : www.myprotein.co.uk 5 % kedvezmeny ezzel a koddal : MP88473

FOXX supreme
csak eszek én nem számolgatok, növök, zsír nem jön, edzek erõvel..persze ez nem minden nap van, csak volt már és tudom hogy megtudom enni😄

tojással ugyan így, 15 tojást simán megesztek persze fehérjét, és a sárgáját hanyagolva

CSáó!

Pár hete volt itt egy kis vita külföldrõl rendelt cuccokról és hosszas utánajárás után találtam is járható utat:
hitelkártyával elõre kell fizetni a cuccot, õk pedig ráírják a csomagra, hogy ajándék. Ekkor nem kell amerikából vámot fizetned! mármint 0 forintra persze 0 vám jár 😄
A dolog mûködik, személyesen láttam amint egy srác kipufogót! rendelt amcsiból és simán rányomták hogy ajándék... jah kiscit olcsóbb volt mintha itt vette volna a szervízben.
Elvonatkoztatva ez az egész mûködik fehérjére és egyéb kellékekre is, csak az amerikai árat + postaköltséget fizeted. Mondanom sem kell, még így is megéri. Kellemes hely a nézelõdésre: ebay.com.
Most próbálok ki egy szállítmányt aztán szólok mennyit spóroltam a hazai árakhoz képest.
ÜDv
0o

Válasz \'Isten\' üzenetére (#0)

A PULZS FITNESS-ben volt Németh István Ifbb pro bodybuilder

jazzy
De minek neked 700g szénhidrát egy étkezésre? Az egy napra is sok..
FOXX supreme
aztán jó persze, rá fél órára nem bírnék megint megenni ennyit, de napi egyszer megtudom csinálni

FOXX supreme
pl. internetezek, és pillanatok alatt elfogy😊

nem kellenek hozzá napok. ehez a sporhoz enni kell. én tudok😊

Vagy egyél kevesebbet, vagy edzz keményebben!

Az utóbbi az okosabb megoldás. Ha viszont elég a 4 gramm is a fejlõdéshez akkor menj le 4-re. Ki kell próbálni.
És mondd hány nap alatt ? 😄
jazzy
Vörös Zoli is annyit eszik kb 😄
na ez már szerintem is egy kicsit durva.

FOXX supreme
fél kiló egyáltalán nemsok...én 80 Kg vagyok kereken, 1 kilót is megeszek simán magába, só nélkül is !..bár ember válogatja

És aki nagyon zsírosodik az 5 gr chtól az meddig mennyen le szted? min 4 gr ?

Ha sporolni akarsz a tapkiegeden akkor rendelj INNEN !!! : www.myprotein.co.uk 5 % kedvezmeny ezzel a koddal : MP88473

Kössz... Az jó szar! <#wilting>
csuszi
nem neked szólt sry, hanem hmmmmmm-nek😊

MJ rulz Pink Team The Only One

csuszi
olyan bélpoklos vagyokhogy iszonyat. csak viszonyítási alapként don pepe minden városban van, egy xxl pizza lecsúszik, szal ne magadból indulj ki, fél kiló rizs nem sok. én 200 g eszem diéta alatt (70 deka csirke cicivel támogatva), majd kiugrik a szemem olyan éhes vagyok 😊

MJ rulz Pink Team The Only One

Tömegelni "vastagítani" általában 5 gramm ch-val szoktak, és 2 gramm fehérjével testsúlykilogrammonként.

Nagyon vékony vagy? Ha így van durumtésztát is ehetsz, mondjuk fele arányban, sõt ha nem hízol akár szemetet is. Az a lényeg hogy eleget egyél. Bár ha képes vagy napi fél kiló rizset megenni, inkább azt javaslom.

Nem értem miért ne lehetne lenyomni napi fél kilót... errõl szól ez a sport

...sok kákabelû

😄
Danny1987
annyit eszek 3 napja ettöl fogok vasagodni vagy hagyjam a faszba és térjek vissza a szalámis szendvicshez

Live for nothing or die for something.

napi fél kiló nyersen mért rizs? na persze

mokate én leginkább a mars csokihoz

Danny1987
Hi

Azt szeretném megtudni hogy ha a napi 4 g ch megvan testsúlyonként a fehérje olyan05-07 g testsúlyonként akkor lehet-e vastagodni ha kezdõ vagy és vékony. a ch-t rizsböl viszem napi 0,5 kg.

