Testépítés - Testformálás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BodyMan ezek szerint Te is tudod ki ez a seggfej nulla humma, mert már találkoztál vele? gondoltam hogy egy nyalógép lehet hosszú nyelvvel. Bocs de az ilyen félresikeredet emberek sosem tudnak megváltozni.
Te eszetlen kis senkiházi, szóval egy szimpla kis eladó vagy egy üzletben. Egy pénztelen nulla, és ez osztogatja itt az észt és ez készíti azt a gagyi BB-tv-ét. Gratulálok, zseniális. Mi az hogy nincs leírva, az hogy lefikázod azt a muscleteam honlapot készítõket, akik megörökítették az egyik BB-tv felvételét. De kár hogy nem láttam benne a gennyes, redves pofádat. Bezzeg most már másképpen gondolkozol amit elõbb írtál. Ilyen egy seggfejj.
Nagy dicsõség. jól megmutattátok.

Ezt olvassátok sztárok lettünk ezek szerint a patkány ideges...<#mf1>
http://www.drugsbunny.net/wp/
Egyébként az újaknak elmondanám, hogy itt valaha normális fórumozás zajlott, mígnem megjelent ez a pár muscleteam reklámarc és állandó fikázódásukkal elüldözték a régi tagokat.Tessék visszalapozni.

bodyman, szoktad olvasni a neveket a hozzászólások fölött? vagy csak te is írsz a vakvilágba mint az ovodás pajtásaid?

te tudod ki vagyok, had tudjam már én is, vállald már fel magad kismókus!

varom reagalasod, Humma

Nem tudom mire veritek magatokat ezzel a muscleteammel, szerintem egy áttekinthetetlen kalap fos.Összehasonlítani sem lehet a builder.hu val.
A stílusotokról meg inkább nem mondok véleményt.

Ha csondben maradtal volna bolcs maradtal volna...
de igy nem maradsz az, foleg hogy az ember szokincse (amibe a tragar szavak nem tartoznak bele) es stilus is beletartozik.

ocsi, nem attol leszel valaki vagy ferfi, hogy karomkodsz es fikazol mindenkit, hanem attol hogy van kiallasod, oszinte velemenyed a vilagrol es torteneseirol, es nem mas csatlosakent probalsz ervenyesulni, aki csak iranyit Teged, mert onallo gondolatokra nem vagy kepes.

A tobbit majd a tobbiek elmondjak/elmondtak, en ismerlek, talalkoztunk mar mi is, tobbszor, tudom mekkora nulla ember vagy... a sajat erdekedben meg kellene valtoznod es eszre kellene venned magad, miutan kivetted kezedet az alomvilagodbol - ami maga a pokol

Küldj egy képeslapot nulla barátunknak...
klastrom, neked a hazautat is állom, csak gyere :D
Csodálatos színvonala lett a topiknak, nem hogy összetartanátok még egymás torkának is ugrotok :(

Mi a neved humma vagy inkább nulla mind1 lefosom.
Komoly számításteknikai tudásoddal utánnnéztél a kis adatbázisotokban hogy valóban kislánykoromban regeltem a tróger oldalatokra ezzel a nikkel.Remélem ettõl orgazmusod lett és rámentél az ócsó fos crc monitorodra, mer neked jobbra nem telik.Hacsak nem a Robi, az egyetlen normális arc a bandátokban, vett egyet neked akcióban.Akárcsak a kis haverodnak akinek az életét is õ fizeti, néha odalök meki egy kis lejárt szavatosságú szkájtek finomságot meg a kutyának se kellõ "divatos" ruhákat a shopból.Ahogy nézem neki a kis csóresz albérletét benne a szemétteleprõl kiguberált "Pc-jét" 40 ft-os konyhabútorát, meg a komoly "autóját" amit a cigányok még lemezáron se vinnének.
Azér ha má itt vagy hasznodat is szeretném venni.Sajnos teknikai okok miatt én nem tudom átadni jókívánságaimat, coloskának meg a babybigeye vagy mi, bár én csak némi egyszerüséggel csak niggerüveggolyószemnek hívom remélem ez nem sértõ.
Tehát ha esetleg van idejük kielégíthetnének orálisan bõ nyállal mert különben fájdalmas a dolog.Ugye tudod te is csináltad már párszor a barátodnak.
A gagyitv következõ adásában a te pofád is látható lesz ? Mivel tudod mi itt nagy-nagy rajongóitok vagyunk csak valahogy nagyon nehéz szavakba önteni...
nagyon aranyos vagy infóka ezzel a durcival, de próbáljál már kicsit kevésbé fogyatékosnak tûnni és ne hergeld olyanon magad ami le sincs írva.

