Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kb. annyi pipa van nálunk, mint nálad egyébként. Nulla!
EZ A REKLÁM HELYE!!!!!
ÉLJEN MÉG SOKÁIG AZ SG-HUN A BODYBUILDER FÓRUM
ÉLJEN MÉG SOKÁIG AZ SG-HUN A BODYBUILDER FÓRUM
EZ A LEGJOBB LEGMENÕBB TESTÉPÍTÕ FORUM S REMÉLEM AZ IS MARAD.

a nagy küzdelem
Te valakivel összekeversz engem szerintem. Én személy szerint leszarom a dudás berkes közötti versenyt magasról. Tõlem enigma is nyerhetett volna. Nekem se ettõl, se attól nem lenne jobb, kapis, my friend?
Ráadásul semmi kedvem és semmi okom vitatkozni veled. Már leírtam párszor, hogy nekem tetszik dudás formája!
Sõt évekkel ezelõtt szpozoráltam is! Egy telefonhívás nélkül átment a biotech-hez késõbb, úgy hogy egy szót sem szólt a korábbi "szpozorának". Bár akkor még elég gyengék voltunk, hogy sokkal tudjuk támogatni, de örült annak is. A biotech kilóra vette meg. Aztán szó nélkül távozott tõlünk...Késõbb írt egy emailt nekem, hogy már a biotech-nél van. Ennyi volt a sztori.
Enigmának én akkor is drukkoltam és most is drukkolok neki, mert sokat dolgozik. De az is igaz, hogy rajta kívül több tízezer testépítõ dolgozik még sokat...
Értsd meg légy oly szives, hogy én nem vagyok bíró és nálam ezerszer profibb emberek vannak testépítésben. Tehát az én véleményem semmit nem számít testépítõ versenyeken!
Utaltam rá, hogy ne a bírák-versenyzõk renoméjával példálózzunk, kérem szépen...! De Tozót mint bírót és mint véleménynyilvánítót elfogadom, mert abszulute hiteles. Még egy pont oda... <#vigyor0>#vigyor0>
Az viszont távol áljon tõlem, hogy a versenyzõket szidnám! Hirtelen nem is emlékszem, hogy tettem volna ilyet...! Bár, elég feledékeny vagyok! <#bee1>#bee1>
A Dudi meg nem isten, neki is meg vannak a hibái! Ha kiforgatod a szavaimat, mondjuk úgy, azzal még nincs igazolva semmi! <#crazya>#crazya> Nem ismerem el jobban a Dudi sportmunkásságát, mint a Berkes Laciét!
bocs, de ma tényleg nagyon pihentagyú vagyok.
és még tudományos magyarázatok után is kutatunk közben, hogy kiderítsük, miért verte meg berkes dudit. Tudod mindenkinek más és más a fontos.😊) például pár órája kilõttük az egyik alkalmazottunkat az ûrbe, hogy onnan nézze meg enigmát és berkest, hátha rájön valami magyarázatra.😊 és azon is dolgozunk, hogyha a holdra telepítenénk a cégünket és onnan bárki lakásába teleportálnánk vagy ûrágyúval belõnénk a termékeinket a vásárlók lakásába, akkor ki tudnánk kerülni a magyar adórendszert és vernénk mindenkit árakban.😊
Aztán dolgozunk még azon is, hogy a gyurma stábját is fellõjük a holdra, hogy nagyon egyedi felvételeket tudjanak készíteni a holdról Ronnie-ról és így nem kéne a szar BSN-es anyagokat vágdosniuk éjt nappalá téve, meg jobbra balra.😊
Szóval sok dologgal foglalkozunk...😊
És a bodybuilding.hold címû súlytalansági weboldalt is fejlesztjük már😊))
ha Németh István a Pulzus Fitness fagyit szeretné, akkor õ is úgy látná, ahogy te😊) Egyébként is, Steve, biztos nem ért ehhez a témához, mint testépítés. Az õ versenyzõ lánya is csak 2. lett, pedig az a lány is az extremefit fagyit szereti. Korábban kérdeztem már tõled, hogy ez hogy lehetséges, de nem válaszoltál.
