Testépítés - Testformálás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

csuszi
le a kalappal a srác elõtt, mondjuk hozzá tennék két dolgot.
1. lehet izlésficamos vagyok, de elsõ két évben jobban néz szrtm ki
2. az elsõ félévben ott valami segédanyag is volt😉 mert elég gyorsan szálkásodott és elég izmos is lett.

MJ rulz Pink Team The Only One

FOXX supreme
bazdki, ez már nem semmi...ez már tényleg sok fõleg az erezettség, de nem rondának mondanám hanem inkább lenyûgözõnek..<#worship>

Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.

Brolly
wehehe, most nézem ohgy ott a dátum😊

\"Kokain inhalációt követõen a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztetõ terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

Brolly
Ez nagyon durva, kíváncsi vok mennyi idõ telt el az elsõ és az utolsó kép készítése között.

\"Kokain inhalációt követõen a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztetõ terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

Breki33
Ami már nagyon ronda

Breki33
klikk

Helyezd el magad P
KeKKSZike

Kép lemaradt vmiért...

Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12

KeKKSZike

Ez a másik "példakép"! 😊

KeKKSZike
Én is teljesen megelégednék, ha egyszer az életembe elérnék egy ilyet! 😄 Én álmom is egy ilyen felsõtest, nem akarok én "szekrény" lenni.... 😄

Most kezdem a 9. hetet, de 8 kg már lejött<#alien2>
Azt kell nézni hogy mennyit fogysz hetente, 1 kg fölött már tényleg túl kevés a szénhidrát, de ha 0.5 és 1 kg között van akkor pont jó.

Brolly
Hát lassan de biztosan fejlõdök, már 18 percnél járok😄

Kocogás is jó, ha edzett vagy hozzá, vagyis lassan egyenletesen lélegezve tudj futni 40 percet!
Brolly
ehhh, bocccs
de a kocogás miértnem jó?

Sziasztok! Én is diétázom, de nekem túl kevés a 2 g ch/tskg, ez mindenkinek egyéni! Fehérje nálam most 3 g/tskg és a 77 kilomhoz bizony bevágok kb 200 g cht is!<#finom>
OMG, korábban leírtam hogy nem futni kell hanem sétálni egyenletes tempóban MINDEN nap legalább 40 percet de max 60 -at. Gyorsan felejtesz.

Brolly
aham, muter is így szokta ált., akko jó amit nagyjából csinálok😊
de az akko mind1 hogy mikor futok, hogy edzés után vagy pihenõnap?

rántotthús nem jó, én meg szoktam fûszerezni és kevés olajon (egy - két kanál) megsütöm.

Brolly
És az elkészítés, gondolom a kirántothús nem jó a panír miatt, de ha olajban sütik meg az baj?

Brolly
Ilyet nem tudsz, esetleg hasonlót de sztem elég sok idõ
de k*rva jó teste van, nekem ez tökéletesen megfelelne, se több se kevesebb...

gyümölcsök tele vannak cukorral, szal olyan mintha édességet enné 😄
csirkén kívûl még mehet pulyka meg marha is, kb azonos a fehérjetartalmuk csakhát drágábbak (legalábbis a marhahús).

nem hülyeség, diétakor a szénhidrátot 2 g/tskg -on kell tartani ami nem túl sok ahhoz képest hogy tömegeléskor 4-5 g/tskg -t is meg kell enni.(egyébként én se tudok diétázni mert nincs munkám, szülõk meg sajnos nem tudnak támogatni)

KeKKSZike

Egy ilyen alak hány év munkája? 😄

Brolly
Hát nem vok tele zsével:S😄 de a helyes kaját mostpróbálom feldolgozni hogy mit is kéne enni, eddig ott tartok hogy brokkoli,mellehús,rizs,tojás(csak fehérje),túró, saláta, uborka, paradicsom+hasonló zöldségek és itt ki is fogytam, de néha muszály másfajta húst is ennem mert muter nem fogja mindig ugyanazt csinálni nekem külön.
a citrusfélék jók, azt olvastam hogy a gréfrut😊 gyorsítja a zsírlebontást azé kell emgenni naponta egyet, bár nem tom😄

Derrick! Kösz, hogy 5642-es hozzászólásodban visszautaltál az én véleményemre is, legalább nem csak magamnak irogattam! Valaki észre is vette!
Írok még ha nagyon kiélesedik a téma megint!

