Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
most vettem multi x et, tolok mellé c-t, pár grammot. ennyi elég vagy még toljak rá valamit? hardcore animalok kíméljenek😊
MJ rulz Pink Team The Only One
Szerintem az lehet, hogy most egy idõre sokan elfordultak a fórumtól várják, hátha kialakul valami jobb téma hetek múlva.
Részemrõl annyi kérdésem lenne, hogy ha kezdek egy kreatin kúrát szöllõcukorral és fehérjével, akkor szerintetek 1 vagy 3 hónapos kúra a jobb? Több helyen keresgéltem és egyértelûen semmi nem gyûzött meg melyik a jobb. Akinek vannak tapasztalatai várom a válaszokat, de nem a kioktatás jellegût, normál hangnemben. (Mellesleg közel 1 éve kihagyás nélkül edzek)
Ja majd nem elfelejtettem, mint ha azt olvastam volna, hogy pyRex-nek a tegnapi nap nevezetes volt!!! Hát akkor Isten éltessen 😊))
Atesz85 -nek üzenem
Ezt ne csak a forumokon keresd, ajánlom:
www.testepites.linkpark.hu (tematikus keresõ oldal)
www.tesztoszteron.hu (nagyon jó leírások !!!)
www.vireco.hu
Az pedig olyan relatív megfoglamazás, hogy megfizethetõ kategória.
Plakát
Derrick megpróbált engem és a cégemet bemocskolni és vádolni ezen a fórumon, mert Dudás ezen a versenyen is vesztett, az össze eddigi versenyéhez hasonlóan. Pedig ehhez nekem semmi közöm nem volt. Ennyi a sztori.
Én nem jöttem ide megtámadni senkit!!! Senkibe nem kötöttem bele.
Ha megnézed a legelsõ beírásaimat itt ezen a fórumon 2 hete, akkor láthatod, hogy senkire egy rossz szót nem mondtam és nem kötöttem itt bele senkibe. Ez nem az én stílusom és nincs és soha nem is lesz ilyen szándékom.
Ha viszont megtámadnak nyilvánosan és megpróbálnak lejáratni, akkor leírom az én véleményemet róla.
Részemrõl befejeztem a témát és elnézést kérek mindenkitõl, akinek ezt végig kellett olvasnia.
Kezdenek szaporodni a hülyék.
Legyetek szivesek testépítéssel kapcsolatos dolgokról beszélgetni, nem érdekel senkit se derrick hülyeségei a madárkáiról, sem topicelemzés és a többi gyerekes duma.
Kezdem érteni miért látja hülyének mindenki a testépítõket, bár azért kíváncsi lennék hány ember testépítõ itt és hány tépi a száját fölöslegesen mert nincs jobb dolga otthon.
Ja és én is támogatnám az ötletet, hogy visszatérjen a fórum a régi arculatához. Esetleg valaki újra bedobna értelmesebb témákat is.
Ne legyen már ez az elszállt ki vagyok, mi vagyok duma. Napok, hetek óta ez megy, mióta egy-két ember napi szinten beír.
Szivesen olvasnék inkább tippekrõl-trükkökrõl, tapasztalatokról, egyes tápkiegekrõl, amik megfizethetõ kategóriába esnek.
Ne ez a szívózás legyen, h ki mond nagyobbat.
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
te is derrick egyik igazmondó madara vagy, aki soha nem csúsztat?😊
"a tömeg kiállt mellette." Mi?😊)
Hol látsz te itt tömeget?😊))ez az egész Dudás sztori kb. 10 embert érdekel az egész országban. Nem többet.
Az emberek nem azért voltak a Lurdy-Házban sem azon a napon, hogy Dudást és Berkest megnézzék a szinpadon. Szinte a kutyát nem érdekelte Dudás és Berkes hidd el nekem...
Volt ott egy sokkal jelentéktelenebb ember azon a napon, ha valaki még emlékszik rá egyáltalán.😊)
Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.
-derrickre rájött a hányás, betett egy-két www.pulzus-fitness.hu képet (Anti, Laci)
-mindenki kussban maradt
-efitmaster kiállt az általa szponzorált gyõzelme mellett
-derrickre ismét rájött a hányás és betett egy kijózanító videot
-beindult ellene a klonozásos unalmas szöveg
-házigazda törölte Derrick képeit
-efitmaster elõkapott újabb képeket (Anti Laci)
-a tömeg kiállt mellette
-házigazda még nem törölte ezeket a képeket
Tanulság:
-derrick váltson,hordjon ...feliratos polót, mert addig nem lesz igaza
-1./Anti 2./Imi 3./Laci
Viszlát, derrick haverom.
