Roman#10712
ÖÖ, nem tudom, nem ismerem az alkati adottságaid, általában szerintem a legjobb, amit magadnak kutyulsz, bár ott vannak néha alternatív ízek (amikor az ajándékba kapott minta attack-gbomb-2 féle ízű whey egy sékerbe került a szójával meg szőlőcukorral, na az alternatív volt ^^ de jól betöltött)
amúgy a volumass 35-öt mondják sokan, én meg még a whey gainert is ajánlom (cytogenes, ahog néztem, kb. abból áll, hogy két kanál wheypro mellé van keverve szőlőcukor meg egy kanál cytoforce kreatin.. 33 gr fehérje, 45 gr szénhidrát 5 gr kreatin adagonként, s a 60 adagos kiszerelés csak 16.000 forint körül van, szemben a volu 20-21-22-es árával)
de lehet, az a 45 gr ch kevés.. én 50 gr szőlőcukrot iszom, rá fél órára meg kajából viszek be kb. 60 gr szénhidrátot, s bár nagyon endo vagyok, ettől nem zsírosodok. jó időben jó helyre ^^
Szerintem kutyulj magadnak egyet cukorbol meg fehérjéből, vagy whey gainer (ha az ízek annyira nem számítanak. de őszintén, ki nem szarja le, milyen íze van a turmixnak? :D)