Testépítés - Testformálás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

FOXX supreme
nem ismerem:S

Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.

Brolly
Azért mégse egy tömegnövelõ...

\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

Brolly
Én most gondotam hogy veszek Hydroxycut-ot szálkásításhoz, nem tudom hogy mennyi értelme van, de sztem dobna azértvmit, ha nem is látszólag, de teljesítményen sztem dobna, de en mtudom hogy 11ért megérné-e:S

\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

csuszi
1 hónap kevés, 3 sok. szrtm.
most vettem multi x et, tolok mellé c-t, pár grammot. ennyi elég vagy még toljak rá valamit? hardcore animalok kíméljenek😊

MJ rulz Pink Team The Only One

Atesz85
Ezzel nem gondoltam, hogy ekkora hallgatást indítok el, csak úgy éreztem h két hete semmi érdemi téma nincs, csak a vita 2-3 ember részérõl "1 lerágott csont" témáról. De mikor PyRex-nek elege lett csatlakoztam. Ennyi.

Szerintem az lehet, hogy most egy idõre sokan elfordultak a fórumtól várják, hátha kialakul valami jobb téma hetek múlva.

Részemrõl annyi kérdésem lenne, hogy ha kezdek egy kreatin kúrát szöllõcukorral és fehérjével, akkor szerintetek 1 vagy 3 hónapos kúra a jobb? Több helyen keresgéltem és egyértelûen semmi nem gyûzött meg melyik a jobb. Akinek vannak tapasztalatai várom a válaszokat, de nem a kioktatás jellegût, normál hangnemben. (Mellesleg közel 1 éve kihagyás nélkül edzek)

Már lassan két napja óriási a kuss a fórumon. Gondolom egyeseknek ez tetszik, mivel annyira unták az eddigit. Tõlük kérdezem, most ez miért jobb? Vagy miért nem dobnak fel témát, amirõl szeretnének irogatni? Atesz85 vagy két napja feltett egy-két kérdést, s a nagy forumos társaság még csak szóra sem méltatta, pedig nem sport diplomácia-politika-versenyelemzés-topicelemzés-filmkritika volt. Mindenbõl lehet okulni, és tanulni, semmilyen témát nem kell lehurrogni, ez saját vélemény 😊)

Ja majd nem elfelejtettem, mint ha azt olvastam volna, hogy pyRex-nek a tegnapi nap nevezetes volt!!! Hát akkor Isten éltessen 😊))

Atesz85 -nek üzenem
Ezt ne csak a forumokon keresd, ajánlom:

www.testepites.linkpark.hu (tematikus keresõ oldal)
www.tesztoszteron.hu (nagyon jó leírások !!!)
www.vireco.hu

Az pedig olyan relatív megfoglamazás, hogy megfizethetõ kategória.

Itt is szólok mindenkinek, hogy június 2-án (szombat) szeretettel várunk minden érdeklõdõt 14 órától Tatabányán a Pulzus Fitness edzõteremben, ahol bemutató edzést és szemináriumot tartok. A belépés ingyenes. Mindenki hozzon magával még egy embert! <#nyes>

Plakát
bocs, de ha téged vádolnának meg és a te cégedet és megpróbálnának lejáratni egy nyilvános fórumon(ráadásul egy névtelen senki), és belekötni minden szavadba. Nem hiszem, hogy elég hülye lennél nem leírni a te álláspontodat a témában ugyanott. Errõl van itt szó.

Derrick megpróbált engem és a cégemet bemocskolni és vádolni ezen a fórumon, mert Dudás ezen a versenyen is vesztett, az össze eddigi versenyéhez hasonlóan. Pedig ehhez nekem semmi közöm nem volt. Ennyi a sztori.

Én nem jöttem ide megtámadni senkit!!! Senkibe nem kötöttem bele.

Ha megnézed a legelsõ beírásaimat itt ezen a fórumon 2 hete, akkor láthatod, hogy senkire egy rossz szót nem mondtam és nem kötöttem itt bele senkibe. Ez nem az én stílusom és nincs és soha nem is lesz ilyen szándékom.

Ha viszont megtámadnak nyilvánosan és megpróbálnak lejáratni, akkor leírom az én véleményemet róla.

