12316971501353788406.png
  • Roman
    Lazarus! :o)
    Kicsit aránytalan. A gyakorlatok sem tetszenek.

Combra pl. alap 3 gyakorlat feszítőre, 2 hajlítóra, ha egyszer edzed egy héten. (mondjuk guggolás-frontguggolás-kitörés) (román elemelés, combhajlítógép) Mellre szintén lehetne 3, pl. fekpad, ferdepad, tárogatás. Hátra egy húzódzkodás nagyon mehetne, ha sovány vagy, úgyis bírod, és nagyon szétbassza a hátat. Húzódzkodás, döntött törzsű evezés, fűrészelés, vagy lehúzás. Vagy felhúzás, az nálam a hátgyakorlatok királynéje. Bicepszre jók azok, tricepszre én tricepsz nyújtást és szűknyomást, vgy tolódzkodást csinálnék. Vádlira 2 gyakorlat mehetne, egy állóvádli meg szamárvádli mondjuk. Alkarra, csuklyára nem látom sok értelmét edzeni, Te tudod. Vállra szintén 3 gyakorlat, egy nyomó (első-oldalsó fejet terhelné) egy oldalemelés és egy hátsódelta-gyakorlat (döntött oldalemelés vagy csigás szarság. ha homlokhoz húzod a csigát, nagyon szedi a hátsóvállat, ja, meg nyírja is :D )

De ha vékony vagy, és kezdő, akkor Frayer után szabadon 3 teljes testes edzést és 4-5000 kcalt javallok. Én 1 éve edzem, de mostanság nőttem a legtöbbet, hála a fenti két dolognak. :o)

Sok sikert! A dolgokat nem kritikának és fikázásnak írtam, csak felsoroltam az általam legeredményesebbnek tartott gyakorlatokat.