12316971501353788406.png
  • Roman
    Sean, egy hónapra veszünk 15-20 kg-ot, és tesóval termeljük be. Ketten vagyunk, ő 73 kg mostan, én 86-7, szóval az egy hónapra visítós, de hát fejlődünk és ez a lényeg :D

KISVÁRDAIAK:!!! HOLNAP 12.30-ra valaki gyüjjön mán a Művházba, hogy a vén Vejnemöjnennek, akarom mondani, Románnak segítsen, mert hülye lett szegény. Ilyen hülye hosszú hajú gyerek fázósan dideregve, megismeritek majd, ha ott jártok.

Rég edzett egy jó közöst. :D

De számoltam, hogy én spórolok mindenen. CSirkén-tápkiegen rengeteget. Amit itt megspórolok, azt beleölöm gyümölcs-zöldségbe, mert iszonyat imádom. Alma banán kg szám, brokkoli karfiol tonnaszám, kígyóuborka kilotonnaszám folyik. :(

Meg amúgyis, anyuapu lóg nekem krvasok (értsd, bőven 100k felett) összeggel, de leszarom. Én a következőket teszem: kitakarítom a házat (porszívás-portörlés-pucolás inklúdid), elmosok minden szar edényt, nyáron füvetnyírok, nomeg iskolában performálok mint az isten kétjobbkeze. Ennyivel tartozom nekik a támogatásért, a taníttatásért, tanításért, segítésért.

Szóval nincs konfliktus köztünk, sztem ha olyan lennék, mint régen, hogy szarok mindenbe és nem törődök velük, akkor lennének gondok a tápkieg-csirke kérdés miatt, így még örömmel is adnak támogatást, mert tudják, hogy olyanba ölök összeget, amit imádok, és még egészséges is. :D

Most gondban vagyok. Vizsgálat szerint krvaalacsony a trigliceridem, ilyen 0.3-as, ugyanakkor a hormontermelésem (inzulin, tesztoszteron, növi) tökéletesen rendben van. És ez a nagyon alacsony triglicerid szint emelkedett májfunkciókat eredményezett (apu szerint az alacsony zsírbevitel terheli a májam, a hülyedoki szerint a tejsavó). Akkor most emeljem a zsírbevitelt? Mert izé, diót meg mogyorót zabálok hatpofára meg úgy iszom a lenmagolajat, mint más a vizet, de ezek szerint alacsony. :(