12316971501353788406.png
  • Roman
    Én se étkezek úgy. Szénhidrátot alacsonyan tartom, mert elég kicsit elengednem magam, és máris jön a vízzsírháj de nem enyhén. Fehérjéből nem eszem meg szvsz a kellő mennyiséget, mert félek anyáméktól (drága a hús) hogy mán megin veszekedés lesz meg minden.

Én kb. 1 hétig étkeztem úgy, ahogy SeanJRRussel is teszi, amit a tükörben láttam.. na meg a mérlegen. Meg az emberek is megjegyezték, hogy "jól meghíztál te gyerek". Anno folyamatosan úgy étkeztem, hogy amit kívánok. Az eredményt lentebb láthattátok egy képen ^^

s a szemét kaját azért sem engedhetem meg magamnak, mert nálam nem az van, hogy sóvárgok, bekapok 1 szem csokit aztán csácsá, hanem ha eszem a szemetet, csak jobban vágyom rá.

Volt mán aki kiröhögött azért, mert megtudta, hogy méregetem a ch-t, meg még ilyen faszságokkal is foglalkozok, hogy zsírbevitel, de én úgy érzem, nagyon megéri. Egyszerűen ég és föld a különbség a formám közt ha figyelek ezekre a dolgokra és ha nem. Szerencsések vagytok, örüljetek neki :o)