Na, de egyvalamiben igazad van, a Pisti tudja ki vagyok, nem egyszer járt nálam itt a boltba (VII. ker, Alsóerdõsor u. 34.), neki ha vmi gondja lett volna velem biztos elmondja személyesen. Te nem akarod?
Ugorj már be, fizetem a buszjegyedet
bezzeg ahhoz nincs merszed, hogy a Steve Namat válaszára
írjál. nincs puca a szaros seggedben, mert félsz tõle.
Õ biztosan tudja ki vagy, te degenerált. Remélem én is meg tudom
ki vagy.
igazad van klastrom ez az analfabéta,
pofátlan geciynaló szarházi senki menjen innen
oda ahonnan jött abba kurva nbandájába.
A musclteamen szintén kurvajót röhögtem, tényleg profik a srácok, elég megnézni az enigmás guggolást amit szó szerint mögülünk vettek fel, és az egész oldal arról szól hogy vedd meg a dvd-jüket, nektek pont megfelel :D

Te geciláda, legalább a valóságot írjad le. Elmentem a muscleteam honlapjára, s megnéztem amirõl itt hazudozól. Az a társaság nem a ti anyagotokat lopta el, baszd meg, szarházi. Nézd már meg jobban mi is van odaírva a BB-tv forgatása a Pulzus-fitness-ben. A muscleteamesek ezek szerint felvették, hogyan is forgattatok ti abban az edzõteremben. Látsz ott, vagy olvasol ott valami negativumot a BB-tv-rõl vagy rólad Te parazita seggnyaló. Nem olvashatsz mert nincs is semmi. Csupán bemutatták kis filmrészletekben, hogyan is zajlik egy filmforgatás. Ezzel nektek tettek egy jó kis reklámot. Nem negatívot, bazd meg, Te barom arcú. És még ezen röhögsz, azon hogy vették a fáradságot, és lementek a forgatásotokra.
És miért baj az neked, hogy vedd meg a DVD-ét szöveg van odaírva. Te idétlen állat, okoskodó szarházi. Legalább ha írsz valamit akkor a valóságot írd meg, és ne hazudozzál. Jelemtelen alak vagy az a helyzet. Ezen aztán van mit röhögnöd.
Bárki meggyõzödhet hogy ez a szarházi barom nem is mondott igazat.

nézd csak meg hogy hazudozik ez a paraszt
ejnye bugesz, micsoda stílus ez?
:DDDDDDDDDDD
<#eljen>
Persze,persze...Megmodtad keményen férfiasan.Köszönjük szépen.
Vissza is takarodhatsz a gyökér haverod mellé...<#mf1>
"Fordítok, te bénaság. A BB-tv adásai megvásárolhatók s kattints ott a cím."

egyem a pici szivedet, nem tölthetõ le ingyen is? sztem te ne forditsál többet :DDDD
lássuk be, te azért nem vagy egy értelmes gyerek info :DDDDDD
A musclteamen szintén kurvajót röhögtem, tényleg profik a srácok, elég megnézni az enigmás guggolást amit szó szerint mögülünk vettek fel, és az egész oldal arról szól hogy vedd meg a dvd-jüket, nektek pont megfelel :D

Humma Te hülye parazita, hát itt is kezded, nem elég a bodybuilderen. Te szarrágó bénaság, ha valóban Te is készítõje vagy a BB-tv-nek, nézd már meg mi mozog néha a bodybuilder honlap tetején. Ja hogy nem tudsz olvasni, szar lehet neked. Fordítok, te bénaság. A BB-tv adásai megvásárolhatók s kattints ott a cím. Ez nem a muscleteam honlapján olvasható. Mirõl beszélsz Te szarrágó. Így fikázod azt a muscleteam-et akik nálad különbet készítenek.
Vedd le a mocskos kezedet a muscleteamrõl mert kikészítelek.
Gyökér Te még sms-ezni is tudsz

