12316971501353788406.png
  • Roman
    Nem tudom, ez az esti kajolás dolog kétélű.

Én régebben eszegettem esténként, kijártam és turmixot ittam v bekaptam egy szép szelet mellet. De mostanság inkább eszek este nyóckor, lefekszem 10 kor, kelek 6kor, azt akkor eszek. Valaki azt mondja, kell, hogy az emésztőrendszer pihenjen.

Vagyis na, bocsánat, én úgy eszek, hogy egész nap csipegetek, így könnyebb sokat enni szerintem. Este meg pihenjen a bélrendszerem, így legalább nyugodtabban alszok.

Gyomrot hogy lehet szűkíteni? :( Sajnos most reggel is hat séker vizet ittam meg, a 210 gr zabkása meg három gecinagy alma mellé, de éhezem. Lementem edzeni, és úgy leesett a cukrom, hogy haza kellett jönnöm. Amióta tömöm a szénhidrátot, sokkal jobban ürül edzésen a glikogén, mintha a szervezetem "pazarolná" az anyagot.. Bár ez így jó, zsírt úgyse akarok már égetni, mer látszik a hasam, oldalhasam, eres meg rostosbarázdált mindenem, a célom, hogy sokevéssel sokat építsek.

A ricotta tudtommal tejsavó, vagyis aranyos ötlet keverni kazeines túróval, mert állítólag a két tejfehérje alkotóelem nagyon jól kiegészíti egymást, ezért is jobb tejjel inni a protkót, ha az ember nőni szeretne. Vízzel meg ráér faragáskor.