egy kisebb sérülés miatt pár hónapra hanyagolnom kell a futást, ezért egy olyan gépet keresek, ami a lábaim különösebb terhelése nélkül helyettesítené az edzésemet. Naponta 10-15km-t futok közel 10éve, szóval olyan gépre lenne szükségem, amivel formában tudom tartani magam, de elsősorban a felsőtestem izmait terheli. Kicsit utána olvasva az evezőgépek tűnnek ideálisnak, csak nem vagyok benne biztos, hogy ezt lehet órákon át folyamatosan csinálni, ill. nem tudom, mennyire veszi igénybe a lábakat.
A sérülésem egy jeges úton való elcsúszásból származik. Hirtelen szétcsúsztak a lábaim, és a jobb oldali combom belső ízesülése erősen meghúzódott. Sajnos voltam olyan hülye, hogy nem pihentettem, és egy héten át futottam még a megszokott mennyiséget az erősödő fájdalom ellenére is, aztán egyszer csak bemondta az unalmast a szervezetem, és összerogytam. Orvosi eltiltás 2 hónapra a futástól + állandó bicegés járás közben is. Egy hétig nem csináltam semmit, csak feküdtem, már alig bírom. Uszodáktól undorodom, tehát az is kiesik. Valamilyen, nem túl drága edzőgépet keresek erre a 2 hónapra, ami megfelel a fent elvártaknak.