<#email>
csuszi
az egészégipar abban érdekelt hogy ne 6 milliárd egészséges ember legyen a világon, hanem vegetálók, éppen kicsit betegek, éppen kicsit egészségesek. még épp nem elpatkolók. érdekesség: szentgyörgyi véleménye szerint napi 2-8 g c vitamin is szükséges lehet egy átlag!!!! embernek, nemhogy egy diétázó gyúrósnak. az egészségipar érdekeit figyelembe véve máris elfelejtheted a vitamintúladagolós baromságot, és az rda féle értékeket. nem beszélve arról, hogy az idõ folyamán az ember vitaminszükséglete nõtt a szennyezõ káros környezeted hatására, de a beviteli lehetõségek csökkentek.
másik kérdésedre a válasz: a napi 150-200 g ch súlyodtól függõen eléggé visszavett😊 eszel egy kis rizst zöldséget és máris vége, szal nem oan sok az, a fehérje szintén lehet 2-3 g/tsk, ami elég sok, de kell... zsírégetõ szrtm baromság, a helyes táplálkozás a nyitja mindennek, aztán jöhetnek a vitaminok esetleg fehérje. ha tele vagy zsével, akko meg persze van egy csomó hasznos dolog, de ezek jelentõsége eltörpül a helyes kaja, edzés mellett 😉

Brolly
Hát a kaját is próbálom, de még mutertõl függök, szerencsére õ is egészségmániás😊
De hallotam azt is hogy a szénhidrátot le kell csökkenteni ilyenkor, vagy ez hülyeség?

ha diétázol akkor mindenképpen figyelned kell a kajára (meg egyébként is). 2 g/tskg fehérje és 2 g/tskg szénhidrátot kell bevinni + zöldségek (viszont magas cukortartalmúakat kerülni kell). Emellé még naponta legalább 40 perc de max 1 óra aerob mozgást is kell végezni (séta vagy szobabicikli, lényeg hogy egyenletes tempóban és ne durranjon be izom). Szerintem ez az alap, ezek után lehet még gondolkozni különbözõ kiegészítõkön.

Brolly
És ha nem vok annyira szálka akko nem jöhet vmi jó kis zsírégetõ?
Az edzés utána futás vagy a pihenõnapokon való futás a jobb vagy mind1?

jazzy
Mindenképpen növeli a teljesítõképességét és a tûrõképességét is a testnek. Gyorsabban regenerálódsz. Bár sztem azért 6g nem szükséges naponta én 3-4nél többet nem szednék ha nem vagyok beteg. Mondjuk én betegen se szedem be a 10g-t csak mondjuk 7-8at max. Ha diétázni akarsz akkor multivitamin + fehérje, ha már kevés rajtad a zsír akkor valami zsírégetõ, de ez nem feltétlen fontos. G-bomb viszont jó diétához mert erõsen anti-katabolikus hatású és cukormentes. Még kb 1 hónap mire netem lesz😞 De most 1 hétig szünetem van addig tudok írogatni 😊
Brolly
Miért kell olyan mennyiségû c vitamint bejuttatni a szervezetedbe, az ok hogy ne legyél beteg, de mire jó még, nem vok járta ebbe a témába:S

csuszi
ehhez jutottam hozzá, viszonylag olcsón. de nagyon gondolkozom, így hogy egy kicsit jobban beleástam magam a témába, hogy a vitaminháztartásom dobom meg. iszonyat mennyiségü multivitamint fogok tolni c vitaminnal, az rda-t elfelejtve. ez lesz a piramis csúcsán, a fehérje és többi kiegészítõ csak ezután. most így elsõre multi x és aszkorbinsav (c vit.) napi olyan 6 g körül. remélem a sérüléseimre is jótékony hatással lesz

Brolly
nekem nincs semmi masszám most😞 egyszer volt tavaly egy jó kis sciteces tömegnövelõ feldobott 7kg-ot és azóta nem mozgok sehova:S most akarok majd venni csak most szálkásítani akarok, akkor mit vegyek, sima fehérjét?
Amúgy most éppen mit szedsz, vagy ezt amit most írtál?

csuszi
valaki nem ismeri véletlenül az ATP Super whey pro fehérjét? vagy csak a márkával kapcs.ban tapasztalatok?

