12316971501353788406.png
  • Roman
    Én meg teljesen elképedtem..

Teljesen elhatárolódtam korábbi 'barátaimtól', attól az élettől, amit az elmúlt időszakban folytattak (beszívás-bebaszás-rendőrség kéthetente-verekedés heti 1szer-kis rongálás-et cetera). Anno sokat baszogattak, hogy szerezek, miért szerezek, milyen szereket szedek, a csirkecicisrizst is letápszerezték, mert hogy normális ember olyat nem eszik.

Most, úgy 2-3 hónap után beszéltem az egyikükkel, felvetettem, hogy esetleg megint "együtt kéne lógni", mert kicsit hiányzik a kocsmai élet, a beszélgetések, de szigorúan tisztán. Erre a nagyon okos "ha nem vagy mellettem ellenem vagy" gondolkodásmódja kijött. beszélgetésünk:

-akkor végre abbahagyod a gyúrást, meg fogsz inni normálisan?
    -mondom "tisztán"..
    -hát de miért teszed tönkre magad?
    -mivan?
    -ezek a szerek, amiket nyomsz..
    -milyen szerek? tudtommal naturál vagyok-voltam. és úgy tervezem, hogy leszek.
    -hát tudod, ezek a nagyszerek, amikkel fújod magad, de aztán leeresztesz..
    -izé.. kompresszor? nincs rajtam szelep testvér.
    -na mindegy, nekem az is szer.
    -lényegtelen, ne beszéljünk semmiről, ami testépítéshez kapcsolódik. a lényeg, hiányzik a kocsmai élet, meg minden..
    -húú, kórházba is kerültél, hogy így beszélsz? ugye nem lett semmi baja a májadnak?

ezek után finoman elbúcsúztam, és kicsit örültem.. legalább aggódik értem :D még ha jobban tenné, ha inkább maga miatt aggódna. :)