-
istenem de sok szöveg, amit viszont el is olvastam. (kivéve pár linket, amit majd máskor fogok, jó sok link van megtömve hosszú cikkekkel) Ennyi százalék, úgy mérd, stb =)
Egyébként pár dolog: elég nehéz súlyra, kcal-ra számolni a dolgokat, amikor nem magamra főzök, vagy mikor mondjuk nem én határozom mondjuk meg döntően a választékot, pl hogy mit adnak az étkezdében, valamint van olyan napom hogy rendesen - nem - tudok - ebédet enni lol, ilyen az egyetem mostanában :p pl most kedden, sem szerdán nem volt időm berohanni egy étkezdébe, ami még nekem is szokatlan de most így vannak az óráim: kedd 8-18 ig betáblázva, nincs idő szerda 8-20 megállás nélkül (olyan max fél órás szünet azért van, viszont ez labor előtt van amikor azért készülni kéne rá) csütörtök 8-10 12-14 16-19 szóval itt jobb a helyzet, ahogy pénteken (10-11 14-16) is. Szombat vasárnap Hétfő szabadnap, mármint szabad lenne, ha nem csinálnék projectmunkát, amivel rendesen foglalkozni kell a többi órákon és az elvégzendő labor-jegyzőkönyven kívül amit hétfő 12:00-ra kell leadni.
Szóval igazából 3 nap szabad nekem a 7 napból, de igazából az se szabad, az meg kész hogy ebben a félévben egyszerűen nem fogok tudni minden egyes nap rendesen kajálni.
kösz a cikkeket. egyébként nem iszom alkoholt, no cigi, csak úgy nyelem mostanában a vizet (sokszor ebédre csak azt iszom), megpróbálok 1 gyümölcsöt enni legalább naponta