Részemrõl befejeztem a témát és elnézést kérek mindenkitõl, akinek ezt végig kellett olvasnia.
jazzy
Tömeg nem állt ki senki mellett, képet pedig nem töröltem.
Kezdenek szaporodni a hülyék.
Legyetek szivesek testépítéssel kapcsolatos dolgokról beszélgetni, nem érdekel senkit se derrick hülyeségei a madárkáiról, sem topicelemzés és a többi gyerekes duma.
Kezdem érteni miért látja hülyének mindenki a testépítõket, bár azért kíváncsi lennék hány ember testépítõ itt és hány tépi a száját fölöslegesen mert nincs jobb dolga otthon.
Atesz85
Hány éves ez a efitmaster, talán most ez a kérdés merült fel bennem. Ha valaki neked nem tetszõ dolgot ír be, te egybõl védekezel, szerintem ezt az ovodában kinövi a legtöbb ember.

Ja és én is támogatnám az ötletet, hogy visszatérjen a fórum a régi arculatához. Esetleg valaki újra bedobna értelmesebb témákat is.

Ne legyen már ez az elszállt ki vagyok, mi vagyok duma. Napok, hetek óta ez megy, mióta egy-két ember napi szinten beír.

Szivesen olvasnék inkább tippekrõl-trükkökrõl, tapasztalatokról, egyes tápkiegekrõl, amik megfizethetõ kategóriába esnek.

Ne ez a szívózás legyen, h ki mond nagyobbat.

PyRex
na most veszem ki a kedvencek közül ezt a szart, amit testépítés topicnak neveztek vala. ennek így semmi értelme.

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

attilahun,

te is derrick egyik igazmondó madara vagy, aki soha nem csúsztat?😊

"a tömeg kiállt mellette." Mi?😊)

Hol látsz te itt tömeget?😊))ez az egész Dudás sztori kb. 10 embert érdekel az egész országban. Nem többet.

Az emberek nem azért voltak a Lurdy-Házban sem azon a napon, hogy Dudást és Berkest megnézzék a szinpadon. Szinte a kutyát nem érdekelte Dudás és Berkes hidd el nekem...

Volt ott egy sokkal jelentéktelenebb ember azon a napon, ha valaki még emlékszik rá egyáltalán.😊)

Brolly
Jah mondjuk én még megszoktam edzés elõtt meg közbe nézni egy-két dragon ballos klippet+ Coleman , nah ezek tudnak még csak igazán felpörgetni😊 zenékbe inkább Limp bizkit, Linkin Park, Nirvana, 50 cent...

FOXX supreme
hát pl. britni szpírsz zenébe nem jó😊 de pl. valami, érdekes, én nem szeretem a rockot és a kemény zenéket, de jó edzéshez az kell ! pl. AC DC..de külön spanolás nem szokott lenni

Kronológia:

-derrickre rájött a hányás, betett egy-két www.pulzus-fitness.hu képet (Anti, Laci)
-mindenki kussban maradt
-efitmaster kiállt az általa szponzorált gyõzelme mellett
-derrickre ismét rájött a hányás és betett egy kijózanító videot
-beindult ellene a klonozásos unalmas szöveg
-házigazda törölte Derrick képeit
-efitmaster elõkapott újabb képeket (Anti Laci)
-a tömeg kiállt mellette
-házigazda még nem törölte ezeket a képeket

Tanulság:
-derrick váltson,hordjon ...feliratos polót, mert addig nem lesz igaza
-1./Anti 2./Imi 3./Laci
Esküszöm, egy közepes óvodai csoportban színvonalasabb beszélgetés folyik, mint itt. Szánalom.

Németh István pedig távolról sincs egy kategóriában Dudás Antallal, haverom. Tõle sokat tanulhatna enigma, és ha nem te oltogatnád, akkor lenne is rá ideje talán.

Viszlát, derrick haverom.
ja ja, haverom. a végén még majd én fogok elnézést kérni a madárkádtól, hogy támogattuk majdnem fél millával 2005-ben. Sõt ki fog derülni, hogy õ küldött nekünk fél millát akkor. És még én fogok koppani a végén. Persze haverom, szerinted így kellene mennie az életnek. Mondtam már korábban, hogy te hülye vagy, haverom? Én meg azért vagyok hülye, hogy egyáltalán szóba álltam veled egy fórumon, haverom és pocsékolom rád az idõmet.

