Testépítés - Testformálás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

abszolut nem mindegy!
viszont a rossz mérések nem a mi hibánk, hanem a rossz statisztika oldalaké.

Az extremefit oldal egyébként nem ad el banner helyeket.
PyRex
Most nem akarok kötekedni, de neked mindegy, hogy mondjuk 5 forint / megjelenés áron havonta 150 ezer bannermegjelenést, vagy 250 ezret adsz el? 😉

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

PyRex
<#eljen>

Nem pont ilyen egyszerû, de valami ilyesmi.

Néhányan jelentkeznek hozzánk. Néhányat mi kiválasztunk, mert úgy gondoljuk, hogy van közös jövõnk. Azok a mi termékeinket fogyaszják és ezt természetesen nyilvánosságra hozzuk. Kb. ilyen egyszerû. (minden szponzoráció kb. ilyen) (kivéve a gyõzikés meg hasonló kamu szponzorációk.)

Persze az élet ennél kicsit bonyolultabb...
Mégiscsak havonta volt 50-60 ezer értékû kieg. támogatása tõlünk enigmának.

bocs, a sok változatért hirtelen, de ebben elég pontos akartam lenni és az email megállapodásunk szövegét visszakerestem 2005-bõl, mivel erre már tényleg nem emlékeztem.
Szóval kb. 8 hónapig támogattuk és havi 50-60 ezer értékû kieggel.
Brolly
Azt megkérdezhetem hogy ez hogy mûködik, hogy van szerzõdés vagy vmi ami meghatározza hogy ennyi ideig nektek támogatni kell azt az embert akit ti akartok és akkor annak az embernek csak annyi a dolga hogy reklámozza és csak azt a tápkieget szedje amit tõletek kap?

\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

2 hónaponta 50-60 ezer értékû kieg. és nem havonta, mint ahogy korábban írtam.
sorry,

A támogatási összeg kb. 250.000Ft értékû kieg volt enigmának arra az idõszakra. Közben utánannéztem pontosan. Nehogy a szarrági verebek csiripelni kezdjenek.😊)
persze derrick nyugodtan kérdezhetsz bármit.

Szarrági sok van derrick, aki túl sokat képzeleg, ahelyett hogy ismerné a valóságot. Csakhogy a szarrági nem jön ide írni sajnos, de fõleg nem néz a szemedbe mikor beszélsz vele.

Enigma volt az elsõ akit támogatni kezdtünk. Annak idején elindította a naplóját a testmesteren és nekünk tetszett a dolog, mivel más akkoriban nem csinált ilyet. Ráadásul elszerettük volna kezdeni magyar testépítõk támogatását akár kicsi dologgal is.

Plusz feltetettünk egy bannert a testmester oldal tetejére, hogy az oldalt is támogassuk valamivel és õk is minket. Elég olcsó volt a banner hely, de a látogatottsága is az oldalnak, szóval ahhoz képest megállapodtunk a tulajdonosával.(azóta és azelõtt se tett oda senki semmit rajtunk kívül.)Nem volt valami profi oldal és ahogy látom soha nem is lesz már az sajnos, mivel senki nem foglalkozik vele igazán. D akkoriban mi is elég nagy senkik voltunk ezen a területen. A termékeinket a kutya se ismerte akkor.

Szóval küldtünk egy emailt a testmester oldalnak, ahol enigma válaszolt és kért, hogy menjünk le személyesen a pulzus fitneszbe. Lementünk és megállapodtunk. Kapott kb. 500.000 Ft értékû kiegészítõt enigma tõlünk kb. egy év alatt 2005-ben(havi 50.000-ért választhatott bármit, amit akart kb. 10 hónapig.) Ennyi volt a sztori röviden.

Nem sok, de több mint a semmi magyar viszonylatban, úgy hogy rajtunk kívül akkoriban nem sok cég szponzorált(talán a scitec-et kivéve).(mi meg nagyon kicsik voltunk akkor itt.)

2006 elejétõl azt láttuk, hogy enigma összeveszett a testmester tulajával és megállapodott a biotech -el, hogy a naplóját ott folytatja. Innen számunkra nem volt értelme a szponzorációnak. Ennyi a sztori. enigma nem hívott fel minket, csak szó nélkül átment a biotech-hez.
Õ pedig részünkrõl csak annyit érzékelt, hogy a havi csomagja nem érkezik tõlünk tovább...

