-
No, egy kérdés meg egy kis kórtörténet is :):
Előzmények
Kiskoromban dundi és mozgáshiányos gyerek voltam, aztán kb 5 éve elkezdtem figyelni az étkezésekre és a testmozgásra és 80 kg-ról lefogytam 1 év alatt 60 kg-ra. Ezt tartottam is kb 2 évig míg közbeszólt egy új munka meg a tanulás, így kb 1 év alatt felmentem 74kg-ra (rendszertelen étkezés és a 0 testmozgás megtette a hatását), ami aztán zavarni kezdett, így megint elkezdtem sportolni (főleg futni és otthon fekvenyomni, persze semmiféle utána nézés nélkül, csak érzésre) és jobban odafigyelni a táplálkozásra. Augusztusban 60 kilóval és kb 16% zsírral úgy döntöttem most már több akarok lenni 60 kg-nál (azért nem voltam vézna és az állóképességem is nőtt a sok futástól). Persze nem zsírral akartam nőni, szóval ehhez a legcélszerűbb út a testépítés volt. Augusztusban elkezdtem tömegelni, novemberig felmentem 72 kilóig (közben volt egy 20 napos kényszer kihagyás). Sajnos a 72 kiló nem sikerült nagyon minőségire úgyhogy kb 20% lett a testzsírszázalékom (kajára annyira nem figyeltem). Mivel 30-as nadrág méretről 32-esre híztam, muszáj volt elkezdenem diétázni (vagy mehettem mindenhová mackóval :D). 1 hónapja diétázom, és most vagyok 69 kiló ~ 17% testzsírral. Ezek fényében szerintetek jó e ez a
Diéta:
1. 60g zab 30g 100% whey 20g dió
2. 20g pufirizs 200g tojásfehérje 50g paradicsom
3. 20g pufirizs 150g csirkemell 50g broki/spenót
4. 10g pufirizs 150g csirkemell 50g paradicsom
5. 10g pufirizs 150g csirkemell 50g broki/spenót
6. 40 g Pro-360
A csirkemell olajban van pácolva szóval ott van még egy kis zsír, meg még nap közben egy kis dió (kb +20g)
Edzés napokon edzés után 60g 100% whey pluszba.
Ehez tartozik még heti kb 4 x 40 perc aerob reggel éhgyomorra.
Ez így kb napi 100g ch és 210g pr 30g zsírral
Heti egyszer pénteken tartanék egy töltést azaz az össz ch-t felvinném kb 300 g-ra így edzés után menne egy adag VM35 is.
Ez nem tudom, hogy már ketogén diéta-e. Nem nagyon akarok most ketózist, mert elvileg csökkenti a szellemi teljesítményt és most elég nagy szükségem van rá :).