Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem hiszem, hogy vitatkoznom kellene veled, mivel egyetértek veled elég sok mindenben.
1. A testépítés is mint minden sport ma a világon, nagy részben politika, ebben veled értek egyet.
2. Berkes a mi versenyzõnk és nyomni is fogjuk, mivel a mi versenyzõnk. Ez elég egyszerû képlet. Mindenki(és mégegyszer leírom neked, (minden valamire való cég) nyomja a saját "istállóját", már akinek egyáltalán van versenyzõje. Ebben nem hiszem, hogy sok újdonság lenne. Németh István szintén a mi versenyzõnk. Mindent meg fogunk érte tenni, ami csak lehetséges, hogy a karrierje alakuljon!
3. Viszont érdekesség képpen elmondom neked a másik oldalt, hogy a versenyzõk nyomása, nem a bírók megbundázását jelenti, messze messze nem azt jelenti, hanem a versenyzõk felkészülésének a teljes segítését. Egy példa: Van egy lány versenyzõnk is, aki indult most, Németh István az edzõje, Varga Lindának hívták és csak a 2. lett most a versenyünkön és az egész verseny alatt szivatták keményen, de errõl Németh istván többet tudna írni nektek. Akkor ezt is magyarázd meg nekünk, derrick, ha úgy történik, ahogy te gondolod, (bár nem igazán úgy történik), akkor miért nem nyert ez a lányunk most a kategóriájában? Kevés vagyok, hogy megbundázzam, vagy, mi? Fóleg úgy hogy az egész rendezvényt mi szerveztük. Akkor ez most hogy történik? Sok más dolog van ebben a sportban derrick, ami nem ilyen egyzserû, mint azt néhányan gondolják.
Mint már mondtam neked derrick, neked van egy elképzelésed és azt hiszed, hogy tényleg úgy történnek a dolgok, ahogy az a te fejedben le van írva, de sok minden sajnos nem úgy van és van pár dolog, amiben viszont teljesen egyetértek veled.
4. Tudtad te derrick például, hogy annak idején mi szpozoráltuk Dudás Antalt is? Nem hiszem, hogy tudod. Én személyesen kedvelem enigmát az elsõ pillanattól kezdve, ahogy a cég itt van Magyarországon és látom, hogy mennyit dolgozik hogy eredményt érjen el! És én évek óta drukkolok neki!!!
5. A vidékiekkel pedig semmi bajom nincs, mivel én is vidéken születtem, úgyhogy ha csak kötözködni akarsz velem, akkor nem hiszem, hogy ilyesmibe kellene belekötnöd. A véleményem a vidéki mûvházakról és az oda szervezett versenyekrõl megint egy más dolog. Ugyanúgy ahogy te, rossz ötletnek tertom és kész.
Bár ehhez hozzátartozik, hogy a mult évi Mátra Kupa fószponzora Salgótarjánban is az Extremefit volt és valószinüleg ebben az évben is az lesz. Valószinüleg te nem sokat tudsz ezekról a dolgokról, de szivesen válaszolok legjobb tudásom szerint bármilyen kérdésedre.
6. Berkes Laciról is pár szó. Az elõzõ hónapokban majdnem minden nap és héten találkoztam vele és személyesen állítottam össze a kiegészítõ programját, ami elég jól sikerült. Berkes Laci fanatikusan és nagyon durván készült erre a szezonra. kevés ilyen embert láttam, aki ennyire elszánt, mint õ! tudtad te viszont, hogy lacinak Ausztráliában az utolsó két napban elfogyott a pénze, mert fotózásra költötte és két napig szinte semmit nem evett Ausztráliában? Pedig õ a nr. 1 testépítõ ebben a tavaszi szezonban Magyarországon. Sok mindenrõl fogalmad sincs derrick, csak azt hiszed, hogy van.
Ne félj, nem moslak össze senkivel. Számomra te is csak egy fórumozó vagy, aki szereti ezt a sportot, ugyanúgy mint sokan mások itt.
Sziasztok, Berkes Laci vagyok. Nem mocskolodni akarok itt ezen a fórumon, és nem másokat támadni, csak tényeket írok.
Tudjatok 10 évesen kezdtem sportolni és azóta több sportágban letettem pár dolgot az asztalra. Nem kérkedni akarok ezzel csak arra utalok 20 év alatt sokmindent láttam tapasztaltam a sportvilágba. Aktív sportoloként éltem meg egy rendszerváltast az állami támogatási rendszer összeomlását és a sportolók elbizonytalanodását saját bõrömön éreztem meg. Amikor testépitõ lettem akkor kaptam elösször újra támogatást a munkámhoz de ezek a támogatások esetiek voltak és szerények. Igazábol használták a sikereim értékét megalázóan kevés pénzért. Nem panaszkodni akarok nincs rá okom, mások sajna ennyit se kaptak. Az extremefit volt az elsõ aki elõre bízott bennem, Nagy Zoli volt aki látott bennem fantáziát mint sportolóban és emberben. Nélküle soha nem szerzek 4 aranyat egy akkora világversenyen mint most Ausztráliába, két aranyat az osztrák nagydíjról, 2 aranyat a nemzetközi magyar kupáról, két aranyat a BSN GRAND PRIX-rõl.