Bizalom ide vagy oda, most hadd válaszoljak én (gondolom csakk majd válaszol neked). Megkérdezhetjük azt az állításodat is, hogy a Dudás Antival hogyan is történt az elvállás? Mert a verebek ezek a szarrági kis fecskefélék mást rebesgetnek😊) A p...csába most szart le az egyik 😊))
derrick,

neked külön a nevedre készítünk egy széket is addigra.😊)
A bodybuilder comról van szó haver!!! Az más, ott tényleg fennt vagyok, de még nem tudtam irogatni, kevés az englise tudásom. Te melyik szekcióban vagy (Ronnie vagy Cutler) ;-)))
Jó volt a válasz 😊)) Ki tudja?! A lényeg hogy Te sem vagy egy savanyú ember, ezt azért csípem benned 😊))
Végül is gyereknap volt vagy van már nem is tudom. TONNA BÉBIK még mindig ezen a bejátszáson mosolygok. Ja és van egy extremefittes kuponom, ami feljogosít, hogy a legközelebbi powerzoneba beléphessek VIP-es belépõ 😊))
threeman
na ide is belinkelek egy kis idiotréninget 😊 konditanárnõ jelenlétében felvett (az uccsó videó végén még a hangja is hallatszik), 100% nem-megjátszott

csakkk,

egyébként megnézted a hungarian top ezer mérését is? ami szintén méri az extremefit -et. Az elõzõ öt hónapban 50-60 ezer látogatót mutat. LÁTOGATÓ per HÓNAP. Ami oldalletöltõdésben 5-6szor annyit jelent egy áruháznál.(egy portálnál általában többet) Tehát 200-250.000 oldalletöltést.

lecsekkelheted ezt is itt.😊 ha már ennyire nem bízol meg bennem.😊
{url=http://www.hungariantop1000.com/cgi-bin/statisztika.cgi?url=32252]extremefit stat - hun top 1000[/url]

egyébként ezek a statok tényleg szarok.😊
bocs, az elõzõ üzenetem csakkknak szólt elsõsornban és nem pyrex-nek, mivel ö részletezte az oldalletöltést elõször.
Jó, bevallom hazudtam pyrex. Nagyon is szükségünk van az sg fórum reklámjára.😊 Ezen áll vagy bukik a létünk.😊 Hol lehet itt fizetni?😊))

Nézd pyrex, amikor leírtam az extremefit lapletöltési adatait, akkor gondolod nem voltam tisztában azzal, hogy itt bárki megnézheti és utánanézhet a statisztikáinknak?😊)) Te, itt tényleg mindenki hülyének próbálja nézni a másik embert?

A másik dolog, hogy oldal letöltõdésrõl beszéltem és nem látogatóról. A két adat teljesen más!

3 nyilvános statisztika méri(mérte eddig az oldalunkat éveken keresztül), tehát bárki megnézhette(ti) az adatokat és mind elég eltérõt mutat.
A best top kb. két hete teljesen új mérést használ és újraindult, tehát kb. 15-18 napos adatokat látsz most új méréssel az összes fitness oldalon, ami regisztrálva van rajta.
2 hete és azelõtt hónapokig a besttop kb. 200-250.000 oldalletöltést mért az utolsó 5 hónapra az extremefit oldalain. Azt írtam le.
De ha véletlenül csak 100.000 oldalletöltés egy hónapban akkor is köszönjük jól vagyunk. Ennyit akartam csak mondani ezzel.😊

Pár napja az oldalainkat a UK.nedstatpro méri, amit nagyon sok külföldi oldal használ, és ami nem nyilvános; és éppen azért változtattunk statisztika oldalt pár napja, mert nem tartottuk jónak a magyar stat. oldalakat.

a uk.nedstatpro napi kb. 4000-5000 oldalletöltést mér most pár napja, ami 120-150.000 oldalletöltést jelent, ami kb. hatodannyi látogatót jelent naponta.

A bodybuilder.com-ról! És nem a body.building.hu-ról... Ezt elbasztam! Én kérek elnézést! <#vigyor5>
PyRex
Nézd, tulajdonképpen igazat mondott: valóban sem fizikailag, sem szellemileg nem vagyok vele egy súlycsoportban. Elõbbiben feltételezem õ a jobb, utóbbiban én. Végülis ez 1:1, csak kérdés, hogy ez így jó-e neki... 😊))

PyRex

csuszi
derrick téged itt mindenki rühell.. amúgy a muszály az muszáj...
bejössz vazzeg és egybõl 3-at oltasz. mint mindig. nem 1 súlycsoportban, de ismerõs ez a duma egy levélbõl amit bodyman-tõl kaptam ^^😊😊😊😊

