12316971501353788406.png
  • Frayer
    Szerinted én azt hittem hogy ez vitamin, szerinted nem vagyok tisztában azzal hogy mi ez a cucc?
    Ok, tiltó listán van, de a koffein is. Meghalok tőle? Kórházba kerülök tőle? Megsérülök tőle? Nem jobban mintha meginnék napi egy pohár bort, ami alkohol, mérgezi a májat, agyat, szerveket. Tehát az alkohol rossz???
    Nem feltétlenül, és nem feltétlenül halsz meg tőle.
    Különbség van egy liter megivott tömény pálinka és egy vacsora mellé elfogyasztott fél pohárka borocska között is. Ugyan mind kettő alkohol.
    Ugyan úgy ahogy különbség van anabolikus steroid és anabolikus steroid között is.
    Az oxandrolon és oximetolon között fényév a különbség, de még a naposimhoz mérten is csak vitamin.
    Nem tömegnövelő, tehát nem okoz tömegnövekedést.
    De ha helyesen használod, alacsony dózisban szeded hónapokon át akár, akkor nagyon jó minőségben tudsz felpakolni izmot, megfelelően alkalmas tömegnövelő étrend mellett. Ahol a tényleges tömegnövekedést a bevitt kalóriák határozzák meg, de a tápanyagok particionálásába már jelentősen beleszól a gyógyszer, ami azt a kívánatos hatást jelenti,hogy kevesebb zsír, több izomszövet épül fel.
    Vagy kalória megvonás alatt több izom és kevesebb zsír marad meg.
    Egyébként, megtiltom neked,hogy ilyet szedjél .
    Ez számodra méreg, könnyen súlyosan értelmi fogyatékos lehetsz tőle.
    Hagyd csak meg nekem és a barátaimnak a kísérletezést.