az lehet, itt max 45 kerditet lehet felvenni (én 41-et vettem fel), mert annál többet nem is gondolnak hogy el tud bírni egy hallgató, és a 3 kredites tárgy is ritka most, meg persze jobb lenne ha annyira lenne legalább elszórva pár óra hogy nyugodtan lehessen kajálni.
A Gutenberg u. 1 kilométerre sincs! Akkor azért csak ráérek. Csak előtte tüzetesebben el kéne olvasni ezeket a dolgokat, meg felfogni (pl. kalóriaszámlálásnál étkezdébe lőjem be kb.-re hogy mennyi súlya volt a húsnak meg a krumplinak a Brassóiban meg hogy milyen zsíros? Meg pl. a Szett x ism = 5x6-ot hogyan kell venni? 6-szor ismétlem el a gyakorlatot, és ezt összesen 5 alkalommal, közöttük beiktatva más gyakorlatokat? a tempó leírása sem tiszta) - na persze meg már ha megengedhető egy-két nap az ilyen csirkemelles - vagy gyros-szendvics használata.
A terem amúgy mennyi időt vesz igénybe így egy nap? Én úgy gondoltam nem jó ez a soványság, meg azért látszódjon amennyire látszódhat az edzettség. Jazzy: egyébként albis vagyok, Győrből