Testépítés - Testformálás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

OK, még a héten válaszolni fogok a kérdésedre...éppen el vagyok merülve 3 féle szöveg írásában...aztán edzés.

"Tehát bárki, aki - akár építõ jellegû - kritikát is mond Rád, annak nem számít a mondanivalója? :)" - Akinek nem számít a mondanivalója (és ezt a személye + hozzáértése határozza meg), az mindegy hogy dícsér vagy szid...semmit sem jelent.

olyanoktól a dicséret sem érdekel (vagyis nem veszem komolyan)... Van a tipikus bodys versenyzõ akit szana-szét dícsérnek a barátai...aztán 6. lesz újonc kategóriában. Utána meg megnyugtatják a spanok, hogy bunda volt. <#nemtudom><#vigyor>

PyRex
Ez azért érdekes hozzáállás. Tehát bárki, aki - akár építõ jellegû - kritikát is mond Rád, annak nem számít a mondanivalója? :)

Ha majd idõd engedi, azért válaszolhatnál a táplálékkieg.-ekkel kapcsolatos üzenetemre, mert ha valóban olyan jó (és olcsó) az amit mondasz, akkor Volumass 35 után azzal fogom folytatni.

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

<#eljen> Egyáltalán nem sértettél meg. Semmi rosszat nem írtál. Így van az számít, hogy ki mondja. És eddig olyan ember akinek számít a mondanivalója még soha nem mondott rám rosszat, negatívat...

Úgyhogy minden tökéletes! <#taps>
A gyurma adásait meglehet nézni valahol a neten?<#conf>Ha valaki tudja adjon már linket!Köszi
A Kathi Béla csak egy példa volt. Megpróbáltam kihangsúlyozni a kettõtök közti kontrasztot. Szerénység vs nagyképûség - én ezt látom, nem tudom megmondani ki a jobb, vagy ki lesz jobb jövõre, nem értek hozzá, azért teszek fel ilyen kérdéseket.

Én igazán nem akartalak megsérteni. Így is kapod a savat rendesen. Gondolj arra, hogy nem az számít hogy mint mondanak, hanem hogy ki mondja. Remélem nem tartassz túl sokra, és nem érint meg az amit mondok.

Kíváncsi voltam mit válaszolsz, ennyi. Ne is ragozzuk tovább.
Szimpatikus a hozzászólásod, igaz pár dolgot nem értek benne...

Pl. ezt: "Amúgy (de most tényleg) nem szar érzés hogy egyvalaki áll ki melletted teljes mellszélességgel, és az is csak egy lúzer aki arra használ fel téged, hogy a bunny elleni gyûlöletét igazolja?"

Azt meg ugye nem kérdezted komolyan, hogy most ki a jobb a Béla vagy én...? Hívjam fel telefonon és dumcsizzuk meg vagy mi? <#vigyor2> Vagy linkeljek be képeket? Vagy mit szeretnél? És fõleg miért?

"Vagy ez a szint amit elértél pontosan megfelel annak amit álmodban láttál azelõtt?" - Ugye most is viccelsz? Sehol nem tartok még...

Na, hogy legyen vmi érdekes is:

Ronnie Coleman Budapesten
Én csak egy noname vagyok.

Nem terelgetek senkit, fõleg nem egy bajnokot.

Én pesszimista alkat vagyok, én soha nem rombolnék le hidat magam mögött, sosem lehet tudni milyen fordulatot vesz a történet. Most nem arról beszélek hogy ki szimpatikus vagy ki nem. Egyszerûen naiv dolognak tartom hogy valaki mindenét feltegye egy lapra, de lehet én tévedek, és a Pistinél van az igazság.