Azt hiszem, hogy én itt befejeztem veled a beszélgetést. Ahhoz, hogy beszélgesek veled tovább, le kellene írnod, hogy te mit tettél Dudás Antalért 2005-ben. Mert szerintem semmit, vagy csak visszahúztad õt, amióta körülötte vagy. Mégha azt is hiszi a nagyfiú, hogy te vagy a legjobb haverja, akkor is. Az eredmények beszélnek haverom, nem a jövõ jóslataid. Mert akkor van a koppanás haverom. A versenyszerû testépítéshez több kell ma, mint csak kinyomni pár kilót és rendelkezni pár kiló felesleges izommal, haverom. Nem 1970-ben vagyunk haverom.
Az eredményeket hiába akarod te szépíteni, csúsztatni vagy manipulálni. Szerintem igen kevés vagy te ahhoz, hogy megszépíts te bármit is.

Dudás Antalnak pedig drukkolok a jövõben is! És remélem, hogy a pár nagyon komoly haverja között, akik körülveszik õt néhányan, el is fog tudni érni valamit majd a jövõben.
Én is láttam, ezek szerint Te is a "Hangyák a gatyában" 😊) Hát persze efitmaster nekem is van mit takargatni valóm a gatyómban. Sajna ki ment a divatból a glottgatyó. Olyan szép az élet még glottgatyó nélkül is, nem szorít 😊) Haver egy kezemen meg tudnám számolni az itteni nickes adatlapokon hánynak van odaírva a tajszáma. Az egyik talán Te vagy? Ha nem is tetted volna közzé, akkor is nyílt titok. Ha nem gond hagyjuk a hangyákra a kutakodást, nagyon dolgos nép és fáradhatatlan. Rátapintottál, nem érdekel senkit sem ki is derrick, a lényeg hogy páran a hangyabolyból rühellik a komát. Nem gond, mert nem érdekel. Látom a verebekrõl rosszak az élõvilágos iskolai tanulmányaid, csak hogy én egy fecskefélérõl írtam (nézd csak meg 6616-os bejegyzés), az pedig nemes madárka, s nem szokott csúsztatni. Talán veszi a fáradságot, és megírja õ maga hogy is volt a sztori. Akkora lesz csak
koppanás. Csípem az iróniádat, persze hogy a világon valaha élt legfontosabb testépítõje mindig az akit pernye/pillanat a céged támogat-gat-gat 😊) Dudás már nem az. De vajon Berkes László jövõre is az lesz! Annyi koppanás volt már, hogy a Diegos fiúk nem gyõzik cserélni a járólapokat gumiszõnyegre. Feldobok egy húszast, hogy jövõre a dolgos kis hangyák azt sem fogják tudni ki volt Berkes Laszló, míg a még egy versenyt sem nyert Dudásról olvashatsz még. De ne a Blikkben keresd 😊))
már megint elbasztam, na utoljára

ja most látom még béci meg Mészáros Laci harca
mucsácsó, ez érdekesnek ígérkezik.
efitmaster egyik szponzorált sztárja
mire nem jó az iwiw

ja most látom még béci meg Mészáros Laci harca

PyRex
leírtam a vélényem, faszomért nem lehet ezt elfogadni de komolyan. nem kell egyetérteni, de nem kell nekem esni. htxvm!

jazzy
Nem spanolás céljából hanem inkább erõgyûjtés de általában jól kifújom magam jó erõsen ráfogok a rúdra / súlyra és összeszorítom a fogam..
Bár ez általában fõleg fekvenyomásnál jön elõ, nameg hátazásnál, lábazásnál, ezek az igazán kemények nekem😊
micsoda: hogy ki milyen fehérjét hol mennyiért kap?
<#finom><#fogmosas>

Brolly
Ti hogy szoktátok felspanolni magatokat, persze ha szoktátok, én úgy érzem hogy ha kedvenc számom jön, akkor sokkal jobban megy, meg azt is kipróbáltam amit Coleman😄 és az is bevált!!xD

FOXX supreme
De kúrva unalmas<#pardon1>

jazzy
Szerintem ezen a képen pont nem õ néz ki jobban, de ez szubjektív.
Szerintem pont hátulról jobb Berkes.
jazzy
Nekem nem jelent meg ott kép, bocsi, törölve!
<#vigyor><#falbav><#vigyor2><#smile>
lesz valamikor beszélõverseny ... Szõke meg a másik humorista is indulnak asszem... de ha Derrick is beszál MIért Dudás Antal a legjobb címû monológjával a többiek akár haza is mehetnek...<#hehe><#vigyor2>