De ö sem támogat akárkit valamit elötte is letettem ám!
30 éves elmultam és az eddigi életem a sport jegyében telt, én dolgoztam a sikerekért nem kaptam õket. Rengeteg önfelláldozás és lemondás ez. Aki sportoló ezt tudja és ezért tiszteli a sporttársait akkor is ha ellenfelek. De ismétlem ezt csak egy sportoló érti meg és az tud így viselkedni. Erre formálódni kell aki kivülálló nem érti ezt és nem ismer tiszteletet, mert nem járta be azt az utat ami a megbecsültséghez vezet, neki ez túl kemény lenne és nem állna fel az elsõ vagy második esés után. A sport sokmindenre megtanít erre is, ne mocskolódjatok, hanem induljatok el az úton amirõl azt hiszitek mindent tudtok, talán ha a felén túlvagytok megtanuljátok tisztelni az elöttetek járókat és azokat akik segítenek nekik önzetlenül nem pedig a hátukon kapaszkodnak fel az emelkedõn és aztán leugranak a hátukról mintha ott sem lettek volna. Gondolkozzatok el ezen és menjetek edzeni inkább mint itt vitatkoztok. Az hasznotokra lesz, ez viszont nem.
\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
ASUS P5WDH Deluxe , Intel Core2Duo E6750 , 2gb ram , Asus 8800 GTS 320 mb
Akkor most én nem igazán értem, bár nem vagyok egy einstein, de segíts akkor. Az egyik gyerek itt a fórumon azt mondja, az egész politika és valaki nyomja Berkes-t és azért nyer, aztán idejön egy másik kis faszos és azt mondja, hogy az nem létezik, mert egy magyar testépítõnek sem lehet managere. Szóval akkor most mi az igazság? valaki itt hazudik egyfolytában, nem?
Annyit azért elárulok, hogy Berkes Laci csak az elõzõ 6 hónapban majdnem 2 millió forint értékû kiegészítõt kapott az extremefit-tõl. Vicces dolog, nem, hogy ilyesmi balesetek történnek vele? Berkes utazását egy kajás cég fizette, a következõt pedig egy repülõ társaság fogja szponzorálni és éppen most nyert 300 ezer forintot meg 200 ezerért kiegészítõt. Berkes országos tévécsatornákon nyilatkozik és ilyesmi balesetei vannak. A többi testépítõ meg éppen éhen hal.
Nem érzed REWwrites egészen véletlenül úgy, hogy van pár dolog, amit te nem tudsz, mások meg igen? Szerinted értelmes cég szponzorálna egy kis büdös mûvházban a világ végén sportolókat és versenyeket? Nem, soha nem is fog. A cégek nem hülyék, akárhogy is úgy néznek ki. Szerinted Ronnie hogy került ide magyarországra pár napja? Biztos nincs magyarországon olyan, akik ilyesmit képesek megszervezni. Ezt is ufók intézték biztos. Akkor lehet, hogy van olyan is, aki még pár dolgot képes elintézni, a te képességeidet meghaladva, nem gondolod?
A szponzor, meg olyan valaki, aki a pályádat kicsit egyengeti nem fog az öledbe hullani, csak azért mert van rajtad pár kiló izom, kedves barátom. Rajtad kívül még pár százezer emberen van felesleges izom ezen a bolygón. Lehet, hogy én ufó vagyok és rosszul látom a dolgokat, de majd te elmagyaráod, hogy hogy is van az élet valójában.
Az a baj, hogy itt a testépítésben a legnagyobb csövesek járatják a pofájukat évek óta, akik nemhogy segítik a testépítõket, hanem totál a szarban hagyják õket és már észre sem veszik, hogy a valóság az nem egyenlõ azzal, ami az õ fejükben megy mint valóság. Hazudnak hetekig, hogy a másik cég kamuzik, Ronnie nem is jön, ez csak etetés, és jééé, Ronnie tényleg itt volt. Nem érzed úgy, hogy valakik itt hazudnak kicsit? Menj be REWrite a szálltek központba és kérd meg õket szponzornak, mivel õk csinálják az egész testépítést itt, nem tudtad? Vagy menj oda bunnyhoz mert õ minden testépítõnek megoldja a gondját.
Nekem az a röhejes REWrites, hogy a nagypofájúak ilyenkor nem mennek oda hozzád, hogy itt a kieged barátom.
Akkor most röhöghetünk együtt, nem igaz?