Nem osztok eszet, mert nekem eleve nem osztottak sokat, meg izmos se vagyok, és nem is edzek 8 éve. Csak kérdéseket teszek fel. Lehet provokatív kérdések ezek, dehát ez az internet, és a Pisti meg tudja védeni magát, a noname senkik ellen meg pláne. Nyílván nem kérdeznék tõle ilyeneket személyesen, dehát itt nem is én vagyok a faszagyerek. Ahogy a nagyszemû mondaná, én csak egy kis apró picike (nem-tudom-tovább-fokozni) porszem vagyok, szóval az én szavam nem sokat ér, nincs jelentõsége. Aki unatkozik, annak viszont van mit olvasni :)

Amúgy (de most tényleg) nem szar érzés hogy egyvalaki áll ki melletted teljes mellszélességgel, és az is csak egy lúzer aki arra használ fel téged, hogy a bunny elleni gyûlöletét igazolja?
bocs, hogy irok, nem en vagyok a Pisti, de:
- nem negativ iranyba akarod terelni Pistit?
- miert erzek benne provokaciot, feszultsegkeltest?

<#zavart1>

"Ízi rájder öcsém! Ízi rájdeeeer!"

Nagy Amerika-lázban vagy, tisztára mint Csoki az Üvegtigrisbõl. Igaz, Csoki soha a büdös életben nem jut el az ígéret földjére, de azért van pár közös vonás. Az hogy ilyen fiatalon érsz el ilyen eredményeket, nem feltétlenül jelenti azt hogy ilyen símán fog menni a továbbiakban. Az a hasonlat amit bunny írt (a kezdõkkel kapcsolatban) talán kicsit túlzó, de lényegében igaza van. Ha õ azt mondja nem teljesítetted amit beígértél, én azt mondom több mint valószínû hogy igaza van. Lehet hogy utál téged, lehet csak ilyen a stílusa, de érdemes meggondolni hátha mégis van valami abban amit mond.

23 évesen nem kételkedsz magadban? Egy kicsit se? Nem jut eszedbe hogy lehet egy szinten túl nincs tovább, és akkor lõttek az álmoknak? Soha nem csalódtál még magadban? Vagy ez a szint amit elértél pontosan megfelel annak amit álmodban láttál azelõtt?

Legyen igazad! Én nagyon remélem hogy pár év múlva ott leszel a nagyok között, és valóban te leszel az elsõ. Láttad a Gyurmát? Béci nagyon ott van. Nem is tudtam hogy majdnem egy színpadon állt a Ronnie-val, de lemondott róla mert annál sokkal szerényebb. Mit gondolsz errõl? Én nagyon nagyra becsülöm a Bécit, elsõ diétája volt, és lesöpört mindenkit annak ellenére hogy elsõsorban erõemelõ. Nála is jobb leszel? Vagy már most jobb vagy? Én nem tudom így megállapítani, meg sem próbálom. Állj fel mellé a színpadra következõ alkalommal, nagyon kíváncsi lennék. Bennem nincs rossz szándék, nem ezért teszek fel ilyen kérdéseket, szóval rajtam ne röhögj mint a nyúlon.
igen,de 10% kedvezmény van rá most az extremfitnél, ez burkolt reklám volt

én 27000-est látok csak.
<#vigyor2>

Jelenleg 24480 Ft nálunk a 4.71 kilós ON 100% Whey protein...kijön a hányados?

Majd még visszatérek a témára...egyenlõre dolgom van + könnyesre (majdnem jól gondolta Zsolti) röhögtem magam a drugsbunny.net-en... Szórakoztató figura. Csak kár, hogy beteg. Na mindegy, gondoljon mindenki azt amit akar...<#puszis>
FOXX supreme
:D

Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.

akkor csak én vagyok hülye?:D
FOXX supreme
Én 100% whey proteint (920 g) 5600 ft-vettem:)

ON 100% whey protein 7900ft/909g, az extremefit-en. Szal megoszthatnád már, hogy hol lehet ilyen jó áron kapni, mert akkor lehet én is összespórolnék többet.
PyRex
Nem titok, hogy Steve-tõl a Scitec helyett javasolt táplálékkieg-ekre kértem javaslatot. Ha beválik, fejet hajtok. De addig még el kell fogynia 6 kiló Volumass35-nek lol :D:DD

<#nyes>

Értem hát...!

A Wright fivérek meg 1899-ben kezdtek ez kísérletezni repülõ szerkezetekkel. 1903-ban emelkedtek elõször a levegõbe...