Humma Te hülye parazita, hát itt is kezded, nem elég a bodybuilderen. Te szarrágó bénaság, ha valóban Te is készítõje vagy a BB-tv-nek, nézd már meg mi mozog néha a bodybuilder honlap tetején. Ja hogy nem tudsz olvasni, szar lehet neked. Fordítok, te bénaság. A BB-tv adásai megvásárolhatók s kattints ott a cím. Ez nem a muscleteam honlapján olvasható. Mirõl beszélsz Te szarrágó. Így fikázod azt a muscleteam-et akik nálad különbet készítenek.
Vedd le a mocskos kezedet a muscleteamrõl mert kikészítelek.
próbáldd magad túltenni a sokkon amit a csúnya szavak okoztak!

itt egy sms, 5 perce kaptam: "bocs, de mult 7en nem értem végül rá, uh szerdán megpróbálok bemenni.. Remélem marad addig dvd! D."

Na ki lehet ez? :D

Szerintetek ezek után mennyit számit nekünk amit ti írkáltok ide?
Látom hasonló stílusban próbálsz itt is nyomulni mint a kis haverod a builderen...<#eplus2><#mf1>
Talán tényleg azt akarták ezzel sugalni hogy lesz a semmibõl lesz vki ilyen magas szinten.
De az a putri környezet ahol forgattak, télleg visszataszító,ehelyett tényleg lehetett volna választani egy termet és ott leforgatni...
De hát a készítõk tudják a dolgukat nehogy má mi vitakozzunk velük, erre úgyis az lenne bunny válasza,nem teccik paraszt akkó csinájjá jobbat...<#gunyos1>
Ugyan tök felesleges volna itt reflektálni a dolgokra, elnézve az ide irogatók szinvonalát (úgytûnik az SG a SegG rövidítése akar lenni ), de most kivételesen néhány észrevétel

Mielõtt nagyon beleélitek magatokat ebbe a "miért adja a nevét hozzá" jellegû butaságokba, jobb ha tudjátok hogy a jópár versenyzõ aki részt vett a forgatásokon folyamatosan "zaklat" azzal hogy küldjem nekik a legújabb adásokról a dvd-t, az elsõ szóra jönnek forgatni, rövidesen nem csak a magyar élvonal, tényleg nagyon égõ lehet nekik!

Az effektekrõl annyit hogy ez egy ingyenes amatõr mûsor, meló mellett készül, sem idõ, sem igény ilyenekkel bajlódni, akinek ez hiányzik nézzen jurassic parkot.

Szántai Dóri... kritikuss nevû überokos tag, nem gyanús hogy pont arról szól ez a rész hogy hogy érhet el vki kiemelkedõ eredményt ilyen körülmények között?
Próbálozz inkább Misi mókus kalandjaival, az "alapvetõ kritérium" talán mégiscsak az lenne hogy általános iskolában megtanuljatok szöveget értelmezni.

Piller11, ez rád is vonatkozik, Serfõzõ Tamás a támogató mi agyatlan állatka, kérdd meg anyut olvassa el neked mi van odaírva.

Próbáljatok meg talán vmi olyanba okoskodni amibe beleláttok kicsit, mert nyilvánvaló hogy lövésetek nincs ehhez az egész témához.

Emlékeztek, néhány adás elején ott van az a mondat hogy "..csökkentértelmûek számára.. nem ajánlott" . Pont nektek szól lányok!
Ha nem tetszik, ne nézzéttek, megtisztelnétek vele!

Tufa
Deák térnél tud vki egy korrektebb termet?

"A kérdés csupán vajon meddig bírják? Vajon meddig csinálják?"