Nem csodálom, hogy a véleményedre nem sokat adnak már egyesek. Emlékezz csak vissza a moderátor egy kis idõre lezárta a testépítõ forumot, mert elszállt pár ember agya, és olyan bunkón, tuskón kezdett irogatni, hogy párnak azonnal osztogatta a kitiltásos kézjeleket. Te pedig pont akkor hihetetlen gyorsasággal body akármi néven már is forumot akartál nyitni. Olvasd el ha még ott van mit írt neked akkor

A MODERÁTOR !!!

Aztán meg benyaltál jó hosszú nyelvvel Németh Pistinek, mert belinkelt egy oldalt amely hamarosan látható lesz. De csak hamarosan, Te pedig már is rávágtad,

muscleteam übergagyi, zavaros, átláthatatlan, lehet beszólni. de hogy a pártatlanságom bizonyjtva legyen és csupán izlésbõl beszélek: a németh pisti (bunny ellenes) által belinkelt bodybuilding.hu az jónak indul, ez igényes...

Te baromian ügyes ember lehetsz, ha már az elsõ pár másodperces introból meg tudod állapítani egy a honlap übergagyi, vagy nem. Vagy lehetséges, hogy Te talán tagja vagy annak a honlapnak? Ilyen embernek a hozzászólása a kritikája vajon mennyire elgondolkodtató? Ha nem vetted volna észre Te egyetemet végzett akárki, a muscleteames rajongó tábor hol gagyizta le a bodybuilder vagy más honlapot? Gyûjtsél már össze pár gagyizós stb. megszólalást? Kritikuss véleményt mondott egy BB-tv-ben megjelent Szantai Dóra csapnivalóan rossz filmjérõl, és akkor kitört a káosz, mert a film egyik készítõje, Humma elvtárs meg a Drugs Bunny neki esett Kritikussnak olyan alpári hangnemben, hogy én sem engedtem volna magamat. Nem a bodybuilder honlapról mondott kritikát, vagy találsz ilyet egyetemista végzettségû? Azzal pedig maximálisan egyetértek, ha már közbeszólt Drugs Bunny a maga ócska stílusában, akkor sem Kritikuss sem pedig többi fórumos tag, aki ezt már nem bírta cérnával hát kiosztották. S nem csak kiosztották, ha nem felhivták azok figyelmét akik nem tudták/tudják ki ez az ember. S milyen sok érdekes dolog derült ki róla. S érdekes módon nem a legjobb ember képe rajzolódott ki.

Tudod valóban érdekes, hogy 6 év után jött egy muscleteam, és valmmi mást kezdett el, és a másik fél mert nem tudta lenyelni a szálkát, már is neki esett. Miért baj az neked, hogy vannak, akik ezen a forumon nem azt kérdezik tõled, hogy mit egyen, meg hogy hogyan emelje fel a súlyt, hanem más is érdekli és rajong valamiért.

Kíváncsi leszek mit szólsz majd hozzá, ha meg tudod, hogy a honlapnevet állítólag a
Magyar Testépítõ és Fitness Szövetség igényelte, meg és meg is kapta. Ha áttételes egy vállalkozó, de nem írok errõl többet, mert nem érdekes a tulajdonlás, inkább a tartalom lesz a lényeg.

Remélem Te szereted a Szövetséget, mert ha nem már is lehet übergagyizni.
Brolly
vagy inkább rizst+mellehúst, de ne csak az edzés utáni kajára figyelj oda...