Szerintetek (fõleg abban a korban), 4 év alatt hányan mentek oda hozzájuk ilyesmivel:

"Orville, Wilbur figyuzzatok már! A fasznak építgetitek ezeket a szarokat már évek óta?! AZ EMBER NEM TUD REPÜLNI!!! Most õszintén mi a bajotok az autókkal?! Kényelmes, gyors, bárhová eljutsz vele! Ne húzzátok már az idõtöket ilyen hülyeségekkel!...stb"

Még jó, hogy nem hallgattak senkire...<#nevetes1>

Én mindig is maximalista voltam és csak a legjobbal értem be. Én merek álmodni és készen állok valóra is váltani az álmaimat! Bármi lehetséges, semmi sem lehetetlen! A gáncsoskodást meg már abszolúte megszoktam. Semmi gond nincs vele, ilyen az emberek legnagyobb százaléka (és ezt nem kell magadra venni csuszi...általánosan írom).

Az igazán sikeres emberek már régóta mondják: "Ha szinte mindenki hülyének tart már, akkor valószínû, hogy jó úton haladsz affelé, hogy valami igazán nagyot alkoss!" Ez persze nem minden próbálkozóra igaz..<#eplus2>

PyRex...válaszolni fogok! <#wink> (Kettõnk közt: a papok sem dugnak soha...mi? <#nyes>)

csuszi
a 80-as évek közepén 18 éves korában tesómat érettségi után elvitte a faterom körbe európában, skandinávok, svájc no. benelux, gb, olasz, stb, a nagy nyugatra. miután hazajött, kb olyan volt mo.-al mint te pisti (nincs nagy betüm többinek írom nem kell beszóni;)), erre faterom elvitte bulgáriába és romániába is... nevelõ célzattal. tesóm abbahagyta a dolgot, és visszajött a fõdre;) ugye érted a célzást pisti? <#vigyor0><#wink><#wink>

MJ rulz Pink Team The Only One

PyRex
Privi ment ;)

<#eljen><#integet2>
PyRex
Nem fújom fel, csak használom a fejem :)

Kicsit kezdesz elszállni a "Magyaroroszág szar ország" életfelfogásoddal, amit folyamatosan hangoztatsz (célozgatva persze). Abból a szempontból igazad van, hogy testépítésben IS (mint sok másban is) sokkal több és nagyobb lehetõségek várnak külföldön. De azért szerintem nem kéne ilyeneket írni, hogy: "együnk ki kokárdát a súlyemelõ övünkre, piros póló, fehér gatya, zöld cipõ, magyarvagyoknemturista felirat és pihenõidõben állva énekeljük a himnuszt?"

"majd biztos elkezdem (jogosan) dícsérni a Muscletech-et, miközben a Scitec szponzorál..."

Nyilván nem, de ha nyilvánosan mondogattad volna elõtte vagyközbe, hogy a Scitec nem a legjobb, stb. akkor nem szponzoráltak volna ;)

"a Team Scitec (versenyzõk) is Scitec-en él ugye, mind egy szálig...?"

Én ilyet nem állítottam, de nem is szarozzák a Scitec-et (sõt sok olyan testépítõ sem szarozza, aki hasonló cipõben jár, mint Te). ^^

Én úgy gondolom, hogy túlságosan sokat vársz az USA-tól és az ottani lehetõségeidtõl és kicsit elszaladt veled a ló. Persze kívánom, hogy jöjjön be, mert én is büszke lennék rád, ha nagyon komoly dolgokat érnél el, hiszen én is ezt a sportot ûzöm - persze versenyzés nélkül, de azért komolyan.

"Az meg, hogy leközöltem a heti állást a tápkiegeladásokról az miért sarkítás?"

Mert a lista fõleg az USA eredményeket mutatja...

"És miért baj, hogy amerikai a lista?"

Mert Európában egészen más helyen lenne a Scitec.

Na de ne vitázzunk, mennjünk gyúrni, Te pedig legyél iszonyat nagy és nyerjél meg minden versenyt, amit szeretnél - kívánom Neked. ;)

Ejnye PyRex! <#rinya>
Már megint felfújtad a dolgot. <#vigyor2>

Amúgy helyesen írtad: "...nem csípi õket a vele való viselkedésük miatt, stb...rohadtul nem voltak vele korrektek.." Ez így van, de ennek semmi köze a tápkiegekhez ugyebár.

