Úgy látom szétkell h csapjak köztetek Mind a 2 nekl igaza van egy szempontból.Én voltam kajakos edzésen télleg idiótán edzenek de a szívósságra mennek.Ettől eltekintve én is eltudnék képzelni egy bodyskenus korcs embert aki nagyobb az átlagnál de mégis bírja az adott hosszat húzni.Ehhez megfelelő edzés kell a megfelelő izmokra stb.Nem akarok vitát indítani de ott van a Kolonics vagy ki aki most halt meg nem rég.Túlhajszolta magát a sok edzés meg még ki tudja h mit evett a zsírpskenyeren kívül.A triatlon ugyan ez.Eszeveszetten úsznak,bicikliznek meg futnak egymás után és utána csodálkoznak hogy idejekorán kinyúlnak a szívük miatt.Különben egy bodybuilder is lehet hajlékony és szívós és szerintem van olyan kitartó mint egy kajakos,nem véletlenül edzenek 18-20 évet h az élvonalban legyenek(pl Coleman) és azért a hatalmas súlyok emeléséhez mint fizikailag és szellemileg kell az erő.Tehát összességében sztem a 21 sportág egybegyúrható lenne és akkor a kajakosok is jobbak lennének de mindenki ragaszkodik a régi formákhoz és csak leszólják a másik felet.