Én kb 100g fehérjét iszom edzésnapokon tehát tápkieget,Bár mellette van egy kis hús vagy mittom én amibe azért van megint 30-50g fehérje.Sajna nem engedhetem meg magamnak mindíg a csirkemellett pláne elvállt szülők gyereke ként,az 1kg fehérjét ami asszem tejsavó,2 hetente vetetem faterral.Mellé kajálok mindent amit csak látok,próbálok nem túl zsírosan kajolni meg müzlizek bár a zöldség nem nagyon jön be gyümölscöt meg néha látok.Lábazni azért nem lábazok mert tavaly csináltam 2 hónapig de olyan szinten kezdett fejlődni h már szétdörzsöltem a nadrágjaimat meg kényelmetlen is volt a nayg comb.Hál istennek erős a lábam úgyhogy hanyagolom a témát.ŐŐŐŐŐ Visszatérve a creatinra én amikor szedtem akkor a reggelim olyan volt h 80g rizs+5 tojás az ebéd hús hússal meg a vacsora is vmi jó stuff,edzés közben meg 1,5-2l víz ment be és így sikerült felszedni 5 kg-t amit azóta is tartok és ez már 1 hónapja volt azóta egy kiló nem ment le.Tehát biztos h kajálni kell rendesen mind a tápkieg mind a creatin mellé me amúgy semmi értelme,szarból nem lehet váratépíteni.