K.b. 4 éve kezdtem el súlyzózgatni(23 évesen), de akkor sem rendszeresen, csak amikor eszembe jutott. csináltam össze-vissza mindent , még zsákoltam is, futottam, rengeteget(napi 3-4 órát) sétáltam. Mindezt k.b. 60kg testsúllyal és 170cm testmagassággal, amire 74kg-ról fogytam le rengeteg ugrókötelezéssel/futással és szabadgyakorlatokkal. Sajnos ezek mellett nem táplálkoztam megfelelően(napi 3 alkalom, estleg 4), így tartottam is a súlyomat. Ezek után sajnos lefogytam 58 kg-ra , mert nagyon megviselt a kedvesem elvesztése. Tavaly elkezdtem nyáron edzeni rendesen, heti 4 alkalommal, eszek is 5-6x egy nap(sajnos nem a nagy könyv szerint) viszonylag fehérjedús étrendről van szó, zöldségekkel, gyümölcsökkel. Azóta már kétszer szedtem kreatin foszfátot 2 hónapig. Most vagyok k.b 66-67kg, az erőnlétem nem rossz(fekve 90kg maximum, lefutok másfél órát megállás nélkül terepen, blablabla)
A lényegre térek: Szeretnék még k.b. 5-6 kg izmot felszedni és a hasam "eltüntetni", de amióta 74kg-ról lefogytam mindíg van egy k.b. fél 0,5-1kg-os "bébiháj" a hasam alján, ami elég zavaró tekintettel a magasságomra! Légyszi segítsetek, hogy ezt hogyan tudnám elérni!!!!!
Próbáltam futni és ugrókötelezni, de akkor az izomtömegem is csökkent. Most minden nap hasazok 20 percet, már majd egy hónapja ,de nincs nagyon eredménye:(