Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
mov ah,4ch int 21h end
amelyben állítólag<#vigyor2>#vigyor2><#zavart2>#zavart2>
310 kg-mal guggol, és 3 tonnás kocsit is elhúz!!!!!!!!

Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.
\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
Kati Béla felkapott az Németh Eszter lehet. Meg kellene tõle is kérdezni?!? Nincs véletlenül itt, ezen a fórumon?!?!
Azért nem semmi ahogy Kathi Béla táncol.....
Ezek szerint a tavaszi versenyeken már két nõi indulónk az már van Fitnessbarbie és Eszter. ...és hol vannak a többiek?!?! Tényleg nem lesz egyetlen egy versenyzõ sem ezeken a versenyeken?!?!
what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/
Én is találtam valamit, Kati Béci táncol egy dizsiben, ha jól láttam még ott topog a Berkes Laci is. Nem tudom ki az a csajszi akit Béci felkap?<#conf>#conf>
Nem tudom, hogy a képet sikerült e elküldenem, majd mindjárt kiderül.<#nemtudom>#nemtudom>
Én ott leszek tavasszal ugyhogy 1 versenyzõ már tuti lesz
<#awink>#awink><#vigyor5>#vigyor5>!
Láttátok?!?!
Kathi Béci riszááááááááááááálja úgy is úgy is és még le is tölkthetõ nem csak megnézhetõ.
Ezek szerint akkor a tavaszi kupa sorozat, amit hírdetnek, de még pontosítva nem igazán van, azon a nézõkön kívül nem lesz senki?!? Ja és a bírókon?!?! Ha egyetlen élvonalbeli bodys nem akar indulni magyar versenyeken, akkor mit lát a hazai nézõ?!?! Ezzel csak is azt érik el, hogy totál leépül az egész bodys-dolog - elszomorító!!!!
what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/
Barbie, ha jól számolom ez az 5. bodys fórum ahol összefutottunk...<#law>#law><#nyes>#nyes>
Ennek igazán örülök! <#papakacsint>#papakacsint>
Hát Steve tudod csiripelték a "madarak" ,hogy te is itt vagy és gyorsan beregisztráltam <#beka2>#beka2>....
Kedves kritikus akkor most már tudom honnan származik a neced <#crazya>#crazya>. Egyébként nem vagyok szûkszavú ,csak még nem volt téma amivel kapcs. hozzá szerettem volna szólni.
Ellenben õ még mindig eléggé szûkszavú<#confused>#confused>
egy barátom írt egy e-mailt, hogy Steve Namat válaszolt neked. Ja és hozzá tette, hogy mázlista vagyok<#crazya>#crazya> Haver nem kell irigykedni, <#ejnye1>#ejnye1>
A válaszom akkor elérte a célját, mert valamelyest felrázott abból a kis elkeseredésbõl, ami a mondataidból kiérzõdött. Rácáfoltál arra a közhiedelemre (mit sokan bántóan mondogatnak), hogy a bodysok nyaktól felfelé kissé fogszabályozósak<#fogmosas>#fogmosas><#fogmosas>#fogmosas>
A hirt az IFBB profi kártyádról olvastam a www.tesztoszteron.hu is közölte. GRATULÁLOK <#eljen>#eljen><#taps>#taps> Remélem az október 13-ai debütálásod olyan "FÖLDRENGÉS szerü lesz"<#boxer>#boxer>, s megmutatod milyen is a MAGYAR bodys!!!!!!!!!
Szavadon foglak, s ha legközelebb találkozunk egy hazai versenyen a backstageban, akkor személyesen is gratulálni fogok. Azt nem merem megkockáztatni hogy találkozunk a Michigan Pro-n<#fejvakaras>#fejvakaras>
Ami elszomorít, az az, hogy az idei versenyszezonban akkor már téged sem fogunk látni, és úgy néz ki sok minden mást sem.
Nézegetem a versenynaptárt milyen versenyek lesznek a bodyban és rossz elõérzéseim vannak. Nem tudom ezekból mi fog konkrétan megvalósulni?!?! S egyáltalán kik fognak versenyezni, mert kapásból lehetne sorolni a neveket, akik nem. S aztán meg lehetne sorolni azokat a neveket akik meg más okokból szintén nem!!!
Köszönöm válaszodat, nagyon jól esett!
És ha legközelebb megint összefutnánk vhol akkor mostmár igazán odajöhetnél dumálni egyet! <#awink>#awink>
Az meg új hír, hogy nemsokára érkezik az IFBB profi kártyám és ha minden jól megy, talán már október 13-án debütálhatok a Michigan Pro-n. De ez még nagyon sok mindentõl függ. Meglátjuk!
Fitnessbarbie! Ismerõs a neved! <#wave>#wave><#nevetes1>#nevetes1>
bár nekem az Arnie srác jobban tetszik 😊<#whatever>#whatever>
MJ rulz Pink Team The Only One
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
exrendõrbácsi
humoros topikból<#hehe>#hehe>
csak tolakodó kiváncsiságom beszél belõlem: fitness vagy testépítés (bármelyik is, örülünk Neked és jöttödnek, és hogy írsz!)? <#wave>#wave>
annak a 22ik részében van egy szerencsétlen aki fittneslabdán idiótáskodik edzõi utasításra😄 na õt kiröhögték a stáb tagjai is meg mi is😄
body.builder.hu-n megtalálod nagyon tanulságos😄
Na jó, de legalább próbálkozik 😊
mov ah,4ch int 21h end
nekem is kb. ennyi ideig tartott, mire meg tudtam emészteni a srácot... nagyon állat!
a labdás srác miatt ajánlom, akin 10percig röhögtem<#hehe>#hehe><#hehe>#hehe> bajnokokhoz méltó elszántsággal dolgozik a sikerért<#hehe>#hehe>
kiváncsi vagyok amúgy nagyon
myomax ten in one -van
myomax mail -van
myogenicrõl nem hallottam még
amúgy ezek élelmiszerek-koncentrált élelmiszerek, nem szerek
nem leszel tõle se vizes és arnold schwarzenegger se leszel fél év alatt tõlük
csirke rízst tudom még ajánlani, az eddig mindenkinek bevált
Egy tömegnövelõ szerrõl szeretnék többet megtudni, a neve valami MYOGEMIC, egy ismerõsöm kapta az ajánlatot hogy használja ezt, és megkért, hogy nézzek utána, de eddig semmit nem találtam. A lényeg hogy nemkéne semmilyen kétes eredetû szereket beszednie. Kerestem gugliban, egyéb webáruházak polcain, de nem találtam, ezért szeretném az ügyben kompetensek segítségét kérni.
Köszi.: Ádám