Live for nothing or die for something.

Sziasztok!

Az OPTIMUM NUTRITION-tól a 100% Whey Protein Gold Standard - Rocky Road ízesítés érdekelne. Mihez lehetne hasonlítani ezt az ízt?
A másik, a DYMATIZE-tól a Hi Protein Mega Gainer és a Mega Gainer összetételérõl és fehérjefrakcióikról kellene valami infó...
Köszi!
Bocs, Abbas Khatami.
Kihasználom a negatívot, de nem olyan hosszan, mint pl. Abbis Khatami a videójában (4-5 mp).
gyuriii
Én csak annyit tennék hozzá hogy nálunk az edzõ egyáltalán nem ilyen. 45 éves, 30 éve ezzel foglalkozik, kicsit jobban vágja a dolgokat mint akárki ezen a fórumon. De õ nem szokott irogatni semmit.

Én nem értem minek eltervezni hogy mennyit edzzek. Eleve ott kezdõdik a dolog hogy a végrehajtás módjától függenek a súlyok, és a sorozatok száma. Én bukásig megyek, és ott a vége. Minek számolni? Lángba borul az egód ha nem tudsz felmenni max súlyra? Ha nem érzed mikor vagy kész, helyetted nem mondja meg senki. Fõleg nem egy ilyen fórumon.

A kedvencem a termben az edzõ, aki minden felesleges apróságot leírkál az õ kis papírjára... kíváncsi vagyok mit olvas ki belõle ha a delikvens nem fejlõdik sehova (mondjuk nem is szoktak :p)

"a lassú negatívozás olyan szinten okoz sérüléseket az izomban, hogy naturálban nem mindenkinek jön be, mert simán túledzi magát tõle"

Lassú negatívozás alap! Az viszont nem hogy feltételezed hogy bárki is koxoljon a fórumozók közül! Azt mondod hogy te azért nem használod ki a negatív szakaszt, mert félsz a túledzéstõl? Te nem az edzéstõl félsz inkább? Ha rám hallgatsz inkább kis súlyokkal baszol oda az izmoknak minthogy irreálisan nagy súlyokkal bohóckodsz.
Igen, idõnként velem is elõfordul(egyre ritkábban)az idegrendszer leterhelése miatt - igazándiból minimalizálni lehet a lehetõségét megfelelõ étkezéssel és pihenéssel. Hetei szigorú egy bicepsz, lehetõleg a háttal egy napon! Akkor le van szûkítve a lehetõség, hogy egy héten többször is érje stimulus az adott izomcsoportot.
Osztom ezt a véleményt, de az a baj, hogy a lassú negatívozás olyan szinten okoz sérüléseket az izomban, hogy naturálban nem mindenkinek jön be, mert simán túledzi magát tõle. Nekem sikerült. 😄
Nekem sok volna... Valószínûleg akaratlanul is elkezdeném tartalékolni az energiámat, az utolsó gyakorlatokra. Régen próbálkoztam a tricepsz - bicepsz szuperszettel, ideig - óráig mûködött csak. Nálam az válik be inkább, ha minél jobban leterhelem - de csak intenzív edzéssel. Hiába a nagy súly, az nem zúz annyira oda, mint a lassú visszaengedés!
FOXX supreme
sztem sok...bár kinek mi

persze.. nem sok ez.. az elsõ nehezebb gyakorlatokból 4 sorozat, a többi kettõbõl 3-3.
Atesz85
Na ezt vártam inkább ilyenen kellene vitázni, aztán mindenkit leoszt valami nagy ember <#crazya> aki igazán ért hozzá.

Az én edzés tervem valahol a kettõ elõbb leírt között van, de most van alkalmam változtatni ezért kérdeztem meg.

Szerintem az lesz h megfogadom mindkettõt. Ez az utolsónál lassan visszaeresztve a súly szerintem is jó.

Eddig én is szuperszettben csináltam tricepszet meg bicepszet, és úgy próbáltam csinálni hogy 15-16 sorozat kijöjjön minden izomcsoportra. kétkezes meg egykezes gyakrlatokból.