A másik meg...hogy mi volt régebben...majd biztos elkezdem (jogosan) dícsérni a Muscletech-et, miközben a Scitec szponzorál...<#kuss> Ezt Te sem gondoltad komolyan...ugye?

Ja és a Team Scitec (versenyzõk) is Scitec-en él ugye, mind egy szálig...? Még hiszel a mesékben? De hagyjuk ezt, nem fórumtéma.

Az meg, hogy leközöltem a heti állást a tápkiegeladásokról az miért sarkítás? 109. lett a Scitec...pont. Vége. Egy érdekes adat nem több. Mindenki levonhatja a saját következtetését. Fikáztam? Mit, hol? És miért baj, hogy amerikai a lista? Mert ott mindenféle csúnya nagy dzséjkátlerek meg ronikólmenek élnek és csak õk ehetnek ilyeneket? Mi meg zárjuk le magunkat hermetikusan, menjünk le gyúrni, tegyünk ki kokárdát a súlyemelõ övünkre, piros póló, fehér gatya, zöld cipõ, magyarvagyoknemturista felirat és pihenõidõben állva énekeljük a himnuszt? Vagy mi?

Amúgy Veled õszintén szólva szeretek "vitázni". <#puszis><#wink>

PyRex
Az is tény, hogy Steve azóta fikázza a Scitec-et, amióta nem õk szponzorálják. Érdekes, azelõtt egy hasonló megnyilatkozása sem volt, majd "hirtelen" a Scitec lett a szar ^^ Miért nem mondja azt, hogy nem csípi õket a vele való viselkedésük miatt, stb.? Miért nem mondja azt, hogy rohadtul nem voltak vele korrektek..?

De azt NE mondja már, hogy hirtelen szar táplálékkiegeket gyárt, csak azért mert egy olyan szavazáson, ahol nagyrészt az USA-ból kerültek ki a szavazók (lol :) nem lehetett látni a Scitec nevet... Azért ez igen nagy sarkítás.

Ja és továbbra is leborulok Steve "nagysága" elõtt, komolyan! Csak nem szeretem, ha a dolgok el vannak ferdítve.

Azt pedig nem hiszem, hogy mindig is ez volt a véleménye a Scitec-rõl, mert akkor nyilván nem szponzorálták volna...

A tények néha fájdalmasak, de tények maradnak, és ha valaki ezeket itt leközli, azzal nem fikázott senkit sem, csupán KÖZÖLTE azokat a tényeket, amiket angol tudással bárki elolvashat a belinkelt oldalon.
Bocs Steve, de nekem már nyitva van a szemem, ez amit leírtál csak megerõsítette a magán véleményemet....hogy vannak még akiknek zsákvarró tûvel bevarták a szemét, ezen nem kell csodálkozni...

Majd vessünk egy pillantást a 2006-os év szavazására ami Magyaroszágon is le lett utánozva...várható eredménnyel. Csak a bodybuilding.com-on
több mint 132 ezren szavaztak világszerte. Sztem minimális angol tudással is érthetõ lesz a belinkelt oldal (az év táplálékkiegészítõje, az év márkája stb...)
A 2006-os év márkái, táplálékkiegészítõi világszerte
De tudom, hogy ezzel sem fogom senkinek a szemét felnyitni a témában...majd talán 10 év múlva észbekaptok...
maximálisan igazat adok neked STEVE :)))
az nem volt reklám, csak egy jóindulatú hozzászólás ami csak is dícséretes
Mondasz vmit...de hadd pontosítsak. Ugyebár azt linkeltem be, hogy 2006-ban az ON - 100% Whey Protein volt az év táplálékkiegészítõje.

Akkor nézzük a jelenlegi árakat (ahogy én tudom):

Anabolic Whey (Scitec) - 5020 Ft/kg

100% Whey Protein (ON) - 5197 Ft/kg

Hihetetlen differencia <#wilting>

Aztán persze ott van a Whey Pro (Cytogen) - 3442 Ft/kg...
Igaz, nálam az már a vicc kategória, de ez magánvélemény.
FOXX supreme
bár drágább:(

FOXX supreme
Az universal nutrition termékei is jók...fõleg az "animal" termékcsalád...

