-
Flammius #11977 Értem, és köszi. Amúgy nincsenek ilyen ambícióim, csak mint laikus gondoltam, hogy Ti jobban értetek a "gépekhez". Kicsit utánaolvastam, és most már látom, hogy nincs is olyan sokféle edzőgép, mint gondoltam, ráadásul mind terheli valamennyire a sérült részt is:/ Persze azért ég és föld a különbség a két terhelés között, de amíg bicegve járok, addig jobb nem erőltetni ilyenekkel se. Magamtól pedig nem jut eszembe más, csak a fekvőtámasz/felülés, azt viszont nem lehet 1,5 órán át csinálni, legalábbis az én fizikumommal biztos nem:) Sajnos húzódzkodni nincs min, plusz azzal is ugyanaz a gond, mint az előző kettővel. A felsőtestem évek óta annyi terhelést kapott csak, ami a bemelegítés/nyújtás/futás során éri, az pedig édeskevés ahhoz, hogy most olyan intenzív edzésekbe kezdjek, ami pótolná a futás elmaradását. Ráadásul nagyon más fajta edzés is lenne, és nem nagyon fűlik a fogam hozzá, hogy nehéz súlyokat emelgessek. Ne érts félre, nem vagyok finnyás, képes vagyok 50 fokban is lefutni a napi adagot a tűző napon, ha beledöglöm is, de azt szeretem csinálni, ezt meg még kéne szeretnem valahogy. Na mindegy megyek inkább, és megnézem azokat a súlyzókat (testvérem adott tegnap egy valami Joe Weider által írt könyvet, túl azon, hogy tele van irtózatos méretű pacákokkal találtam pár olyan gyakorlatot, amit lehet ülve csinálni, és nem is ír combterhelést).