MJ rulz Pink Team The Only One

Tonna BÉBIK tudtam eddig is hogy Béci jó fej csávó, muscleteam jó fej csávók, de hogy Dani is jó fej csávó azt most látom csak. Srácok nem kellett volna az ovisokat elüldözni 😊)) A székekbõl maradt valami😊)) Naturálos nemzet ez jó duma Bécitõl, ez olyan mint múltkor most muszály ez az, alfadomináns hímek 😊))
A klónos szöveggel eddig nem foglalkoztam, mert már olyan nagy lett a családom (bodyman a 85 éves nagybácsim, csakk az unokatesóm, info meg a romániai õsrokonom) A legutolsó agyszüleménye valakinek meg hogy mokate az egypetélyû önmagam. Azért ellenben már harapok, mokate barátom, hogy alapból valótlanságot állítassz. Ha csak azért dobtad be ezt az üres dumát, hogy csámcsogjon a jónép, akkor dobj egy privátlevelet és forumon kivül megbeszéljük, sõt akkor még én is handabandázom ezért 😊))
Baráti körömben tudják rólam, hogy elvetemülten gyûlölöm azt a fórumot, és lemondanék Bill Gates felkinált vagyonáról, sõt még Efitmaster muscletech kisüstilyét is szó nélkül meginnám, ha a hír igaz lenne. 😊) A bulvárkacsa ellen nincs mit tenni, s nem is érdekel hogy a pórnép mit gondol errõl, hogy én aki itt derrick nicken üzemel soha az életben nem voltam a BB forum tagja. Ergó onnét nem is rugtak ki.
PyRex piros csikos vipes akárki, ez egy mindenki által független fórum (még te általad is) szerencsére. Várom a további köhögéseidet, csak tudod nem vagyunk egy súlycsoportban s ezért mellõzõm az értelmi vitát veled.

PyRex
Ehh és ez csak a Webstats volt, de a BestTop-on még siralmasabb a helyzet:

Utóbbi 7 nap látogatói : 2739
Utóbbi 7 nap oldalletöltései : 27584
Utóbbi egy hónap látogatói : 8880
Utóbbi egy hónap oldalletöltései : 74068

74 ezer hol van a 250 ezerhez képest? A másik dolog pesig, hogy egyetlen webstatisztika mérõ oldalt fogadnak el a komoly üzleti partnerek hitelesnek, ez pedig a medián. A mediánon viszont elég szigorúan történik a mérés, így általában elmondható, hogy egy best-top -on mért 75 ezres látogatottság a mediánon olyan 20-30 ezret fog mutatni (jó esetben). Ez sajnos saját tapasztalat!

Most ez elég szõrszálhasogatás volt, de ha valaki képes állandóan azzal érvelni, hogy 250 ezer / hó, akkor egy idõ után az ember utána is néz és lám...! 😊))

brrrbrr
Nem okoznál meglepetést a sg statisztika közzétételével mert ellentétben egyesekkel van aki meg is tudja mérné egy oldal látogatottságát az más, hogy reklám az nem kell, se itt se máshol.

Állítólag az extremefit fõoldalát 250.000-en töltik le havonta. Ezt már többször megírta valaki. Ezzel szemben a következõ adatok olvashatók(mindenki álltal megnézhetõ adatok a neten nem titkos nem szabályellenes):

április hónap látottsága összesen: 103417
új látogatók: 14483
visszatérõ látogatók: 88934

A márciushoz képest április némi visszaesés.

Májusi adatok 28-ig mértek
új látogatók: 13795
visszatérõ látogatók: 80787
összes elérés: 94582

Külön tanulmányt lehetne írni a látogatottság mérésének technikájáról. Akkor még érdekesebb adatot kapnánk. Mi számít 1 látogatónak naponta. A statisztika jó dolog, csak pl. olyan trükköket tudnék tenni amivel akár a havi 1 milliós látogatottságot is ki lehetne mutatni. Van ennek értelme? Nincs. S van értelme ilyen adatokkal elõhozakodni? Nincs.

Balgaság azt gondolni, hogy azért mert látszólag csak pár ember irogat az sg-hu testépítõ fórumára, akkor nincs is látogatottsága. Úgy hiszem meglepetést okoznék, ha közzétenném a nézettségét.

Idézet efitmaster:
Nem hiszem, hogy kértem volna tõled, hogy reklámozd a Ronnie-s eseményt és azt sem hiszem, hogy

szükségünk lett volna rá. A Pesti Est azon a héten 240 ezer példányban jelent meg és az reklámozta.

Vagy az extremefit fõoldal, ami 250.000-szer töltõdik le havonta. Te tényleg úgy gondolod, hogy

szükség lenne a te reklámodra nekünk? Mert én nem gondolom úgy egyáltalán.
Chatelek. Gondolom ( én ), ha elbasztam volna a lépést, kikurtak volna onnan! Gondolom...
Majd megnézed és megmondod!
"Dericket kibaszták a body.builder.hu-ról"
És mér miket csinált?
"engem ( még ) nem"
És te miket csinálsz ott?