Brolly
Huh, bitos, nem vágom ezeket a szakszavakat😊

thx
gyúrás után akkor tejet iszok vagy tojást eszek 😊
csuszi
😊 én a vodkára szavazok. az light. és aszpartámos, sõt, anabolikus😉

Brolly
gyóó ezt mind, nemáár, mond hogy csak viccelsz, vagy csak azt hogy sört lehet inni😊

csuszi
mert tele van kalóriával, és mérgezi a szervezetet, árt az anyagcserének és vizet köt? 😊

FOXX supreme
jó kérdés...😊

Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.

Brolly
Diéta alatt mértnem szabad alkoholt fogyasztani???

csuszi
😊 mulattat a próbálkozásotok. korlátolt vagy ecsém, nem elõször. (nem kell a szaros 2 rugód, nekem inkább saját házam és kocsim van😉)? játékbillentyûzetrõl hallottál már (tudod cod: alt +😉? és arról hogy a klánomban van programozó, biztonsági mérnök, épitész? és amúgy közöd hogy mivel töltöm a szabadidõm egy részét?
jöhet sw2, a klónok támadása. de innen ki nem utáltok lámák, maradok tisztelettel a normális fórumozók közt, és beszélgetek velük, titeket meg sem "hallak"...
érdekes levetíteni hogyan is jutottunk el idáig:
1. vitátokhoz nem szólok hozzá, sõt kérem mind a két oldalt hagyják abba.
2. 2 oldal tetszik a háromból, két oldalról.
3. alulképzett, mûveletlen, fiatal, senki vagyok.
4. megvédem magam.
5. erre kisfiús, és tahó vagyok.
6. 2 rugóval meglöknél. tõled nem kell, nehogy anyagilag romba dõlj...
7. titeket nem hallak😉
de pont annyit értek amennyi idõt rád (igen rád, és nem rátok - klónok... fordítok: .

Brolly
Hátha most kezdted el a gyúrást, akkor egyetlen kiegészítõ sztem csak a kaja legyen. Meg egyszerre izmot felszedni és zsírt égetni, arra csak a kezdõk képesek, szal neked is van lehetõség ilyen "trükkre", kiegészítõ nélkül is.

Az én iq-m csak 100... de csak egyszer mérték. Gondolod hogy három mérésbõl összejönne kb olyan 300 körülire? 😄 😄 😄

Csuszi azt szeretném megkérdezni, hogy szar billentyûzeten hogy tudsz játszani? Látom szervered is van, biztos sokat lövöldözöl meg szaladgálsz a játékban, így 29 éves fejjel. A klántársaidnak is mutogatod a diplomádat ha lelõnek a játékban ? 😄

"s miért? a válasz prózai: szar a billentyûzetem, a shift nem müxik."

Én úgy tudom hogy a ':' és a '?' karaktereket shifttel lehet elõvarázsolni. Sõt, másképp nem is lehet, csak a numerikus padon az ascii kódot bepötyögve... Nekem nagyon úgy tûnik hogy a shift billentyûd azért néha-néha mûködik 😄 Lehet öntudatra ébredt, és csak szmájlikat, meg írásjeleket enged "shiftelni" 😄 Biztos utálja a Németh Pistit hogy az õ nevét nem engedi nagybetûvel írni, pedig én biztos vagyok hogy nagyon próbálkozol, és csak azért nem sikerül, mert a Caps Lock billentyûd is rossz, és pénzed sincs hogy vegyél egy új billentyûzetet 😄

Tudod mit? Scanneld be nekem a diplomádat, add meg a számlaszámod és hálából átküldök neked 2000 Forintot hogy újra használhass nagybetûket, ahogy a régi szép idõkben (így majd játszani is könnyebb lesz 😄 )
csuszi
😊 akkor nem volt testépítõ fórum lamika. és nem én kezdtem az inzultálást hanem ti, vagy te és pár klón... nekem nincs klónom😉 és nem vagyok megsértõdve, csak nem szeretem ha támadnak, és ráadásul oktalanul. mert más a véleményem, akkor már hülye vagyok, és alulképzett? hadd engedtessen már magam megvédeni.
a kis betürõl ennyi: nézd szépen vissza hányszor használok nagy betüt: zéró. a nevem is kicsivel írom. s miért? a válasz prózai: szar a billentyûzetem, a shift nem müxik. de nem hinném hogy németh pistinek fogadatlan prókátorra lenne szüksége. és nem is hinném hogy õt támdatam. nézd csak meg az utolsó hsz-át velem kapcsban? de majd ha neki baja van velem, majd õ beszél hozzám😉 és nem azért bizonygattam a papírjaimat, iq szintemet, mert annyira bizonygatnom kellen, én nem csak szájkaratés vagyok, a barátaim éppen elegen vannak, de ha megtámadnak, sry hogy megvédem magam...

