-
az izomláz mértékétől is függ. leírod az edzéstervedet? hogy mikor milyen testrészekre mit csináltál. mert ha például 2 nappal ezelőtti bicepsz edzéstől van izomlázad és ma újra meg akarod edzeni akkor azt mondom hogy nem jó ötlet.
én az edzést egyfajta terápiának fogom fel, ha a mentális részéről nézzük. engem sokszor húzott ki a szarból a sport amikor lelkileg padlón voltam, de azt az időszakot sem bánom, sok mindent tanultam belőle.
az edzéstől nagyon jól kitisztul a fejem és kikapcsolok. bár nyilván nem ez lenne a helyzet, ha dumálni járnék le a terembe és csak lötyögnék. de ez egy másik sztori (más szereplőkkel
)
azért is szeretném ha néhányan leírnátok, hogy ki mit köszönhet a sportnak mentálisan, mert úgy hiszem, hogy hosszútávon ez a fontosabb nem a kilók és az élet bármely területére vonatkoztatható, átültethető. és ezek azok a dolgok amiket egy nem sportoló embernek hiába magyarázol, ezt tapasztalni kell, meg kell élni. persze vannak emberek akik nem hajlandóak semmi messze menő következtetést levonni vagy tanulni a hibákból és esetleg csak edzeni akarnak, mert egyszerűen jól esik nekik mind testileg mind lelkileg. nyilván ezzel sincs semmi baj, sőt, bárcsak minden embernek lenne valami olyan az életében amiben akár csak ennyire is meg tudná találni saját magát. az is lehet hogy én misztifikálom túl a dolgokat... ki tudja