12316971501353788406.png
  • ezrael
    Hát ami a zenét illeti, eleinte trance, techno műfajt nyomtam az edzésekhez, aztán valahogy átpártoltam a hardcore/trashmetal vonalra. Rammstein sem rossz, de én az in flames/testament/fear factory kombóra esküszöm:)

Az edzések eleinte terápiás jellegűek voltak részemről(nem nő miatt), aztán megszerettem és most már el sem tudnám képzelni az életemet nélküle. Bár konkrétan a testépítős résszel 1 éve foglalkozom, addig megfelelt a zsákolás és a sok "böris edzés" (fekvők sok változata, felülés, tolonc, stb), valamint a futás, bicózás. Talán eleinte túlzásba is vittem és lefogytam 57kilóra. TÉNY: nyugodtabb vagyok, kiegyensúlyozottabb tőle. Életemben mindíg is a mozgás(sport) volt az a dolog ami kihúzott a szarból, ami rendszert vitt bele, amivel megbarátkoztam és megszerettem. Időközben leszoktam piáról, cigiről, mindenről, csak a sport maradt és úgy érzem jó "üzletet" csináltam:) Igazság szerint az arany középút megtalálása a célom, ezáltal nem törekszem brutális teljesítmény és külső elérésére, valamint majdnem annyira pallérozom az elmémet és a lelkemet, mint a testemet. A régi mondásban pedig abszolút az igazság: "ép testben ép lélek."

Sajnos ami azt illeti nehezen hízok...ezért a sikerélmény elmarad, nem arra hajtok. Heti 4 különféle edzésemet most váltottam fel 4 teljes testesre, hátha így növök kicsit. Tesztelem egy hónapig, aztán meglátom.
    Érdekes, míg kevesebb edzéstől és ugyanannyi kajától és esetleg kevesebb kiegészítőtől mások 10 és 5 kilókat híznak, én mindössze 0,5-1kg-ot...gondolom a genetika lesz a magyarázata. Ja és ami még külön "öröm" számomra, hogy az ízületeim k.b. a 3/4-edét bírják az izmaim max. terhelhetőségének... főleg a jobb vállam és a jobb csuklóm(az állas óta, amit kénytelen voltam kiosztani). Erre varrjál gombot!