Ne röhögtesd már magadat. Itt élsz, röhej Te egy Ufo vagy? Ennyire felvitte a dolgát az Isten a magyar testépítõknek már saját managerük van (jól írtam angolosan). A magyar testépítõknek efitmaster arra alig van pénzük hogy tápkieget vegyenek. Az oklevelbõl, meg a gagyi serlegekbõl nem lehet managert fizetni. De áruld el Berkesnek ki a managere, mert ha ingyen vállalja engem is managelhet. Apám még most is röhögök ez kurva nagy duma volt. Manager
Annak hogy Dudás mindenhol évek óta csak az élmezõny végén kullog semmi köze a magyar testépítéshez és ezt így nem lenne fair összekapcsolni. Ez a tavaszi szezon egyedülálló és kiemelkedõ a magyar testépítésben! évek óta nem volt ilyen, ha egyáltalán bármikor is volt.
Ronnie pedig teljesen szezonon kívül van most azt ne feljetsd el! Még csak most fogja elkezdeni a felkészülését a Mr. Olympiára és ahhoz képest így kiállni a szinpadra...Nem hiszem, hogy rajta kívül sokan megcsinlnák 15 óra repülõút után, úgy hogy ráadásul semmilyen bemelegítést sem végzett mielõtt szinpadra ment.
az extremefit fórumon sok link van az eseményrõl egyébként...
\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
http://inforadio.hu/hir/sport/hir-122142
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
Kb. 7.40-kor lesz a RTL Klubbon a fókuszban. Már megy az elõzetes.
Itt egy kép: Coleman vs Toth Dani
http://download3-8.files-upload.com/2007-05/15/17/gp_IMG_4863.jpg
A többi képet itt is megnézheted:
http://velvet.hu/celeb/roni0515/
http://download3-8.files-upload.com/2007-05/15/17/gp_IMG_4628.jpg
MJ rulz Pink Team The Only One
Nekem úgy jött le hogy egy szimpatikus arc...
Ha sporolni akarsz a tapkiegeden akkor rendelj INNEN !!! : www.myprotein.co.uk 5 % kedvezmeny ezzel a koddal : MP88473
Lurdy-haz: hogy Enigmat megint 3-nak hozzak ki, IGAZSAGTALANUL, meghozza egymast koveto versenyeken, ez mar gusztustalan. az MD kupan sem bronzermes volt, es most az Extremefit-en sem, es most egyertelmuen verte a mezonyt! a Bodo Imit nagyon verte, a Berkes Lacival lett volna egy kis "kuzdelme", de hatarozottan vitte a primet Enigma, de a POLITIKA miatt megint csak 3-dik lett. <#nemtudom>#nemtudom>
Igazsagtalan, es egy nagyszeru testepito karrierjenek vetettek valoszinuleg veget - lelki es anyagi serelmekbol adodoan.
Szerintem ha Drug Bunnyt, akitol annyit tanultatok, megveditek, akkor itt az ideje, hogy legalabb a rajongok tartsak a lelket Enigmaban, aki naploival, irasaival, es cikkeivel nem kevesebbet segitett es tett lett az asztalra!!!
ENIGMA, CSAK IGY TOVABB, MOST IS NAGYOT ALKOTTAL ES JAVITOTTAL A HIBAIDON!!! <#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
bandus: szerintem a piramis: 1. igazi kaja tökéletesen 2. vitamin ezerrel 3. fehérje és csak ezután a sok hókusz faszom, ha jók egyáltalán valamire... de sry, nem a kedved akarom elvenni.
-fav sajnos. Pedig hogy örültem az elején. Csak ez az állandó flémelés...
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
Ha sporolni akarsz a tapkiegeden akkor rendelj INNEN !!! : www.myprotein.co.uk 5 % kedvezmeny ezzel a koddal : MP88473
csak hogy legyen valami "értelmesrõl" is szó
Persze hogy bevállalták a versenyt! Szerinted szégyen az ha valaki pár héttel a nagy megmérettetés elõtt megmutatja magát a nézõknek egy ilyen "showmûsor" keretében? Szerinted Vörös Zolinak sem lett volna szabad pózolnia? Nem volt száraz, de ki nem szarja le? Mindenki örült neki. Volt verseny, és ez a lényeg! A kezdõk megmutathatták mit tudnak, mi meg láthattuk õket. Nem elég?
Nem hiszem el hogy még mindíg a kisteleki verseny fáj. Mi lesz ha hírt kapsz a legutóbbiról? Egyszerre kettõ versenyt fogsz fikázni, vagy mindíg csak a legutóbbit? Én az utóbbi variációt válaszanám, mégha nehéz is feldolgzni hogy Enigma csak 3. lett.
Lépj tovább.
"érdekes ez az egész reakció. fõleg hogy annyiszor hangsúlyozzák, hogy az csak egy show volt, versenykeretek között - eddig is tudtuk, de most meg aztán teljes mértékben tisztában vagyunk vele, hogy egy testépítõ kényesebb a külsejére mint egy nõ... szóval akkor hogyhogy formán kívül bevállaltak egy VERSENYT?????!!!!!! azért ezek is elég érdekes dolgok..." Én meg hozzátenném, miért pont az az 5, és nem a többi 50.
az utan erdeklodenk hogy hogyan lehet erositeni a mellizom kulso -also rszet es a bicepsz also (konnyok fele eso reszet)reszet????
koszi