12316971501353788406.png
  • CeeZee
    Ez még nem ketogén diéta, de ez is egyénfüggő. Én pl 100g CH-nál már szédülgetek és ingerült vagyok kicsit. Pedig én minden 4. illetve 5. napon töltök diétánál. Bár én valószínűleg kiugró eset vagyok.

Ha elfogadsz egy-két jó tanácsot akkor én a nap folyamán előbb elhagynám a rizst mint ahogy te írtad. De ha edzésnap van akkor más a sztori(írd le mikor edzel és hogy illeszkedik bele az étkezésedbe)! Tehát ha ez egy pihenőnap 6 étkezéssel akkor az utolsó 2 (vagy akár 3) kaja már ne tartalmazzon rizst, hanem csak zöldséget. Ebben segít a brokkoli és a spenót, de jó még a bab is. A zöldség mennyisége pedig még a te testsúlyoddal is kevés lesz. A rossz hír az hogy a diéta mindig drágább mint a tömegelés és ez a zöldség mennyiségénél is érezni fogod. Alaphangon is napi fél kg zöldség.

Az olajat nagyon gyorsan felejtsd el, ne pácolj vele! Főzd meg vízben a húst vagy párold. A zsírbevitelt meg tudod oldani lenmagolajjal és az a tuti ha az esti pro-360 előtt benyomsz az arcod mögé 1-2 evőkanállal. Ez még jobban belassítja a pro-360 amúgy is lassabb felszívódását és éjjel el leszel látva proteinnel.

A rizst nem tudom miért nem főzöd, bár nekem az az érzésem, hogy így precízebbnek érzed az étkezésenkénti elosztást, tekintettel arra, hogy ez így elosztva nyilván lóf@sz mennyiség. De nincs ezzel a mennyiséggel baj, elvégre ez diéta.

Én a töltési napon hagynám a volumass35-öt a francba és helyette kevernék tejsavó IZOLÁTUMBÓL és egy vitargo alapú szénhidrátból egy turmixot. Ha már megvan a V35 és nem vagy úgy eleresztve akkor nem szóltam, de jó ha tudod, hogy ez jobb megoldás. Bár én nem javasolnám diétában a vitargo-t, de lehet hogy neked nem okozna gondot, ezt ki kell tapasztalni.

Az edzés utáni turmixba még nagyon jó lenne glutamint tenni, mert az visszatöltené az izmaidat.

Valamint amit még nem írtál: milyen a vitamin beviteled?

Pótold a hiányzó infókat és akkor én is többet tudok segíteni!