12316971501353788406.png
  • Roman
    Nincs értelme szvsz amino-készítményeket venni :\ Benne van az a fehérjében is, csak nem kiskapcsulákban 1-2 mg, hanem rendes mennyiségben. Szóval nincs szükséged rá.

Sean, jó Neked. :-\ Nálam a fejlődést "rostokban és szálkákban" lehet csak mérni, egyszer álltam neki nagy tömegelésnek, 1 hét alatt 10 kg, meg beszólások a suliban, hogy, hogy a faszba lehet így eldisznósodni ilyen rövid idő alatt. :\ Szóval én a nagyon-nagyon minimális 2-3 dkg-os növekedéseket célzom, néha még ennyi se megy mondjuk. De ez a reggeli edzés dolog bevált, így besűrítem a ch-t reggelre, 300-350 grammot 3 étkezésben, utána meg egész nap pörög az anyagcserém, meg építődik a test is elvileg (úgy tudom, ha töltődött a glikogén-tár, utána mindenképp beépülnek a fehérjék, pluszba a májglikogén "ki tud ürülni más sejtekért", vagyis a máj a tárolt ch-ját más szervek-sejtek (izom, agy etcetera) rendelkezésére tudja bocsájtani.

Így talán nem pusztulnak agysejtjeim, épülnek az izmaim, meg minden. Végülis, húzódzkodásban-guggolásban fejlődtem, fekvenyomásban a változatosság kedvéért nem, de hát 2 hete nyűzöm ezt a termet, s teljesen más a pad dőlésszöge, szélessége, villa magassága, rúd szélessége, fogásszélesség, minden.

"kvantumlépésekben haladok".. magyarán: kb. semmit se fejlődök, de a sok kb. semmi egy idő után már sok ^^