Ezt mind egy edzésen csinálod?
itt is megoszlanak a vélemények. én egy lee priest interjúban olvastam, hogy õ se bicepszre, se tricepszre végzett gyakorlatoknál nem megy 14 ismétlés alá. ezért kipróbálam a nagyobb ismétlésszámot énis, általában mindenbõl 12-16-ot csinálok. eddig jól reagál rá a karom. meg újításként együtt edzem a tricepsszel szuperszettben, és ez nekem bevált. 3 gyakorlat mindenre, 4 sorozat általában.
részlet a naplómból, amúgy én is kreatint nyomok most 😊

Csigás letolás kötéllel:
40kg*16
45kg*16
50kg*14
55kg*14
ezt nemigazán lehet összehasonlítani a múltkorival, az egyezések max a véletlen mûvei, mert másik csigán csináltam. a megszokott ugyanis kissé tropára van menve.
Váltott karú karhajlítás:
10kg*20
12kg*16
13kg*16
14kg*14

Szûknyomás:
30kg*16
40kg*16
45kg*12
Bicpesz csigán:
40kg*16
45kg*14
50kg*12
itt a szokásos csigát használtam.

Egykezes tricepsz fekve:
ebben elég jól sikerült fejlõdnöm
8kg*14
9kg*12
8kg*12
Kalapács bicepsz:
12kg*14
11kg*12
10kg*14
Én nem szoktam bicepszre végestelen végig gyakorlatokat végezni... Nincs is haszna. Rövidebb, vagy közepes intervallumu edzés, intenzív végrehajtással az, ami szerintem mûködik alapesetben.
Azaz: bicepsz rúddal, állva 2-3×15 és utána vagy váltott kezes bicepsz ülve 3×10, vagy scott pad (szabad súlyos!) 3×10
Ez az ami bevált nekem. Bár nekem soha nem kellett erõlködnöm a bicepszemre... Lehet még kalapácsos bicepszezést és koncentrált bicepszezést is beiktatni. Azért azt vedd figyelembe, hogy egy kisebb izomcsoportról van szó, ne terheld túl gyakorlatok tömkelegével lehetõleg! Talán két gyakorlat három-három sorozattal, egyenként 10-15 ismétléssel elég lehet...
Minden esetben próbálom olyan intenzitással végezni a gyakorlatokat, hogy az elsõ három sorozat után már határozottan fáj és mire befejezem a bicepszezést, pisi-kaki befigyel! <#vigyor3> Nem tartalékolom az erõmet, hanem az adott sorozatba beleadok mindent és lassan eresztem vissza a rudat. A súlyt pedig úgy választom meg, hogy ne csalhassak bele, ne rángassam. ki kell tapasztalni az optimális súlyt... Tudom csinálni 45kg-mal is, de minek, ha 35kg-tól és tizenöt ismétléstõl sokkal jobban bedurran a karom... Még pár dolog, amit fontosnak tartok:
- mindig van segítségem (1-2 erõltetett ismétlés erejéig)
- mindig koncentrálok az izom érzetre
- sorozatok között próbálok ráfeszíteni az izomra párszor (nyilván a vége felé már nem megy)
- MINDIG BEMELEGÍTEK!
- és végül: MINDEN EDZÉS ELÕTT ESZEM KB. EGY-FÉL ÓRÁVAL! ( akár csak egy túros-zabpelyhes turmixot is, ha más nem)
Én így csinálom, NEKEM így mûködik. Abszolút nem biztos, hogy mindez igaz lehet rád is! De az alapszabályokat érdemes betartani!
2-3 hónap, ki hogy reagálja le... Ha a második hónap után is érzed még teljesítményben, akkor hajrá! A dextrózon kívül van egyéb alternatíva is... Amilyen gyorsan megemeli a vércukor szintet, ugyanolyan gyorsan le is ejti - gyakran a kiinduló érték alá! Érdemes utánaolvasni, hogy például fehérjével, vagy maltodextrinnel hogyan kombinálják...
Atesz85
Aki tud segítsen és írjon már le bicepszre egy igazán jó edzéstervet ami be vállt, haladó szintet kérek, most kreatin kúra miatt akarom rendesen minden alkalommal kifárasztani, hogy megfelelõen épüljön a szünnapon.
Szerintem nagyon fontos a gyakorlatok sorrendje. leginkább erre lennék kiváncsi.