nekem gyanús <#zavart2> ez a MuscleTeam-os oldal: sehol egy reklám,
egy pici sem - nem mintha zavarna, hogy az oldal felét nem a reklámok
töltik ki <#vigyor2> és nem bombáznak "beugrándozó" reklámablakokkal... <#violent> <#gun>
Hllo "Info" én a BB-tv elõzõ adását néztem meg, amelyben Szántai Dórával is készítettek egy 15-20 perces filmet. Meglepõ, és meghökkentõ, s nem tudom hogy Szántai Dóra ehhez miért adta a nevét az engedélyét. A fórumon itt elõttem, ha jól emlékszem Derrick írta hogy a negatív reklám vajon jó reklám-e?! Vajon mennyire jó reklám az, hogy egy lepukkant környezetben (lakásokban) forgatták Szántai Dórával a filmet? Milyen vélemény képzõdik le egy nézõben, fõleg ha az nyugat európai, hogy látja egy világbajnok milyen iszonyatos, visszataszító körülmények között tengeti az életét. Én teljesen ledöbbentem, mert ezzel reklámozni valakit nem ildomos. Még arra lennék kíváncsi, hogy a film készítõje tudatosan tette ezt, vagy pedig nem is gondolt még csak erre az alapvetõ kritériumra.
Piller11 ellent kell mondanom neked :))) <#email><#gun>
Véleményem szerint igen is láthatóak a Drugs Bunny által beharangozott technikai megújulások, változások. Figyelmesen nézd csak meg a legutolsó adás végét. Drugs Bunny polójának újján a fehér folt nem más mint egy grafikai trükk, de õ csak annyit mond erre, hogy ha jól emlékszem egy Kanári szarja. Ennyit a megújulásról. Szerintem a stíluson kellene változtatni elõször és ehhez igazítani a látvány elemeket, trükköket.
Ami jelenleg nincs <#fejvakaras>
Steve Namat nem sértésnek szánom, <#wink> de meglepõ ez a fajta váltás, mivel a BB-tv több adásában is többször látható voltál Drugs Bunny oldalán. A filmekbõl az jött le, hogy nagyon megértõ barátok lehettek Bunnyval (közös edzések). Valami nagyon komoly, személyes dolog történhetett köztetek! <#gonosz2> Abban igazat kell adnom, hogy ha felmagasztalnak egy Pro Divison kártya státuszt egy hazai bodys esetében, akkor ugyan olyan nagyságrendû hírként kellene kezelni egy Németh István IFBB-és megmérettetését. Már csak azért is, mert ezek nem minden nap történnek Magyarországon, s bizony ezek nagyon nagy elismerések, és HÍREK a javából. <#wow1><#wow1>

A hazai médiával kapcsolatosan, én is csak reménykedni tudok, hogy lesz váltás, lesznek alternatívák, nem csak a nézõknek, hanem a testépítõknek is. Az már most látható, hogy szaklapokból Dunát lehet rekeszteni, annyi van belõlük. Kérdés, ezek közül vajon mennyi és melyik marad meg a piacon. <#fejvakaras> Pár havi folyóirat már megszünt, vagy átalakult két havi vagy negyedéves megjelenéssel. A netes médiánál egy újdonság van a többek által is belinkelt muscleteam oldala. <#eljen><#eljen>
Élõben is ugyan ilyen bunkó magatartással viszonyúl mindenkihez, de a fórumokon ahol õ válaszol, ott biztosan olyan alpári hangnemben válaszol, hogy az döbbenetes. Ellenben annyi változás már beindult, hogy a tavalyi versenyeken látható volt, hogy többen mellõzték a társaságát. Remélhetõleg elõbb-utóbb visszakapja mind azt az ocsmányságot, buta és sértõ megjegyzést, amit másokkal szemben megtett, és megtesz. És még többen mondanak neki nemet azok a testépítõk akikkel szeretne BB-tv adást forgatni.
Egyre több embernek van összetûzése ezzel a bunnyval...LOL
Mindenkinek ezt kellene csinalnia,
amit neked: megvalogatnia, hogy hova akar
tartozni, es kikkel akar dolgozni; nem pedig kovetni a "ha
nincs lo akkor jo lesz a szamar" idiotasagot.

Ahogy a tamogatok kozott, ugy mindenben van valasztasi
lehetoseg, ezt a versenyzoknek is tudniuk kell:
a medianak van a legnagyobb hatalma a mai vilagban, oda
kellene nagyon figyelni ra, ki mihez "csatlakozik",
mert az "atlagember" fele is kozvetitenek, nemcsak a bodysok fel!
(ott vannak a kezdok is, akik megint ezt nezik) es
nemcsak a bodybuilder van hazai szinten, hanem a muslceteam is, akik ugyancsak felvetelkeszitesekkel foglalkoznak, es
sokkal magasabb szinten es tudassal mint a bunny. Nekem tetszenek.

Beszeltem Jenei Pistivel, akivel mar keszultek olyan felvetelek,
amik ott megjelentek, es az allitasa szerint korrekt es kulturalt volt az egesz csapat, es mindenben tartottak magukat az eredeti megallapodasukhoz.

Bunnyt nem minositem, de gondolhatjatok (neki megmondtam szemelyesen, mert pont a stilusa miatt van osszetuzesunk)

es talan most mar elterjed testepito berkekben ez a lehetoseg...