Csak azt is vedd figyelembe, hogy itt nálunk ezek mennek: biotech, scitec, cytogen. nagyrészben. meg van még on, un, meg bejött most az aminostar, de ezeket kevesebben engedhetik meg maguknak.
Mekdonác VS hurka-kóbász témában nem az dönt hogy mit szoktunk meg, hanem az ár. Mellesleg ha az ár nem számít, akkor sem megyek a mekdonácba, de ez csak az én magánvéleményem. Azon a szinten ahol mi vagyunk, nemhiszem hogy számítana hogy a proteint olcsón vagy kétszeres áron vesszük meg. Ez a legkevésbé fontos szempont. Eleget kell enni - ez a lényeg nem?

Én mindíg ár alapján döntök. Nincs erre sok pénzem, és Magyarországon sokan vannak így. Annyi mindent el lehet rontani, nem a protein vásárláson múlik hogy mit ér el az ember... csak a reklámok szerint :)
PyRex
naaa... :)

csuszi
na, egy kezdõ gyúróssal lehet kevesebb:):):):):)

PyRex
És ez pontosan így van. :)

edzél szorgalmasan,kajálj megfelelõen, és jönni fog az eredmény, ne a nyár, és ne a csajok miatt csináld!

Viszont van egy jó hirem is <#nyes> jövö nyárra bizti jó lesz a forma <#papakacsint>

adios
Oké utána amint leírtam én is rájöttem :)

bocs,de én öszinte ember vagyok, ez baromi buta kérdés. sorry

adios
hello!
Az lenne a kérdésem,hogyha het 3 alkalommal csinálom az alpfokúedzéstervet,akkor kb mikorra várható látványos eredmény?Pl ha most elkezdtem és heti 3x-i alkalommal csinálom,akkor kb nyárra mennyi változás lesz észlelhetõ?
A válaszotokat elõre is THX!

PyRex
Most nem azért, de szerintem ott kezdõdik, hogy akinek a body-ban hûdenagy tervei vannak, az nem naturál. :) Persze nyilvánvalóan szed rohadt sokféle naturál táplálékkiegészítõt IS, de sokkal nagyobb gondot fordít a nem naturál kúráira. A másik fele pedig - aktuális vagy nem - tehát ezek szerint volt egy "Scitec vs. Pisti" téma. Azelõtt vajon milyen volt a Scitec a szemedben?

Szia!

Köszi a stílusváltást! <#love11><#wink>

Nos, a Scitec vs. Pisti az egy teljesen más téma + nem aktuális + lerágott csont. A Scitec minõségi besorolásáról az általam írt linkek gondoskodtak, nem pedig én.

Az pedig igaz, hogy mindenkinek más jön be. Ez leginkább igaz pl. a zsírégetõkre, pörgetõkre stb. Viszont a protein az protein...a szénhidrát pedig szénhidrát marad. Tehát az ezeket az összetevõket tartalmazó termékek minõsége a gyártótól függ. Milyen minõségû alapanyagokból dolgozik és milyen magas színvonalon...

Kár belemenni. Volt már olyan aki azt akarta nekem megmagyarázni, hogy egy felextrázott Suzuki ("a mi autónk") ugyanolyan jó mint egy BMW, csak feleannyiba kerül...

És most jön a magyar valóság...a szüleimnek is Suzuki-ja van...mert nincs pénzünk BMW-re. Viszont mi nem is akarunk a kocsibusinessben tevékenykedni és autóversenyen sem fogunk indulni...jó a Suzuki. A bodybuildingben viszont az egyik legjobb akarok lenni, így a legjobbakat használom.

Akinek meg a body-ban nincsenek is olyan hûdenagy tervei annak nem jó a Scitec?! DEHOGYNEM! Sõt tökéletes! Szedje azt és sok sikert neki! <#eljen>
PyRex
Még azért annyit hozzátennék, hogy kíváncsi elnnék, hogy a 132 ezer szavazó az milyen eloszlásban volt Amerikából, Európából, ill a többi kontinensrõl...

PyRex
Szia Steve!

