-
Roman #10974 Ja, és ne igyon szeszt se sokat, az is segít. Tömje magát összetett ch-val, sovány fehérjeforrásokkal, olajos magvakkal, meg nyalánkságnak betolhat aszalt gyümiket is a kalória miatt, meg még ami jólesik neki, de egyen rostot is, hogy ne akadjon meg a szar benne.
És eddzen kőkeményen azt kész.
ezek a módszerek rengeteg vékony és gyenge gyereknek segédkeztek már megerősödni. ;)
összetenném a kezem egy vékony genetikáér, ahol nyugodtan áttömegelhetném a gyermekkorom, mert csak sovány növést érnék el.
Egy enni-tápkieget inni nem tudó, de edzeni egy héten hatszor három órára lejáró ektomorf, ki 4 év alatt 5 kg-ot pakolt magára házitejjel meg irigykedik egy rokonára, aki viszont egy zsírbáró, fatönkkarokkal meg óriási zsírpocakkal és csecsekkel, hogy "jó genetikája van a sporthoz".. Hát nagyon. ^^
Vagy ez csak az örök endo-ekto ellentét, mindenki azt irigyeli, ami nem lehet az övé? :D :D
Ja amúgy a shopon nézegettem az anabolikus génaktivátoroknál meg szunnyadó izomrost aktivátoroknál (cégeket nem mondok :D ) a vásárlói kérdéseket, mert tudtam, hogy jó móka lesz. De azt is megtudtam, hogy a hajhagymáknak csak kb. a fele növekszik egyszerre, a többi addig "inaktív".. namost, ha én 16 évesen hajhullási problémákkal küszködök, meg ritkuló hajzattal, akkor valaki ajánljon már nekem egy szunnyadó alvó hajhagyma brutalizátort, mert kezdem elveszíteni a délies hajzatszerkezetem :@