12316971501353788406.png
  • Roman
    Hmm szerintetek ha vennék alfaburnt, felvágnám, s a kéregkivonatot betekerném cigipapírba, az jó lenne így szívni? Teával fogok mindenképp, de yohimbeot is kipróbálnám.

lehet hülyén hangzik, de kell szenvedély (még még még :) )

Frayer tudtommal intervallkardiót is csinál. az iszonyat jó móka, nemhiába szeretik oly sokan =) Amúgy meg olyan téren igaza van, hogy egy normális tömegelés után sokkal könnyebb leszálkásodni, főleg nagy tudásháttérrel..

én amit elértem ennyi idő alatt.. lófasznyi. mindig ha visszagondolok, rájövök, hogy hónapokat-egy egész évet balfaszkodtam el, és sokkal-sokkal jobb eredményket elérhettem volna s sokkal jobban nézhetnék ki. de ugyebár a tudás megszerzéséhez idő kell, hiába az akarat :o)

Én csak azt nem szeretem, mikor vki azt gondolja, hogy az edzéssel nem is törődöm a nagymacerás kaja mellett.. de ez hülyeség, látnátok edzeni, két dologra gondolnátok. vagy hülye vagy bolond. nem szoktam nagyon izolálni, nagyon az alapgyaksikat tolom, meg mostanában megszerettem az olimpiai súlyemelő gyaksikat is. taknyodnyálad egybefolyik, de még a fülcimpahegyező izmokat is átmozgatod ^.^