-
Én teszteltem még akkor amikor nem volt piacon és nekem jók a tapasztalataim. DE! Ha nem ingyen kaptam volna akkor nem adtam volna annyi pénzt ki rá. Én mindig is szerettem betartani a prioritást a táplálékkiegészítők szedésével kapcsolatban is. Vagyis nekem van egy fontossági sorrendem aminek az ilyen kategóriájú kiegek a végén szerepelnek.
Én 45 perccel edzés előtt ittam meg és fél órával később éreztem a hatását. Főleg agyban! Ami annyit tesz, hogy nagyon nagy kedvet éreztem az edzéshez és iszonyat motivált voltam. Ez együtt járt egy felpörgető érzéssel. Pörögtem mint a búgócsiga, alig vártam hogy markoljam a vasat. De ennek ellenére nem okozott semmiféle problémát a szívemmel kapcsolatban. Ez azért is fontos, mert nekem alapjáraton elég magas a vérnyomásom(bár a rendszeres edzéssel és egészséges táplálkozással ezt abszolút kordában tudom tartani), és ha cseszte volna a ketyegőmet akkor arról tudnék. Ja, és nekem akkor heti 5 edzésem volt, tehát hetente 5 tasak csúszott le.
Viszont úgy vagyok vele, hogy ha végre vissza tudok menni rendesen edzeni akkor tartani fogok mindig magamnál egy tasakot, hogy ha szar napom volt és kicsit lehangoltabb vagyok akkor egy kicsit megdobja a kedvem. De ez nyilván nem lesz rendszeres. Mivel amúgy én is azt tapasztaltam hogy valamilyen szinten hozzá lehet szokni. Bár mire én az említett hónap végére értem addigra az alacsony szénhidrátos diéta miatt élni sem volt néha kedvem, úgy hogy nem csodálom h a Hot Blood nem segített.