12316971501353788406.png
  • Roman
    retek, ez ütős sztekk..

Én most minő meglepő, olcsówheyt vennék vagy vmi kevertcuccot. Erre fussi, anyám egész reggel csak a kaja miatt cseszeget, hogy "minek ez a műkaja?" meg miért nem tudok olyan lenni mint ez meg az (akik már 1-2 éve edzenek, de csak magasságra nőttek) meg kb. mindig ez a "szelet kenyeret egy kis felvágottal-vajjal, párizsivel mérnemlehet megenni, azzal mi a baj?"

beszarok.. Zöldséget ingyen kapjuk nagyitól tonnaszám, gyümölcsöt ingen kapjuk, csirkét mindig 1150es kilós áron vesszük s napi kb. 3-4száz grammot eszek belőle, 60 gr tejsavóval, meg növényi fehérjével (bab-lencse-borsó, amiből egy kg kb. 250 ft.. ) meg rizzsel.

Nem költök se cukormentes üdítőre (jobb a csapvíz) se energiaitalra, se csokikra, édességekre, minden foson spórolok, ruhát venni napokig tart, mert kb. 4 használtruha bótot járok be mire találok.

APám minden nap kb. 3 csoki, 1-2 doboz jégkrém, meg mellé a "tisztességes étel" de neki szabad. S amikor mondom h ettől többet nem tudok spórolni már a kaján, akkor mondja anyám mindig hogy "hát de egyél, mert rengeteg tartalékunk van anyagilag, apád ezért dolgozta végig a nyarat is, meg ügyeli végig az összes hétvégét" .. aztán amikor meg enni lát "már megint eszel? nem fogjuk bírni pénzzel, miért nem tudsz tisztességesen napi 2-3szor enni, egy kis kenyeret, krumplistésztát, vagy valami tisztességes ételt,nem ezt a műtápszert..."

szóval nehéz az élet errefelé, anyám minden órában ellentmond önmagának, cask az nyugtat meg, hogy apu szerint ne foglalkozzak vele, mert mindig ilyen volt. :\ de akkor is zavar

bocsánat, ez kiszándékozott belőlem.. csak ilyen problémás gyerek vagyok.. tegnap megoldottam a magánéleti gondjaim, erre most a családi szakad a nyakamba..