12316971501353788406.png
  • Roman
    Nem tudom, ez a hideg jót tett nálam néhány dolognak.

itt erőre meg állóképességre gondolok elsősorban. amúgy kicsit hiányzik a kettlebell, azzal jókat lehet edzeni, most nem feltétlen testépítő-szempontot veszek, hanem érzést. :)

Japep, kisebb se lesz a hasazástól, vagyis nagyobb lesz, ha jól csinálod, amúgy diéta. Jobson, diéta. :D Redbull, már megint előjött a jó öreg saját turmix? nálunk a receptje 5 dl tej 5 tojás és 1 csomag vanilinszuker is a banán mellé. :D úgy néz ki ez a hülyeség sose megy ki divatból, de sose tudják megmondani, miért nem jó nekik a tejsavó vagy a semmi. :)

na most megint gecinek tűntem, de sajnálom. szerintem a szar "turmixnál" jobb a semmi+több kaja, vagy a tejsavó+több kaja.

Amúgy mostanság arra edzek, ami megy a rádióban, mert hihetetlen ügyes módon kedvenc slayer válogatásom a suliban hagytam s hetek óta baszok visszakérni a tesitanártól.

Frayer, nálunk új mánia megy a csajok körében. Kenguznak :D amúgy a csoki megvan mellé, de mivel kengura kell az energi, ezért még a sima energiitalt is döntik dobozszám (12 gr cukor per 100 ml). én adok nekik 2-3 hónapot, akkor majd látszik,hogy jó-e a mozgásforma, vagy sem. amúgy kipróbálnám én is, mit esznek rajta annyira, csak nincs kengucipő a patáimra. :(

szerintem tuti szar, legalábbis a kenguedző elég zsíros fazonú, nulla izomzattal. szóval kb. olyan, mint én egy éve. :D