Amúgy milyen ez az "ember" élõben télleg akkora mint amekkora a pofája?
Mert minden 2. szava, pofán verlek meg gyere csak kis buzi mutasd magad és egyéb trágárságok.Meg tudja mondani vki miért nem verték még ezt szájba de jó rendesen?Vagy a szekrény haverjai mögött csak nagy a pofája ?
"a mai világban már nem csak Drugs Bunny van."
Még szerencse...
Néztem eccer én is ezt az "edzõ" ,mer ez nem edzõ, válaszolt de elég is volt.Nem tom ki ez a bunnny vagy ki de nem megy ott semmi más csak mindenkit lebuzizik meg leköcs...göz.Errõl szól ez az ember ilyen buta stílussal hogy lehet kiállni egy ország elé?Az oldal tulajainak ez nem b@ssza a csõrét vagy ez így frankó?
Jó téma, elõször is kezdem egy szóval a BB-tv 23 csapnivaló, több szót nem érdemel. Ellenben amit Te Piller11 és derrick is feszeget már más téma.

Hogy is van ez ma Magyarországon. Van egy bodybuilder honlap, amely talán 8 évvel ezelõtt kezdhetett(!). Óriási adathalmazt gyûjtöttek össze az oldalukon, s ezzel együtt az el telt idõ alatt abban a tudatban, hogy õk aztán mindent tudnak errõl a sportról, végig FIKÁZTÁK a fél magyar testépítõvilágot. Ez alól nem volt kivétel semelyik bodys, aki nem azt mondogatta amit õk. Kaptak ebbõl újságok, és más személyiségek is. Jó pár hónappal ezelõtt Radnai Tamást fikázták le (www.tesztoszteron.hu), aki a honlapján karakán meg is válaszolt. Nem régiben Németh Eszter kapott szépen (!!), ezt már nem lehet elolvasni, mert közben a forumról törölték az egészet. De aki ügyes az elõhalászhatja az egészet.

Aztán van a www.tesztoszteron.hu a Radnai féle honlap, amely mélyen és alaposan foglalkozik a bodyzás rejtelmeivel, no és persze õ is mint a bodybuilder webáruházat üzemeltet.

Aztán van volt, vagy már nincs, vagy most már van, nem is tudom hogyan lehet nevezni a www.testmester.net oldalt. Ez akkor élte fénykorát, amikor Enigma meghonosította elõször a blog írását. De ha jobban megnézzük az oldalon Enigma írások megszüntek, s vele együtt az oldal is meghalt. Most egy Gababoy (remélem jól írtam a nevét) próbálkozik a naplóírással ezen az oldalon, de amúgy az oldal szerintem halott. Itt is ha valaki jobban utánanéz az oldalnak láthatja, hogy a honlapkészítõk csupán referenciamunkaként hozták létre. Errõl többet nincs mit írni.

Aztán van a www.fitparade.hu, ezt a nevet kár volt még csak leírni, mert tök nulla, semmi nem történik rajta.

Aztán itt van a www.biotechnutration.com amely röhejesen nulla. Látható, érezhetõ hogy csak azért hozták létre, hogy a termékeiket forgalmazzák, mert a bodys honlaprész az nulla. Tavaly decemberig csupán Enigma irogatta itt a naplóját, de valmilyen oknál fogva már ez is megszünt. Ilyen szinten vagy még nullább a www.superbody.hu (Scitec) oldala is.

Aztán van a www.extreamfit.hu, amely láthatóan fõ szempontnak a termékeladást nyomja, azért mellett betettek egy forumot, de hát minek.

Aztán van a www.muscleteam.hu, amely pár hónapja létezõ oldal. Na ez színvonalas, totál eltér az eddigiektõl. Láthatóan a látványra, a bodysok bemutatására összpontosít. Itt érezhetõ, hogy megtervezik a bodysok tálalását, jók a klipek, és jó a körítés a kialakítás. A kérdés csupán vajon meddig bírják? Vajon meddig csinálják?

Aztán vannak a szaklapok netelérései. Bárki vette a fáradságot s megnézte közületek? Mert ha igen akkor kár leírni azt amit én már többször láttam. Van olyan oldal, amely már egy éve nincs frissítve.

