retek683#10925
Én már hozzá szoktam akkor is hülyének néznek ha 20000 et költök szgépre meg akkor is ha 20 ezret tápkiegekre... na de persze errefelé az fasza csavó aki egy másféle gépbe dobja a 30-40 ropikat meg másféle italokat tolnak le a torkukon------- na ezek biztos sokkal okosabb dolgok na meg egészségesebbek is...
ma vége a diétás időszakomnak 2 hét - 6 kiló , nem gyúrtam közbe .. csak meló volt , ma lementem edzeni is rotyogó 0 voltam:D:D bár egy hónapot kihagytam meló miatt az uccsó kéthétbe meg leálltam akkor már diétázni:) de meguntam egyébként se voltam egy erős ember de ez így már egy vicc:D:D nincs hasam nincs uszógumi vége nem is kell több majd tavasszal letisztitom:) bár lehet a meló miatt nem pihentem ki magam még, meg a hónapos kihagyás miatt vagyok ennyire 0 :) vettem ismét Anator p70 et + Animal Pack+ Anabolic whey + hot blood -t még egy tribu x -el vagy egy glutaminnal lehet megfejelem.., ezért érdemes volt dolgozni:):) ingyen barnulás , fogyózás spórolás a kajával--- csak ne gyengültem volna ennyire le remélem csak azért van, mert kihagytam vagy mert fáradt vagyok:)