-
A pizzától azért lehet elhízni mert a tésztát teli vágják olajjal, a liszt amiből készítik 60-70 % ch, és úgy meg lehet csinálni fél kiló pizzát, hogy egy ültő helyedben be tudod vágni, minden nehézség nélkül. Kis térfogatában hatalmas kalória lakozik. Magyarul nagyon kicsi a telítetségi indexe.
Kis átalakítással jó tömegnövelő kaja válhat belőlle.
Több hús és kevesebb olaj kell a tésztáhaoz. Aztán fél óránként bekapni egy szektort, cikkelyt. Ezzel könnyen betudja vinni a szükséges kalóriákat egy ektó testű is, és a fél órás étkezés, folyamatos kicsivel a normál feletti "lapos" szinten tartja a vércukrot, ami a leganabolikusabb, se túl magas "zsírlerakódás" se nem zuhan le " izomleépítés".
Amit a iskolában tanítanak a napi 3 szori bőséges étkezésről, az számomra nevetséges, és joggal nézem le az ilyen szakembereket. Joggal emelem magamat föléjük tudásban, és joggal emelem fel az okos testépítőket a norbi féle emberek fölő. Egyszerűen azért mert igazam van. Az már nagyon lejárt lemez, hogy 3 szori étkezés, az is lejárt lemez hogy a fogyáshoz elég csak ugra bugrálni, meg kocogni. Amiket megpróbálnak ránkerőltetni a "hatalmas guruk" a médiában. Ha a marketing és profit elemzés helyett inkább az "up-to date" információkat keresnék a világban akkor ők is belátnák hogy bizony szemlélet váltás kell, és újra kell gondolni az elméleteiket.
Miért van az hogy én egy pillanat alatt le tudok szálkásodni ha akarok, más meg naponta órákat képes dolgozni, futni érte és bestagnál.
Pedig nekem nagyon rossz a genetikám. Egy dolog segít, a tudás. Hogy pontosan tudom mit kell megtennem a kitűzött cél érdekében, amiről tudom hogy működni fog.
Más meg bele esik ugyan abba a csapdába mert nem tudja hogy másképpen is lehet, és mindig a nehezebb utat járja. A tudás hiánya miatt.