-
Roman #11240 szerintetek kultúrált vagyok? :(
én kígyóuborkát kb. 3-4et eszem egy nap. Kiveszem a hűtőből, azt úgy eszem nyersen, mintha csoki-jégkrém vagy nemtom mi lenne. Paradicsomot ugyanígy. egyedül a brokkolit főzöm szét masszává, azt tolom be kanállal. Azt is fazékból, nehogy már még többet kelljen mosogatnom. gyümölcsöt megeszem az egészet, almacsutkát nem dobok ki, megeszem magvastól, körtét is, mindent. brokkolinak meg a szára-levele a legfinomabb, pont azt fogom kidobni? karfiolra ugyanez vonatkozik.
ilyen spórolós vagyok ezen a téren. Utálok mosogatni, ezért inkább nem terítek meg, nem pazarlom az evőeszközöket, használok egy kanalat, azt csécsellő.
Ezért parasztozik az öcsém, aki egyébként így eszik:
új tálca-tányér kivesz. dobozból rizs rátesz tányérra. kés elővesz, villa elővesz, csirke felszeletel kicsire, rászór a rizsre. csalamádé-saláta elővesz, tiszta kanállal egy salátás tálkába kimér. salátás tálkába egy tiszta villa behelyez. aztán mindkét villát, mindkét kanalat, meg a kést,tányért, tálkát, tálcát otthagy az asztalon "majd tesó vagy anya elmossa" kijelentéssel.
Másképp nem tud enni, de mosogatni se tud. 1szer mosogatott, tiszta kajaszáradék volt minden, amit elrakott. És kúrvára elegünk van már belőle. Mert ha nem mossa el senki a "szettjét", és megint lejön kajálni, nehogymár ugyanazt használja.. mindenből újat vesz. büdös sékert össze-vissza széthagy maga után.. ruhái összevissza dobálva.. befosás.