Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1. lehet izlésficamos vagyok, de elsõ két évben jobban néz szrtm ki
2. az elsõ félévben ott valami segédanyag is volt😉 mert elég gyorsan szálkásodott és elég izmos is lett.
MJ rulz Pink Team The Only One
Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.
\"Kokain inhalációt követõen a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztetõ terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
\"Kokain inhalációt követõen a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztetõ terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12
de a kocogás miértnem jó?
de az akko mind1 hogy mikor futok, hogy edzés után vagy pihenõnap?
de k*rva jó teste van, nekem ez tökéletesen megfelelne, se több se kevesebb...
csirkén kívûl még mehet pulyka meg marha is, kb azonos a fehérjetartalmuk csakhát drágábbak (legalábbis a marhahús).
a citrusfélék jók, azt olvastam hogy a gréfrut😊 gyorsítja a zsírlebontást azé kell emgenni naponta egyet, bár nem tom😄
Írok még ha nagyon kiélesedik a téma megint!
<#email>#email>
másik kérdésedre a válasz: a napi 150-200 g ch súlyodtól függõen eléggé visszavett😊 eszel egy kis rizst zöldséget és máris vége, szal nem oan sok az, a fehérje szintén lehet 2-3 g/tsk, ami elég sok, de kell... zsírégetõ szrtm baromság, a helyes táplálkozás a nyitja mindennek, aztán jöhetnek a vitaminok esetleg fehérje. ha tele vagy zsével, akko meg persze van egy csomó hasznos dolog, de ezek jelentõsége eltörpül a helyes kaja, edzés mellett 😉
De hallotam azt is hogy a szénhidrátot le kell csökkenteni ilyenkor, vagy ez hülyeség?
Az edzés utána futás vagy a pihenõnapokon való futás a jobb vagy mind1?
Amúgy most éppen mit szedsz, vagy ezt amit most írtál?
A MODERÁTOR !!!
Aztán meg benyaltál jó hosszú nyelvvel Németh Pistinek, mert belinkelt egy oldalt amely hamarosan látható lesz. De csak hamarosan, Te pedig már is rávágtad,
muscleteam übergagyi, zavaros, átláthatatlan, lehet beszólni. de hogy a pártatlanságom bizonyjtva legyen és csupán izlésbõl beszélek: a németh pisti (bunny ellenes) által belinkelt bodybuilding.hu az jónak indul, ez igényes...
Te baromian ügyes ember lehetsz, ha már az elsõ pár másodperces introból meg tudod állapítani egy a honlap übergagyi, vagy nem. Vagy lehetséges, hogy Te talán tagja vagy annak a honlapnak? Ilyen embernek a hozzászólása a kritikája vajon mennyire elgondolkodtató? Ha nem vetted volna észre Te egyetemet végzett akárki, a muscleteames rajongó tábor hol gagyizta le a bodybuilder vagy más honlapot? Gyûjtsél már össze pár gagyizós stb. megszólalást? Kritikuss véleményt mondott egy BB-tv-ben megjelent Szantai Dóra csapnivalóan rossz filmjérõl, és akkor kitört a káosz, mert a film egyik készítõje, Humma elvtárs meg a Drugs Bunny neki esett Kritikussnak olyan alpári hangnemben, hogy én sem engedtem volna magamat. Nem a bodybuilder honlapról mondott kritikát, vagy találsz ilyet egyetemista végzettségû? Azzal pedig maximálisan egyetértek, ha már közbeszólt Drugs Bunny a maga ócska stílusában, akkor sem Kritikuss sem pedig többi fórumos tag, aki ezt már nem bírta cérnával hát kiosztották. S nem csak kiosztották, ha nem felhivták azok figyelmét akik nem tudták/tudják ki ez az ember. S milyen sok érdekes dolog derült ki róla. S érdekes módon nem a legjobb ember képe rajzolódott ki.
Tudod valóban érdekes, hogy 6 év után jött egy muscleteam, és valmmi mást kezdett el, és a másik fél mert nem tudta lenyelni a szálkát, már is neki esett. Miért baj az neked, hogy vannak, akik ezen a forumon nem azt kérdezik tõled, hogy mit egyen, meg hogy hogyan emelje fel a súlyt, hanem más is érdekli és rajong valamiért.
Kíváncsi leszek mit szólsz majd hozzá, ha meg tudod, hogy a honlapnevet állítólag a
Magyar Testépítõ és Fitness Szövetség igényelte, meg és meg is kapta. Ha áttételes egy vállalkozó, de nem írok errõl többet, mert nem érdekes a tulajdonlás, inkább a tartalom lesz a lényeg.
Remélem Te szereted a Szövetséget, mert ha nem már is lehet übergagyizni.
gyúrás után akkor tejet iszok vagy tojást eszek 😊
jöhet sw2, a klónok támadása. de innen ki nem utáltok lámák, maradok tisztelettel a normális fórumozók közt, és beszélgetek velük, titeket meg sem "hallak"...
érdekes levetíteni hogyan is jutottunk el idáig:
1. vitátokhoz nem szólok hozzá, sõt kérem mind a két oldalt hagyják abba.
2. 2 oldal tetszik a háromból, két oldalról.