Én elismerem a teljesítményed, de az azért elég nyilvánvaló, hogy jelenleg a Scitec ellen beszélsz. Én ne haragudj, én nem hiszem el, hogy ennek a TÉNYLEGES oka az, hogy a Scitec nem megfelelõ táplálékkieg-eket gyárt. Szerintem sokkal inkább a Te és a Scitec közti ellentét (ha van) miatt nyilatkozol így. Ha nem így van, akkor sorry, én értem félre a helyzetet.

Azt amúgy szerintem senki sem vitatja, hogy az itt jelenlévõk közül a legtöbb embernél jobban értesz e sporthoz, de pl. táplálékkiegészítõk tekintetében nyilván Te is egyetértesz abban, hogy azért egyéntõl is függ, hogy kinek melyik cucc jön be jobban.

Amúgy meg peace és sok sikert a továbbiakhoz is!

<#eljen>Látom vki normális hangnemben, értelmesen is tud válaszolni!

<#law>
Fikáztam most valahol...? Ha igen, akkor velem együtt több mint 132 ezer ember is fikázta... (lásd linkek) + Ha vki nekem nem adja meg a tiszteletet, annak én sem adom meg. De ebben a történetben (is) biztosan jobban otthon vagy mint én. <#wink>
jazzy
Oké hogy nem értünk el olyan eredményeket mint te, én becsüllek és elismerlek azért ahova eljutottál, de ettõl még nem tartom magamat hülyének, szerintem elég sokan tudunk válaszolni alap kérdésekre (mivel itt általában alapkérdések merülnek fel).
Szerintem a tápkieg témában pedig mindenki maga dönt..
Pisti,legalább annyi tisztelet azért legyen a volt szponzor cégeddel szemben, hogy nem fikázod.

Jah, de akkor inkább "beszéljen" helyettem más...én úgysem írok igazat és csak saját magamat reklámozom... Akkor nézzünk egy független weblapot, méghozzá a világon a legátfogóbbat és legismertebbet a témában...

Nézzük mely gyártók termékei vezetik jelenleg az eladási listát az USA-ban (segítek...egy "világhírû" gyártó hívei a 100-adik gyártó után keresgéljenek, hogy könnyebb legyen megtalálni a jól bevált tápkiegeket).

Tehát:

bodybuilding.com - Gyártók listája eladási adatok alapján

Majd vessünk egy pillantást a 2006-os év szavazására ami Magyaroszágon is le lett utánozva...várható eredménnyel. Csak a bodybuilding.com-on több mint 132 ezren szavaztak világszerte. Sztem minimális angol tudással is érthetõ lesz a belinkelt oldal (az év táplálékkiegészítõje, az év márkája stb...)

A 2006-os év márkái, táplálékkiegészítõi világszerte

De tudom, hogy ezzel sem fogom senkinek a szemét felnyitni a témában...majd talán 10 év múlva észbekaptok...<#nyes>

Írok egy tipikusan amerikai/magyar példát ami kísértetiesen hasonlít a jelenlegi táplálékkiegészítõ helyzetre is (de remélem a tápkieg téma nem lesz ilyen lassú lefolyású...de Ti tudjátok).

McDonalds sztori rövidítve:

1948 - Richard és Maurice McDonald december 20-án megnyitják átalakított gyorséttermüket San Bernardinóban, Kaliforniában

1988 - megnyílik az elsõ magyarországi McDonald's étterem, Budapesten a Régiposta utcában

Remélem érthetõ... De ugye ettõl függetlenül nagyon sokan akik hasonló kaját akarnak enni most is pl. a Lehel téri piacon vesznek hurka-kolbászt és eszik állva a pultra könyökölve, papírtálcán... És tudjátok miért? Azt szokták meg...

Na, minden jót kedves barátaim! <#wink>
csuszi
és ezt a fórumot rengeteg los angelesi ürge olvassa...

Terméket nem reklámoztam csak fórumot...ezzel meg segíteni akartam...mivel ott én válaszolok itt meg pl. Te...

Az #5999-es hsz-ben lévõ tápkieg "bárhol" kapható, igaz Los Angeles-ben nem volt egy darab sem. <#nemtudom> De igazad van, ne dugd ki a fejedet Magyarországról <#puszis>

Akkor most melyik volt az értelmesebb hsz? A törölt, vagy amire most válaszolok? Igaz, részemrõl tökmindegy...