Ha sporolni akarsz a tapkiegeden akkor rendelj INNEN !!! : www.myprotein.co.uk 5 % kedvezmeny ezzel a koddal : MP88473

PyRex
Jó azért õt is meg lehet érteni: már elege vana folytonos spambõl...

PyRex
"Dericket kibaszták a body.builder.hu-ról"

hehe, ha így folytatja innen is ki fogják...

Ha rám céloztál, akkor árnyékra vetõdtél baby! Bár azt hiszem ez elég nyilvánvaló! Ha nem gyõzött volna meg az, hogy eltér a stílusunk ( bár akárki tud két különbözõ stílusban írni ), akkor egy kicsit jobban olvasd el az alant levõket! Nem adtam derricknek igazat! Mindkettõnk véleménye egyezett bizonyos pontokon, de nem volt egy és ugyanaz! Mindazonáltal igazat adtam efitmasternek is abban, amiben igaza volt! Sõt elnézést kértem tõle, mert jogosan koppintott az orromra! Ez van, ezt meg nekem kell benyelni… <#vigyor5> Másfelõl nem csak az SG fórumon írok! Dericket kibaszták a body.builder.hu-ról, engem ( még ) nem! Ennek utána is tudsz járni, nagyokos! <#ejnye1>
Utolsó sorban pedig a te üldözési mániád a szánalom…! Ha zavar, akkor tilts ki és akkor tényleg két nick-rõl fogok írni! Mekkora IQ-harcos vagy te – jézusom…! <#gunyos1>
PyRex
ha csak 20-ba megy de 3...??<#idiota><#fogmosas>

derrick, még szép, hogy enigma gyõzött!😊 Hát errõl beszélek már mióta. Sõt, jobbat mondok: évek óta enigma gyõz minden versenyen, csak senki nem tudja. A sok balga vak hülye.

De mi azért vagyunk itt, hogy ezt tudassuk mindenkivel derrick és rám számíthatsz ebben.

Hajrá enigma! és Bodó Imi forever. Berkes Laci mondjun le! Csak halkan kántáljuk együtt.😊 Találkozunk az IFBB székházánál, a fõbejáratnál ma este 6-kor és mécseseket gyujtunk enigmáért. Aki 25 kilóba bele tud nyomni fekve kettõt, az legyen ott!😊)) A nagy tömeg lehetõsége miatt már be is jelentettem a gyülekezõt.😊))
ehhhe 😄 <#vigyor2>

jazzy
Szerintem elég feltûnõ.
Milyen fura, 1 hete sem regisztrált, idejön pont a testépítõ fórumra és pont akkor ír amikor derrick és pont neki ad igazat. Nem is törölgetem már mert szánalmas.
Remélem errefele néz egy modi lassan mert kezd unalmas lenni az egész napos hülyebeszólás törölgetés.
Szerintem is Enigma gyõzõtt, csak nem mertem ezt így leírni.😊
Féltem, hogy kikapok.😊
Ki is írta? EFITMASTER

