Roman#11922
Jóvan, a tanár is úgy viszonyul a diákhoz, ahogy a diák a tanárhoz..
Én sok tanárral "bratyizok", úgymond, természetesen a tiszteletet, előjogát megtartom, hiszen mégiscsak tanár, de ha nem értek vele egyet, elmondom, s feltárom neki, miért is nem.
Pl. tetszik az újfajta történelem-oktatás, a sok elemzéssel, kapocskereséssel. Ugyanakkor nemtetszésem fejeztem ki, hogy a könyv újonnan tényeket alig tartalmaz, a diáknak magának kell kisilabizálnia a részleteket (magyarán, ami az ötös érettségihez és jegyhez szükséges) forrásokból. S mondtam, hogy tanárnő, elnézést, de erre a kölkök 90%-a képtelen.
Ugyanez a helyzet a testépítéssel. Hihetetlen mennyiségű anyag van, tudni kell, hol keresd, na most megint a kölkök 90%-a képtelen rá. Aki nem, annak nagy része itt van a fórumosok közt..
S aki nem tud lófasse a teremben, néz nagy boci szemekkel, mikor mondom, hogy "nyomás olvasni.. aztán sg meg sárgafórum" elárasztom linkekkel a gyereket, s az ahelyett, hogy olvasna, okosodna, "beszarik" aztán lefagy s hagyja a picsába az egészet, majd csak a sírást hallani, hogy nem hízik, nem nő, pedig issza a banánostojást ;)