12316971501353788406.png
  • Roman
    Hjajj a vitaminvásárlás az nálam problémás. Anyám félt. Főleg amióta bioboltban próbáltam szerezni vitamint. Kipakolja az árus, látom az adagokat, és mosolygok, kérdezem "van olyan, amiben van is valami? ilyen lenkei-kaliberűre gondoltam lényegében" erre az árus magyarázza, hogy akkora dózisban maradandó károsodásokat okoz, meg halált, anyám meg sírva könyörgött, hogy nem akarja, hogy meghaljak, vegyem meg azt, amiben nem is volt vitamin, (pl. B vitaminokból 1-1.5 mg, c vitamin 50 mg,szóval egy tasak boleroval több vitamint viszek be).

Mondtam, hogy bocsánat anyu, de én nem vagyok hajlandó a semmiért fizetni annyit, mint amennyibe a valami is kerül. Ezután 1 órás durca ment, sírás, kiabálás, csapkodás. Hjajj. Utána tisztáztam vele, hogy az a gyártó (swanson, puritans pride) amelyiknek a vitaminjait kipakolták a bioboltban, gyárt normális vitaminokat is, mert van rá kereslet, csak azt a gyártó nem "általános vitamin" kategóriába sorolja, hanem "vitamin sportolóknak". Azért a teljes testes súlyzózások, a rossz hideg, néha interval-kardió (szeretem azt is. igazság szerint állóképesség növelésére használtam-om) ebben az esős szeles 9-10 fokos időben jobban igénybe veszi a szervezetet, mint a dallas nézés a meleg szobában.

Am simán mehet az actival, centrum, supradyn is. Napi 20-30 kapszula, és kb. megvan a bevitel szerintem.