12316971501353788406.png
  • Roman
    én meg ma lementem 2 hét dekondícionálódás után edzeni, hst-ben.

mondanom sem kell, a 15ösblokk elején lévő "picsasúlyok" miatt kb. 35-40 perc alatt lekergettem az edzést, de valami baromi jó volt ismét súlyok közt lenni.

amúgy vmi nagy külföldi szaki mondta, hogy dagadtgyerek ne hasazzon, főleg ne hasprés meg ilyenek szintjén, mert az amúgyis szar tartását (a hasipasi előrehúzza a gerincet) még jobban elcseszi a hülye struktúrájával, hanem TÖRZSedzést csináljon. Szóval statikus tartások, hiperhajlítás, jóreggelt, elölguggolás.

Meg ne pazaroljon időt a hasazásra azért sem, mert kevesebb ideje marad kardiózni, ami fontosabb, és mást edzeni is. Legfontosabb nekik az oldalsó vállak, széleshát edzése, mert a széles csípőt optikailag keskenyíti azért a jó széles váll-hát :)

Szóval húzódzkodjunk, oldalemeljünk, evezzünk, elölguggoljunk, és még statikus törzsgyaksik, kerüljük a széles terpeszű guggolást, mert attól még picsa is nőhet könnyen, és helyben leszünk :)

Meg toljuk a kardiót-hiit-et, pörögjön az anyagcsere, égjen a zsír.

Én azért használok kardiót szándékosan, mert tapasztalat, hogy izomtömeg nem a kardió-hiit edzéstől épül le, hanem a szar-kevés kajálástól :)