Az én (nem hozzáértõ) véleményem szerint: A Dudás Anti elölrõl tényleg úgy néz ki, mint egy szobor - szimmetria, forma, kerekség, tömör és száraz. De nem a barnítótól! <#nevetes1> Igen, lehetne nagyobb is, persze... Hátulról a Berkes Laci jobb! Tény. Nagyobb, vastagabb, mélyebb, tagoltabb, tényleg brutál tömör és száraz. Na de a Dudás Antinak azért nem volt olyan rossz háta! <#kacsint> Jobb a Berkes Laci hátulról, mint a Dudás Anti, de nem szakadéknyi a különbség! Heló! A keresztszálkás farizomról, meg megint csak mehetne a vita... A Berkes Lacinak megvan a Dudás Antinak (még) nincs - lehet nem is lesz soha! Bár tényleg nagyon fontos, akárcsak esztétikai szempontból is! De az nem visz el egy kondíciót - legalábbis nem kellene... Mert hogy a Berkes Lacinak jobb a háta, mint a Dudás Antinak az tény, de hogy annyival...? Ki hogy látja! Elölrõl viszont annyival jobb a Dudás Anti a Berkes Lacinál, hogy el kellet volna vinnie a fordulót - ha már a hátsó pózoknál az ekkora különbségek döntöttek... Nagyon valószínûnek tartom, hogy itt is, mint oly sok esetben máshol-máskor a tömeget állították szembe pontozáskor a szimmetriával és esztétikummal. Talán… Ki tudja… Valaki biztos, nem igaz?! <#nyes>
Neked van bajod! Esküszöm! "lehet, hogy csak a barnaság miatt néz ki jobbnak." Miiiii????!! Mivaaa?!
pyrex, ezt te sem gondoltad komolyan!?
ezt az idétlen ökröt a hülye animál giftjével meg a házigazda tötölhetné, mert azért ez a fasz mutogatás egy kicsikét gusztultalan
ki ez brrr?
Nem vitás Dudás az elsõ igazad van efitmaster

Én a hangyákkal vagyok ugyanígy, mint te a verebekkel.
Azok meg rólad mondanak mindig mást, mint amit te mondassz magadról, derrick.😊)) Van valami rejtegetni valód?😊) Mert még a nevedet sem tudja itt senki.(bár nem hiszem hogy sokat számítana, úgyhogy ne is mondd meg)

ja, a névtelen verebek mindíg máshogy és jobban ismerik a történeteket. A verebek nagyon komolyak, értékesek és megbízhatóak és olyan újságokat szoktak kiadni, mint szines mai lap, blikk, sztory magazin... és rettentõ szavahihetõek. Nincs náluk értékesebb ember manapság. Szeretik kavarni a szart bárhol, ahol megjelennek, más dolguk sincsen, mivel az életben is nagyon komolyan veszi õket mindenki. A verebek a legjobban azokat a sztorikat ismerik, amiknél ott sem voltak soha, de a történeteket õk ismerik igazán csak.😊)) és persze mindenki hazudik, csak õk nem.😊)

Lássuk az újabb poénodat derrick.😊)) Ami a világ valaha élt legfontosabb testépítõjérõl szól, Dudás Antal szpozorációjáról 2005-ben.😊

Szóval, hogyan ért véget a sztori a madarad szerint? Halljuk a hihetetlen igazságot. Én is meg akarom ismerni a sztorit, mert túl távol álltam és nem láttam rendesen.😊)

Ha a veréb a sztorihoz még az emailjeinket is elküldené, amit Dudással váltottunk akkoriban támogatásról, akkor mégjobb lenne. Ha nem küldi el, akkor majd én bemásolom õket ide, ha akarod.

Egy emailt nem tudok bemásolni csak derrick, amiben Enigma jelzi nekünk, hogy köszöni az eddigi támogatásunkat szépen, de mostantól a biotech weboldalán írja a naplóját tovább, sorry, és elnézést kér, hogy egy versenyt nem nyert 2005-ben sem meg.(meg talán még soha) Ezt az emailt csak azért nem tudom bemásolni, mert nem született meg soha.