Aztán vannak az 1 perces body és fitness termek saját honlapjaik. Azért írom mert 1 percesek, mert azon kívül, hogy mikor van nyitva, meg hol is található, meg mennyi bérleti díjat kell fizetni, nem közöl nem foglalkoznak semmivel sem.

Derrick:
"Mikor tanulják meg a hazai, nem csak a neves hanem a kezdõ testépítõk, hogy a nevüket, önmagukat, a munkájukat, az ezzel elért eredmények bemutatását csak megfelelõ produkcióhoz adják."

Jó a kérdés Derricknek csak hát... Akkor a mai hazai testépítõk hova is forduljanak ha videoreferencia kell róluk?!? Eddig nem volt más lehetõség, mint a bodybuilder BB-TV-je. Szerintem nyeltek, és türtek csak azért, hogy láthatóak legyenek. Mást nem tudok gondolni, mert szerintem ha lenne más lehetõségük, akkor senki sem lenne aki vállalkozna a felvételekre. Az biztos, ha engem mint testépítõt megsértenek, fikáznak, stb. biztosan nem kérek tõlük egy képet sem, nem hogy videot. Most talán van egy másik lehetõség a muscleteam.

Piller11:
"...és igaz, hogy a negatív reklám is reklám, de az romboló is lehet - ahogy ebben az esetben is..."

Hát nem vette még észre senki sem, csak Te Piller11, hogy errõl szól Drugs Bunny tematikája? Csinálni egy kis balhét, fikázni valakit, erre odacsõdül a sok kisember aki erre ki van éhezve, s már is meg van a megfelelõ nézettség az oldalnak. Vajon a mai testépítõk tisztában vannak-e azzal hogy az ilyen fajta negatív reklám hosszabb távon kifizetõdõ-e.

Én kíváncsian figyelem a közeljövõt.
Sziasztok. Nagyon örülnék ha valaki tudna egy linket vagy valahova feltöltené Arnold Schwarzenegger: A testépítés nagy enciklopédiája címû könyvet. Nagyon fontos lenne a számomra. Elõre is köszönöm mindenkinek.
<#vigyor2>
Egy kicsit csak hozzászólok már... Nem megyek teljesen bele a dolgokba, csak felületesen...

Nos, nem véletlenül hagytam ott a Scitec-et, nem véletlenül nem szerepelek már a BBTV-ben és nem véletlenül nem állok már szóba a bunnyval...

Még vmi ami marhára túl van reagálva. Pro Divison profi szinte bárkibõl lehet...és mégis nagy hírnek számít itt ha vki azzá válik. Engem pl. annak idején megkerestek email-ben a Wayne DeMillia-ék és felajánlották a Pro Divison profi státuszt, mondván pont ilyen arányos sportolókat keresnek. Én meg visszaírtam, hogy köszönöm szépen de nem érdekel a dolog én IFBB profi leszek (már vagyok) mert a Mr. Olympia-n akarok majd versenyezni. Na, most ezt is fel kellett volna rakni a netre hírnek, hogy Németh Pistinek írt a DeMillia...?! Ugyanmár! Marhára nem érdekelnek az ilyen dolgok. Mint ahogy a BBTV se, ami amúgy anno egy nagyon jó kezdeményezés volt...de várható volt hogy ez lesz belõle <#nemtudom>

De majd szépen lassan lesz egy kis vérfrissítés a hazai bodys médiában...<#hamm><#nyes>
Drugs Bunny: öneröltetett önimádat. Szerintem ebben minden benne van. Én 2 nappal ezelõtt láttam.

Eredetileg egy okból néztem meg: Drugs Bunny mindenfelé elhintette:
"a bbtv-ben némi techikai fejlesztéseket vittünk végbe, amitõl elég sokat várok, bár lehet hogy aki nem látványbuzi mint én, az nem fogja észrevenni a különbséget."

Én ezt nem nagyon érzékeltem, azzal, hogy 5 percenként van egy vágás és azt egy elõre beépített effecttel (csak) kiegészítette - hát ez nem nagy meló egy xy nevû programmal (kb. 3 perc)

nem csak Lauter Viktor és Tóth Dániel adja a nevét, hanem még sokan mások: mint fõtámogató a Scitec; Serfõzõ Tamás, stb. Õk egyáltalán tudják mihez adják a nevüket??? Rengeteg ember adja a nevét, látják/látták egyáltalán az adásokat?

