-
Roman #10738 most mondjátok,hogy nagyon buta vagyok. természetesen ment 1 hónapja a fogadkozás, hogy hazajövök nyaralásból és hst-zek, meg az dejólesz, meg minden. hát nagy túrót. a teremben vannak 40-en, megmozdulni nemlehet, edzeni még annyira se, hst-zni meg öngyilkosság egyenesen. Itt ülök a megtervezett programmal, azt nem tudom kivitelezni :@
na de majd suliidőtől. Akkor úgyis leüresedik a terem.
úgy válogattam össze a gyakorlatokat, hogy a lehető legátfogóbb edzésben legyen részem. nagy izomra 2, kicsire 1 gyaksi edzésenként
Nagy izomcsoportra végzett gyaksiknál úgy gondoltam, hogy az elsőből csinálok 2 sort, a másodikból csak 1 sort, kisebb izomcsoportokra 1 sorozat mindenből. eddig tiszta. egyetlen problémám van, majd a terhelésnövelést kell jól kialakítanom. Előtte a 15-10-5 rm-eket élesben kellene felmérni, mert abbol jó visszaszámolni :)
Elnézést, de annyian istenítik különböző fórumokon (természetesen nem a musclebuilderről van szó most, hanem extremefites, bodysportos, külföldis oldalakrol) hogy "be kell szállnom". még az átfedések a különböző mikrociklusok közt, azokat kell jól megvezsgálnom. Vagy egy izomra elég 1 gyakorlat hst-ben? mert mondjuk mostanában a guggolást is úgy csinálom, hogy a seggemnek meg kell érintenie egy zsámolyt (kb. 30 cm magas), s bizony, keményen érzem már a combhajlítókat is a mozdulat első mozgásrészében. Továbbá még rejtély számomra, az öt ismétléses ciklus utáni két hétben mi lesz. Vagy pihenő, vagy pedig szimplán tolom tovább az öt ismétléseket ua.-zal a súllyal. ^^ negatívozni nem akarok, mert új időpontot fogok kinézni az edzésre, olyat, amikor kb. üres a terem, s hát negatívozáshoz segítség is kell.
kajára úgy gondoltam, hogy zsírmentes testtömegem szoroznám mondjuk.. 35-tel? az körülbelül 80*35 kb. 2800. Na legyen 3000 inkább. Vagy 40-el számoljak? :) "retteg a zsírtól" Na legyen 3200 kaloria, 30-50-20 a p-ch-f arány (kb. 215-360-70 grammra lebontva akkor)
nem lesz ez így jo :S