12316971501353788406.png
  • Frayer
    Most nem tom milyen alkat vagy, de én ha tömegezek én 40-45 el szorzok.
    Nem félek a zsírtól. Úgy is képtelenség zsírmentesen felépíteni, ha ésszerű fejlődési tempót akarsz.
    Diétakor vannak itt bajok ha sok a zsír, mert csak természetesen kurva nehéz leszálkásodni úgy hogy megőrizd az izmot, és jelentős zsírt veszíts, szintén ésszerű határidőben.
    Szerintem tömegelj nagyobb szorzóval és diéta alatt, vegyél be egy kis clenbuterol vitamint, meg még amit nagyon érdemes lenne, az az oxandrolon nevű cucc, 10 mg 270 ft körül van, hivatalos helyről. Ha kell mondom hol lehet beszerezni, amúgy nagyon ritka.
    Tudok olyan 8 éves forma gyerekről aki ilyet szed, egyre jobban néz is ki.
    Gyerekeknek készült gyógyszer, azok kapják akik nagyon legyengültek műtétek után, vagy nagy betegségek után, vagy krónikus alultápláltságban szenvednek.
    Nagyon kis dózisban adagolják, 10 mg /nap.
    Fél éven át is szedhető folyamatosan, ésszerű dózisokkal.
    De ennyi már képes arra, hogy ne veszíts izmot, sokat erősít, nem vizesít, nem aromatizál, nem állítja le, nem befolyásolja a természetes tesztoszteron termelést, nem mérgezi a májat. Nem állítja le a növekedést. Egyszóval nem is szteroid gyakorlatilag :)
    Nincsenek mellékhatások. A legideálisabb cucc.
    De a legdrágább is a világon. Egész mostanáig. Eddig ilyen 1500 ft-os napi adag ára volt. De valaki elkezdte az olcsó és tömeges gyártását, és lementek az árak.
    Tömegelés alatt "nem tömegnövelő cucc" úgy lehet magas kalóriával tömegelni, hogy kifejezetten jól hat az izom/zsír arányra. Nagyon ideális cucc.