Derrick:
"Mikor tanulják meg a hazai, nem csak a neves hanem a kezdõ testépítõk, hogy a nevüket, önmagukat, a munkájukat, az ezzel elért eredmények bemutatását csak megfelelõ produkcióhoz adják."

Igen, mert minden egyes szereplés valójában egy reklám önmaguknak, és igaz, hogy a negatív reklám is reklám, de az romboló is lehet - ahogy ebben az esetben is.
Költséges sport a testépítés, amihez versenyszinten nagyon komoly szponzori támogatások kellenek, így önreklámozásra nem sok anyagit lehet fordítani. Így maradnak a videok, amire viszont oda kellene figyelni, hogy ki és mihez adja magát - a mai világban már nem csak Drugs Bunny van.
Hányan láttátok a bbTV23-i adását? Mert én átkínlódtam magamat rajta.
Igen átkínlódtam magamat, mert vagy fél órán kereszül Drugs Bunny önimádatát kellett végig néznem. Kérdés, amire nem tudom a választ, vajon miért adja a nevét ehhez a förmedvényhez Lauter Viktor és Tóth Dániel? Alapból más embereknek tûnnek, de a róluk kialakított image összedõl, átalakul, megváltozik. Annyira lecseng a filmbõl Vörös Zoli totál más személyisége mint amit látni lehet a filmben, annyira látni, hogy szinte felteszi önmagának a kérdést vajon miért vagyok itt, vajon mi fog ebbõl kisülni.
Mikor tanulják meg a hazai, nem csak a neves hanem a kezdõ testépítõk, hogy a nevüket, önmagukat, a munkájukat, az ezzel elért eredmények bemutatását csak megfelelõ produkcióhoz adják. Szelektálni igen is kell, mert nem mindegy hogy milyen médiában szerepel valaki. Ezt azért már a külföldi ászok tudják. Alapból más embereknek tûnnek? annak idején amikor a Balázs showban (ha jól emlékszem) Kathi Béla is szerepelt. Nos én alapból ha kapnék egy Balsz show féle mûsornak nevezett idõtöltelétõl felkérést, finoman de határozott udvariasággal lekoptattam volna õket.

A BB-tv videofilm végét valaki tudná nekem értelmezni? Ezeket az idétlen röhögéseket? Van ugyebár a vicc, a poén fogalma, ez melyik más kategóriába tartozik?

Kidühöngtem magamat, s most betesszek a DVD lejátszómba inkább egy most szerzett Legends Collection-t amelyben Joe Distinti, Ernie Santiago, Mohammed Makkawy, George Navarette is látható. Aki nem tudná ez a 1970-es évek nagy nevei, akkor még nem volt ennyi ostoba idétlenkedés, de volt humor.
Brolly
Micsoda, ezt hogy érted, mi az a 90napos diéta "víz" napjaval?

\"Kokain inhalációt követõen a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztetõ terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

jazzy
Ez olyasmin alapulhat, hogy mivel a chbol megkapja az energiat a test, beepiti a zsirt. Ezt a nagyonokosok talaltak ki. Kb egy lapra tudom helyezni a 90 napos dieta "viz" napjaval.
FOXX supreme
És miért nem szabad/lehet/kellene?

Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.

Brolly
Egy magazinba ezt olvastam:
Soha ne keverj össze szénhidrátot és zsírt egy étkezésen belül... Valóban ehetsz olyan dolgokat, mint egész tojás, steak és csirkecomb, amíg nem eszed szénhidrátokkal együtt, mint rízs vagy krumpli. A chkat naon sovány proteinforrásokkal kell eggyüt fogyasztani, mint a tojásfehérje, csirke avgy pulykamell..
Ez igaz ilyet még nem hallotam senkitõl csak most olvastam. Am nem értem elõször azt mondja hogy nem szabad enni pl. tojást rízzsel, utána meg azt mondja hogy ch-t tojással együt kell fogyasztani, most ez hogy van?

\"Kokain inhalációt követõen a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztetõ terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

Brolly
Köszke szépen, fain oldal!!

Rég jártam erre, de azért kritikuss ajánló linkjét
a Németh Pistit megnéztem. Találtam itt egy másik
filmet is, amely egy backstage, és ott is látható
Pista. Csak az a kár hogy kurvára rövid a bejátszás,
még néztem volna tovább is.
Aki nem látta az menjen a muscleteam oldalára.
s nézze meg