Azt hiszem, hogy én itt befejeztem veled a beszélgetést. Ahhoz, hogy beszélgesek veled tovább, le kellene írnod, hogy te mit tettél Dudás Antalért 2005-ben. Mert szerintem semmit, vagy csak visszahúztad õt, amióta körülötte vagy. Mégha azt is hiszi a nagyfiú, hogy te vagy a legjobb haverja, akkor is. Az eredmények beszélnek haverom, nem a jövõ jóslataid. Mert akkor van a koppanás haverom. A versenyszerû testépítéshez több kell ma, mint csak kinyomni pár kilót és rendelkezni pár kiló felesleges izommal, haverom. Nem 1970-ben vagyunk haverom.
Az eredményeket hiába akarod te szépíteni, csúsztatni vagy manipulálni. Szerintem igen kevés vagy te ahhoz, hogy megszépíts te bármit is.
Dudás Antalnak pedig drukkolok a jövõben is! És remélem, hogy a pár nagyon komoly haverja között, akik körülveszik õt néhányan, el is fog tudni érni valamit majd a jövõben.
koppanás. Csípem az iróniádat, persze hogy a világon valaha élt legfontosabb testépítõje mindig az akit pernye/pillanat a céged támogat-gat-gat 😊) Dudás már nem az. De vajon Berkes László jövõre is az lesz! Annyi koppanás volt már, hogy a Diegos fiúk nem gyõzik cserélni a járólapokat gumiszõnyegre. Feldobok egy húszast, hogy jövõre a dolgos kis hangyák azt sem fogják tudni ki volt Berkes Laszló, míg a még egy versenyt sem nyert Dudásról olvashatsz még. De ne a Blikkben keresd 😊))
efitmaster egyik szponzorált sztárja
mire nem jó az iwiw
ja most látom még béci meg Mészáros Laci harca
Bár ez általában fõleg fekvenyomásnál jön elõ, nameg hátazásnál, lábazásnál, ezek az igazán kemények nekem😊
<#finom>#finom><#fogmosas>#fogmosas>
Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.
Szerintem pont hátulról jobb Berkes.
pyrex, ezt te sem gondoltad komolyan!?
ki ez brrr?

Azok meg rólad mondanak mindig mást, mint amit te mondassz magadról, derrick.😊)) Van valami rejtegetni valód?😊) Mert még a nevedet sem tudja itt senki.(bár nem hiszem hogy sokat számítana, úgyhogy ne is mondd meg)
ja, a névtelen verebek mindíg máshogy és jobban ismerik a történeteket. A verebek nagyon komolyak, értékesek és megbízhatóak és olyan újságokat szoktak kiadni, mint szines mai lap, blikk, sztory magazin... és rettentõ szavahihetõek. Nincs náluk értékesebb ember manapság. Szeretik kavarni a szart bárhol, ahol megjelennek, más dolguk sincsen, mivel az életben is nagyon komolyan veszi õket mindenki. A verebek a legjobban azokat a sztorikat ismerik, amiknél ott sem voltak soha, de a történeteket õk ismerik igazán csak.😊)) és persze mindenki hazudik, csak õk nem.😊)
Lássuk az újabb poénodat derrick.😊)) Ami a világ valaha élt legfontosabb testépítõjérõl szól, Dudás Antal szpozorációjáról 2005-ben.😊
Szóval, hogyan ért véget a sztori a madarad szerint? Halljuk a hihetetlen igazságot. Én is meg akarom ismerni a sztorit, mert túl távol álltam és nem láttam rendesen.😊)
Ha a veréb a sztorihoz még az emailjeinket is elküldené, amit Dudással váltottunk akkoriban támogatásról, akkor mégjobb lenne. Ha nem küldi el, akkor majd én bemásolom õket ide, ha akarod.
Egy emailt nem tudok bemásolni csak derrick, amiben Enigma jelzi nekünk, hogy köszöni az eddigi támogatásunkat szépen, de mostantól a biotech weboldalán írja a naplóját tovább, sorry, és elnézést kér, hogy egy versenyt nem nyert 2005-ben sem meg.(meg talán még soha) Ezt az emailt csak azért nem tudom bemásolni, mert nem született meg soha.
Errõl mit tud a verebed?
Meg lehet, hogy át kell értékelnem az elõzõeket.
Dudás-Bodó-Berkes.
Szóval, hogy derrick is boldog legyen. Elõlrõl hátulról Berkes és Enigma a szinpadon. Mások pedig, akik szerették volna összehasonlítani maguk is õket, hát valamennyit ezek a képek talán visszaadnak a versenybõl.
Mind a kettõnek van erõssége és gyengesége. Berkes Laci barnítása tényleg rettenetesre sikerült. Enigma, mint egy szobor mellette. Kinagyítottam kicsit pár képet, de nem lehet ide jobb minõségben feltölteni ezeket sajnos.
Nem az extremfit fórumra teszem fel õket, hanem ide, hogy derricknek ne kelljen fáradnia a kattingatással.😊)
remélem elõjön😊