3. alulképzett, mûveletlen, fiatal, senki vagyok.
4. megvédem magam.
5. erre kisfiús, és tahó vagyok.
6. 2 rugóval meglöknél. tõled nem kell, nehogy anyagilag romba dõlj...
7. titeket nem hallak😉
de pont annyit értek amennyi idõt rád (igen rád, és nem rátok - klónok... fordítok: .
Csuszi azt szeretném megkérdezni, hogy szar billentyûzeten hogy tudsz játszani? Látom szervered is van, biztos sokat lövöldözöl meg szaladgálsz a játékban, így 29 éves fejjel. A klántársaidnak is mutogatod a diplomádat ha lelõnek a játékban ? 😄
"s miért? a válasz prózai: szar a billentyûzetem, a shift nem müxik."
Én úgy tudom hogy a ':' és a '?' karaktereket shifttel lehet elõvarázsolni. Sõt, másképp nem is lehet, csak a numerikus padon az ascii kódot bepötyögve... Nekem nagyon úgy tûnik hogy a shift billentyûd azért néha-néha mûködik 😄 Lehet öntudatra ébredt, és csak szmájlikat, meg írásjeleket enged "shiftelni" 😄 Biztos utálja a Németh Pistit hogy az õ nevét nem engedi nagybetûvel írni, pedig én biztos vagyok hogy nagyon próbálkozol, és csak azért nem sikerül, mert a Caps Lock billentyûd is rossz, és pénzed sincs hogy vegyél egy új billentyûzetet 😄
Tudod mit? Scanneld be nekem a diplomádat, add meg a számlaszámod és hálából átküldök neked 2000 Forintot hogy újra használhass nagybetûket, ahogy a régi szép idõkben (így majd játszani is könnyebb lesz 😄 )
a kis betürõl ennyi: nézd szépen vissza hányszor használok nagy betüt: zéró. a nevem is kicsivel írom. s miért? a válasz prózai: szar a billentyûzetem, a shift nem müxik. de nem hinném hogy németh pistinek fogadatlan prókátorra lenne szüksége. és nem is hinném hogy õt támdatam. nézd csak meg az utolsó hsz-át velem kapcsban? de majd ha neki baja van velem, majd õ beszél hozzám😉 és nem azért bizonygattam a papírjaimat, iq szintemet, mert annyira bizonygatnom kellen, én nem csak szájkaratés vagyok, a barátaim éppen elegen vannak, de ha megtámadnak, sry hogy megvédem magam...
Tudod Csuszi, egy igazi ertelmeseginek mar a szokincsebol es a kommunikacio-kepessegebol (amit nem az iskolaban tanul meg, hanem otthonrol tanult ismeretkent hoz) is messze erzodik a tudasa, ezaltal van egy alapkisugarzasa es megjelenese, aki 12 evesen tuljutott mar a sertodos korszakan es 14 evesen pedig mar a "na most elmondom milyen papirjaim vannak es mennyi az IQ-m" idoszakot is kinotte - tudod Csuszi a papir nem feltetlenul tukrozi a tulajdonosa ertelmi szintjet. Nem a papirtol leszel valaki.
Egy igazi ertelmeseginek pedig szivet hasogatoan szurna a szemet, es tudat alatt sem tudja sem megtenni sem elviselni, hogy omaga egy nevet (legyen ez barkie, esetunkben Nemeth Pisti) kis betuvel irjon - vagy ha ez szandekos, akkor pedig a megalazas egyik eszkozekent alkalmaztad. Ez utobbit nem reszletezem, mert leven hogy ertelmesegi vagy biztos olvastad azt a bizonyos kotelezo olvasmanyt
Most nem a velemenyed miatt vagyok veled szemben ilyen, mert azt tiszteletben tartom, de a stilusod - Kisfius
leírtam a véleményem izlése,m alapján 3 oldalról. kettõröl pozitív véleménnyel, egyrõl pedig nem... a két pozitív véleményezett oldal nem egy érdekkörben van, szal nem lehetek elfogult!!!!!!!! ennyi. és csak erre utaltam németh pistivel kapcs.ban németh pisti felfogta. ha neked ez nem megy, sajnállak.... de úgy látszik ha valaki ezen a kurva fórumon a muscleteam-el kapcs.ban nincs elájulva, akkor megpróbáljátok kiutálni innen, és lehordjátok a francba... okosak. de csak azért sem hagyom magam idétlenek által inzultálni, többet errõl én nem ugatok, és maradok itt, csupán gyúrással kapcsolatban.
ajánlom figyelmetetekbe: 5604 hsz. és hogy a hsz.-aim vajon hány százaléka szól az oldalakról, és hány százaléka a tieiteknek.
tényleg csak sajnálni tufdlak titeket, ha nem pénz, vagy bármi más érdek miatt marjátok így azokat akik nem a ti kedvetek szerint nyilatkoznak itt. mert akkor aztán nem csak becstelenek hanem hülyék is vagytok. ha viszont jól sejtem és ez business, akkor csak pénzhajhász szemetek...😊
de lol, több idõt tõlem nem raboltok, fröcsögjwetek csak ellenem, tudod ecsém: okosabb enged, én maradok az edzésnél.