Bár én a verseny részéhez nem akarok sokat hozzászólni, mivel nálam ezerszer profibbak vannak etéren itt, de mint ahogy már derrick-el ezt átbeszéltük, Tozó -t fehívtam, hogy írja le a véleményét a versenyrõl, aki készségesen megtette ezt az extremefit fórumon.itt.
Ha lejjebb görgetsz, a belinkelt témában, akkor láthatod az õ véleményét, aki: 1. profi versenyzõ, 2. az egyik bíró volt a kategóriában.
mokate, ott abban a fórumban és témában errõl te is leírhatod a véleményed, sõt vitatkozhatsz is Tozóval, sõt ott ír még Berkes Laci is és szidhatod õt is keményen, hogy mennyire egy béna versenyzõ...és elmondhatod neki, hogy dudi az isten és kész...
Továbbá, felhívtam Huber Istvánt 2 napja, a magyar IFBB elnökét, és megkérdeztem tõle, õ hogy látta ezt a dolgot. Azt mondta, hogy a pontozólapok szerint nagyon szoros verseny volt! stb....szintén azt mondta, hogy enigmát a hátsó részekkel verték meg...
Úgyhogy menj át arra a fórumra is mielõtt megszólalnál itt. Egyébként pedig az ilyen vitáknak általában sosincs vége, ha ismered az életet, akkor ezt tudod. Ez megy kinn is a Ronnie kontra Jay Cutler vitában, ahol tízezrek vannak meggyõzõdve arról, hogy Jay indokolatlanul nyert Ronnie ellen...és még ott van Victor Martinez is, aki nagyon jön fel.
Ez az élet. Minden versenyhez hozzátartozik
Ehhez csak egy filmes csoportnak van most joga Magyarországon és az a Gyurma.
Néhány ember olyan egyszerû itt kb, mint egy raklap.😊
Sokkal jobb lett volna, ha a BSN és Ronnie nem adja hozzá a saját anyagát.😊
\"Anyámmal élek,babettával járok, macskám van és ne is legyek kemény?\"
aki szedet volumass 35-öt az napi mennyit vitt be 50 vagy 100 grammot?
Ahol vettem a kiegészitött ott azt mondták napi 50 gramm 2,5-3 deci vizben a body builderen meg napi 100 g-ot irnak akkor most melyik?
Live for nothing or die for something.
Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.
Én még nem járok el edzeni, de lenne egy kérdésem. 55 kiló vagyok és elég vékony testalkatú. Az tényleg igaz hogy napi 6x kell kajálnom csirke+rizs kombót, ill. ilyesmiket? Az nem elég ha mindent megeszek, de ömlesztve? Uhh. Pontosítok. Nõni akarok, a 6xi kaját még talán tartani is tudnám, a kérdésem az hogy muszáj nekem is kezdõ létemre számolgatnom a kalóriákat, vagy erre még nem kell figyelnem, jobb ha betartom az edzés-kaja-pihi menetet?
Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.
MJ rulz Pink Team The Only One
\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
lenne egy kérdésem.. járok edzeni hetente 3 alkalommal... és mondták hogyha nemárt ha iszom ilyen turmixot, vagy ezsem ilyen csokit amit ott árulnak... melyik jobb?
mik a vélemények róla?
thx
leszarom a konfigod...
\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
He is foocken huge!😊
Ha sporolni akarsz a tapkiegeden akkor rendelj INNEN !!! : www.myprotein.co.uk 5 % kedvezmeny ezzel a koddal : MP88473
Ez kifogyott most pár hete sajnos, de úgy néz ki korlátozott mennyiségben lesz jövõ héttõl egy ideig. Aztán ennek is megy fel az ára keményen.
Ha sporolni akarsz a tapkiegeden akkor rendelj INNEN !!! : www.myprotein.co.uk 5 % kedvezmeny ezzel a koddal : MP88473
Deal?😊
17-18 + posta még meg is érné talán...