Errõl mit tud a verebed?
szerintem is dudás bodó berkes. derrick, ezen közöttünk nincs vita. De ez magánvélemény.😊)
kösz efitmaster, hogy erre a fórumra tetted fel a képeket. Igen nekem túl messze van a másik fórum, de ha már itt vagy, nézd meg ;-))) olvastam az iwiwen, kukkants már ide, ert Bodó Imi is itt van a szabadjával.
Meg lehet, hogy át kell értékelnem az elõzõeket.
Dudás-Bodó-Berkes.
Mire golndolsz haver, hát ha tudok segíteni. BB huuura vagy a BB Komcsira. Az egyik sárgában vírit és néha hablatymegy és olyan jóízû trágárságokkal, hogy van egy feketében viritó ami túl tesz még ezen is. Az is huuura végzõdik. Haver Te is szoktál válaszolgatni mint edzõ, most a huuun vagy a komcsin 😊) És ez a Chad harcos nem szokott néha elküldeni a melegebb oldalakra, már megint hülyeséget írok éghajlatra? ;-)) Á inkább iszok egy Biotec-peckes turmixot, most kaptam ajándékba egy extremefittes korsót, tök jól mutat a Sciteces poháralátéten. 😊))
Bizony bizony vannak még szarrági madarak, és lassan már mind védett lesz. Nem azért mert kihalófélben vannak, á a rossebeket, ezek jobban szaporodnak, mint a kis verebek, akik tudod szemtelenek, (talán mert van mire, ez sem mondható el sok védett madárról), de az egyik ezt a történetet másképp ismeri. Ezért tettem fel a kérdést. A poént most nem akarom lelõni, mert egy fecske nem csinál nyarat, és ezt meghagyom egy olyan válaszadónak aki szerintem vette a célzást és megválaszol.
Hû ha ez azért már komoly 😊) Mindig mondták a rokonok - tudod akik itt klonozva is vannak - még sokra viszi Isten a dolgodat. Abban az esetben semmi akadálya, ha balról Huber, jobbról pedig Drugs Bunny is kap egy sámlit 😊)) De csak sámlit 😊))
jazzy
Szerintem is egyértelmûen Berkes. Egyedül a hasa.. de szerintem a combhajlítója sem az igazi már amennyire látszik.
PyRex
ok, enigmának vékonyabb a dereka meg jobb a hasa, meg talán a vádlija is, de az lehet, hogy csak a barnaság miatt néz ki jobbnak.

PyRex
pontosan, emellett a karja is vastagabb, legalábbis a képeken nagyon úgy tûnik, meg a csuklyája is jobb meg a válla is szélesebb 😊 szóval akkor mirõl beszélünk? 😄

Struktúrálisan az Enigma sztem jobban néz ki, de a Berkesnek kicsit nagyobb az izomtömege és keresztszálkás a segge, ami elég sokat számít. A háta is szélesebb, és a combja is kicsit vastagabb, legalábbis itt úgy tûnik.
PyRex
egyéni vélemény de berkes "hófehéren" is jobbnak tûnik összességében...

PyRex
ok, csak az a gond, hogy többet mérni könnyen lehet, de kevesebbet hogyan...???

Kaptam még pár viszonylag jó képet a versenyrõl. Köszönet a Pump&Flex-nek érte!
Szóval, hogy derrick is boldog legyen. Elõlrõl hátulról Berkes és Enigma a szinpadon. Mások pedig, akik szerették volna összehasonlítani maguk is õket, hát valamennyit ezek a képek talán visszaadnak a versenybõl.

Mind a kettõnek van erõssége és gyengesége. Berkes Laci barnítása tényleg rettenetesre sikerült. Enigma, mint egy szobor mellette. Kinagyítottam kicsit pár képet, de nem lehet ide jobb minõségben feltölteni ezeket sajnos.
Nem az extremfit fórumra teszem fel õket, hanem ide, hogy derricknek ne kelljen fáradnia a kattingatással.😊)

Ééééén?? Ne viccelj!! Mindegyikben!!! Sõt, van ott saját topicom is! Chad Nicolsnak szoktam idõnként feldobni egy két tanácsot a legújabb stackekkel kapcsolatban, vagy csak egyszerûen válaszolok neki, ha megakad valakinek a felkészítésében... De most komolyan! A két oldalt nem tudom egymástól megkülönböztetni… <#wilting>
Tessék, itt egy újabb enigma-berkes forever kép.

remélem elõjön😊
FOXX supreme
örülök hogy ennyi komment van, de valami kis topikhoz tartozó téma nem lehetne? cuccok, videó, kis képanyag? hm?😊