12316971501353788406.png
  • Roman
    Jajj most külön öröm, a barack-alma-dió-mogyoró orgiák mellé felsorakozott a szőlő nevű játékos is.

Bár dúrván zabálhatok mostanság, mert átfolyik az étel rajtam. Azért a "tömegelés" szépen halad. szeptember 6án 81.3 kg-al mérlegeltem, tegnap reggel 83.1-el. Nem akarok ettől gyorsabban hízni, mert a testem ki van hegyezve a zsírraktározásra, ugyebár akik mondjuk 50 kg zsírt adtak le, mint én, azoknak a teste "vissza-vissza" vágyik még évekig a korábbi mennyiségekhez.

A gond az h egész nap éhes vagyok :-(

De most erősödtem egy rakatnyit a gyenge részekre, szóval karra meg nyomásokra, ez kellett már.

Tricepszre próbálta már valaki a kb. vállszéles fekvenyomást padlóról végezve? frankón csak a tricós mozgástartomány játszik az egészben, 3-4 ismétlés után már ég a háromfejűm.

Hátra látjátok valami értelmét, ha a két oldalt "külön is" edzem, vagyis van egy gyakorlat, ami végülis keresztcsiga közepén térdelek és kétoldalról behúzom a súlyt, persze akkorát, hogy 8-10 ismétlés menjen csak. vagy felejtsem el, ezt a gyaksit? mert végülis a változatosság kedvéért tettem be, de ha nincs sok értelme, kiszedjük.

más. szerintetek érdemes teljes tejet (házi, háromhatos) fogyasztani? csak több ember esküszik rá, hogy iszonyat megdobja az embert.. nem igazán hiszek benne..