Ezt be kellett másolnom, mert szárnyalok, mint a REDBULL.
Haver meghivtalak egy képzeletbeli Biotech kis fröccsre 😊))
A számlát az extremefitnek küldöm. 😊))
El kell keserítselek, de engem már a godybuilder.com-ról is kitiltottak. Ilyen aprócska magyar fórumocskákra nem reggelek. Barátom mi az a musclebuilder, meg mit is írtál nem tudom betüzni, angolból megbuktam 😊)) Ja az az oldal, ahol a BSN Grand Prixrõl kellene olvasni, de jelenleg a téma, hogy Berkes Laci házasodik, meg hogy nem lesz vendégsereg, meg hogy nem lesz fotos, meg nem is érdekel 😊))
Efitmaster barátom ha idõm engedi, benézek oda is, megnézem mi a helyzet, bár úgy tudom most per pillanat a bezáráson megy a vita, s nem fogadnak betegeket. De hát ezt neked kell mondanom 😊)))
És ezt miért nekem mondod?
Efitmaster: látom csökkentek az árak, méghozzá elég szépen! Gratula, csak így tovább!
Azt hiszem ez így korrekt! Tozónak meg ezúton is köszönet a véleményéért!
Nem állítom, hogy megnyugodtam, de abban igaza volt „Zébolának” <#vigyor0>, hogy meg kell hallgatni egy hozzáértõ véleményét!
Mindazonáltal ( kövezzenek meg! <#mf2> ) úgy gondolom, hogy Laci nem jobb annyival hátulról, mint Dudi elölrõl… Erre mondják, hogy a testépítés szubjektív sport…
Ez Tozó bezsámolója az ominózus megmérettetésrõl. Asszem' nem baj, ha beszúrom:
Õszinte leszek,senki ne vegye ezt minõsítésnek,nem szeretem-ez csak az egyenes véleményem..kicsit elkeseredtem én is,amikor Enigma az utolsó 3. helyet kapta.....de nem a Laci miatt,hanem Bodó Imi még nem egészen Grand Prix szint,eléggé 'Naturálos'-az arányok egészen jók már,csak az izominõség még light,hozzáteszem szabadpózban õt tettem az 1. helyre,klasszikus,elegáns szép öszekötések a beállások között....minden tiszteletem Lacié és Enigmáé ,óriásit hoztak ki magukból.Tudom mivel jár ez...Laci minõsége számomra a szint,minden részletében keményen lepucolt,erõsen barázdált farizmok és combhajlítók alap dolog egy bajnoki fazonhoz..és azt hiszem Enigma ezen a kis részleten bukott el,mert amennyire kicsi,a színpadon annyira óriási különbséget mutatott.erre én is mindig odafigyeltem.ALapállás szembõl-Enigma nyerõ!!!! Ahogy megfordul,az említett izomcsoport miatt elbukik mindent és lehúzza a mesterien felépített elegáns formáját.Egyébként Lacinak szerencséje volt,mert a kötelezõknél (én nem is tudom ,ki mondhatta neki ,hogy ez a barnítás jó) úgy döntött-elég neki egy leheletnyi réteg barnaság,mindezt tetõzte a kis csillámporral,amit végigkent hab testén--hát én meg tudam õrülni,hogy 100% os felkészültség mellett nem mutatta meg az izmait.Ráadásul Enigmát kenõemberem barnította,pontosan abból az apropóból,hogy eddig neki is barnítási problémái voltak..Nagyott mutatott.Lac meg ott állt mellette fakón,csillámosan-nem normális õ sem,de hát emberek vagyunk,tapasztalásból tanulunk.Miután beszéltem fejével,a szabadonválasztottra profi kenést kapott,nem volt kétséges elsõsége..egyedi szárazság,brutál erezettség és izomkeménység..Enigma meg ha a jövõben ráteszi a figyelmét a kritikus részre,(hát,hajlító,farizom kerekség),nagy bajnok lehet még belõle.
Még 1x minden elismerésem mindhárom versenyzõnek.
ToZó
Lac meg remélem elhívsz az esküvõi kajára,mert ennék 1 nagyot.
Eredetiben megtekinthetõ itt: http://www.extremefit.hu/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=182&postdays=0&postorder=asc&start=25&sid=3ea4fea1083cec5233d8c1d7276a4367
Brolly
Most ki az aki 2 nickrõl beszél, nem Derrick és mokate?<#nemtudom><#fejvakaras>

\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

Szerintem mindenkinek (nekem is <#kacsint> ) az lesz a legjobb, hogy a Tozó beszámolójáig ( már nagyon várom ) pihentetjük a témát! Remélhetõleg addig csillapodnak valamelyest a kedélyek...
És sikerül érdemben hozzászólni a témához!
derricknek teljesen igaza van. Szerintem is Enigma gyõzõtt, csak nem mertem ezt így leírni.😊

Féltem, hogy kikapok.😊
ez az ÛrColeman poén egyébként tényleg tetszett... 😄

derrick szerint ez a legnagyobb bodys fórum vagymifene.... tán azért mert a musclebuilderrõl és az extrémfittrõl is repült?

Igaz, ami igaz... Viszont abban is van igazság, amit a Derrick mondott! <#vigyor2>
derrick még valami.

Az extremefit fórumon majdnem 2500 regisztrált felhasználó van és az oldal majdnem negyed milliószor töltõdik le havonta. Továbbá az extremefitet kb. 70.000 magazin reklámozza évente. Több ezer vásárlónk van. Szóval nehogy azt hidd, hogy szükség van az sg fórum reklámra ahhoz, hogy menjen az az oldal, vagy éppen a termékek ott.
Mint már írtam túl vagyunk a 10.000 -ik csomag kiküldésén az extremefiten.

Az a pár ember, aki itt írogat folyamatosan, nem hiszem hogy sokat számítana nekünk, sorry to say that.

Elég nagy hülyeségek mennek a te fejedben a dolgokról, már bocs, hogy ezt mondom és én sem akarlak megsérteni.

Te is szépen tudod csûrni a dolgokat.