Na Derrick, most bajban vagy: van meg egy "baratod", Csuszi, aki meg gratulal is neked, akinek volt egy igen elbaszott megindulasa (2007. 03. 12. body building topic nyitasa ???), mert a rengeteg ertelmesegi es iskolai papirral a hata mogott sertodotten írja, hogy tobbet a vitakba nem folyik bele es vita targya nem lesz tobbe - kisse gyerekes ez egy egyetemet vegzett 29 eves embertol

Tudod Csuszi, egy igazi ertelmeseginek mar a szokincsebol es a kommunikacio-kepessegebol (amit nem az iskolaban tanul meg, hanem otthonrol tanult ismeretkent hoz) is messze erzodik a tudasa, ezaltal van egy alapkisugarzasa es megjelenese, aki 12 evesen tuljutott mar a sertodos korszakan es 14 evesen pedig mar a "na most elmondom milyen papirjaim vannak es mennyi az IQ-m" idoszakot is kinotte - tudod Csuszi a papir nem feltetlenul tukrozi a tulajdonosa ertelmi szintjet. Nem a papirtol leszel valaki.

Egy igazi ertelmeseginek pedig szivet hasogatoan szurna a szemet, es tudat alatt sem tudja sem megtenni sem elviselni, hogy omaga egy nevet (legyen ez barkie, esetunkben Nemeth Pisti) kis betuvel irjon - vagy ha ez szandekos, akkor pedig a megalazas egyik eszkozekent alkalmaztad. Ez utobbit nem reszletezem, mert leven hogy ertelmesegi vagy biztos olvastad azt a bizonyos kotelezo olvasmanyt

Most nem a velemenyed miatt vagyok veled szemben ilyen, mert azt tiszteletben tartom, de a stilusod - Kisfius

csuszi
4 rugóért vettem a media marktban digitális mérleget, 1 g a hibahatára, soehnle, barátom azt mondta, jó márka csak mérlegeket gyárt. azóta nem csak a fehérje, hanem a zabpehely, rizs, csirke is grammra megy😊

csuszi
haljak meg ha értem mi a rákról beszélsz...
leírtam a véleményem izlése,m alapján 3 oldalról. kettõröl pozitív véleménnyel, egyrõl pedig nem... a két pozitív véleményezett oldal nem egy érdekkörben van, szal nem lehetek elfogult!!!!!!!! ennyi. és csak erre utaltam németh pistivel kapcs.ban németh pisti felfogta. ha neked ez nem megy, sajnállak.... de úgy látszik ha valaki ezen a kurva fórumon a muscleteam-el kapcs.ban nincs elájulva, akkor megpróbáljátok kiutálni innen, és lehordjátok a francba... okosak. de csak azért sem hagyom magam idétlenek által inzultálni, többet errõl én nem ugatok, és maradok itt, csupán gyúrással kapcsolatban.
ajánlom figyelmetetekbe: 5604 hsz. és hogy a hsz.-aim vajon hány százaléka szól az oldalakról, és hány százaléka a tieiteknek.
tényleg csak sajnálni tufdlak titeket, ha nem pénz, vagy bármi más érdek miatt marjátok így azokat akik nem a ti kedvetek szerint nyilatkoznak itt. mert akkor aztán nem csak becstelenek hanem hülyék is vagytok. ha viszont jól sejtem és ez business, akkor csak pénzhajhász szemetek...😊
de lol, több idõt tõlem nem raboltok, fröcsögjwetek csak ellenem, tudod ecsém: okosabb enged, én maradok az edzésnél.