Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És a cinikus modor, amit Te gyakorolsz rajtam és másokon az sem itt sem máshol nem nyerõ. Azzal, hogy megkérnek, a már régen fórumozok, hogy ebben a topicban más stílust gyakorolj (mert ez itt nem szokás), attól még nem kellene ellenségesen reagálnod 5-6 oldalon keresztül..
Bocs, de nem fogadom meg a tanácsodat, ha még fizetnél érte
akkor talán, de maradok, most példuál csendben<#rinya>#rinya>, mert
a semmire nincs mit írni.
Kedves Dindike, ugye szólíthatom így a hölgyet 😉 Bizony-bizony egy csajszi is van a fórumon, bár eddig még nem láttam a logoját, csak pont most, amikor engem kell kritizálni <#wow1>#wow1> Pedig õ 2006 óta itt van közöttünk.
Milyen véletelen, vagy még sem <#vigyor3>#vigyor3>
Én nem szoktam magamat reklámozni, de ha valaki kritizál valamit amit írtam, és az én véleményem más akkor bizony ha tetszik "nagysssssága" ha nem bizony hallatni fogom a szavamat<#nyes>#nyes><#schmoll2>#schmoll2>
Tudod itt oldalt van egy görgetõsáv, s ha valakinek a dumája nem teszik, vagy nem akarod elolvasni, vagy ... megfogod és lejjebb húzzod, ennyi nem több. Gondolom a kis kacsoddal ezt meg tudod tenni. <#kuss>#kuss> Most melléfogtál, mert ezúttel Piller11 megdöntötte csúcsot és az õ egymás követõ hozzászólásait kellett elolvasnod.
Ugye elolvastad, mert bizony okos gondolatokat írt a csávó <#unalmas>#unalmas>, tényleg lehetséges, hogy otthon van a body témában 😉))
Arnold verseny (ez év elsõ nagy durranása!!!
Akinek van felesleges free repülõjegye ezekre a napokra szívesen
átveszem, privátban várom az ajánlatokat:
Az eddigi ismeretek alapján õk 14-en már indulnak a
versenyen:
14 competitors (01/07):
Gustavo Badell
Mark Dugdale
Tony Freeman
Marcus Haley
Phillip Heath
David Henry
Dexter Jackson
Victor Martinez
Ronny Rockel
Markus Ruhl
Sergey Shelestov
Vince Taylor
Branch Warren
Luke Wood
Piller11-el maximálisan egyetértek abban, hogy Németh Istvánt kihagyni bûn volt, hiszen baromian jó testépítõ a srác, és a tavalyi eredménye bizony méltán elismerõ volt. Gondolom nem árulok el titkot azzal hogy Steve Namat nickkel itt van a srác ezen a forumon. A másik forumon is ott volt annak idején olvasgattam.
Kíváncsi volnék vajon Õõõõõõõõõõõõõõõõõõ 😊))
hogyan látja ezt a dolgot?! Van e errõl véleménye?!?!
Milyen mélyen hallgat a díszes társaság a hangadók, Jenei István nevét olvasva, baromian tájékozottak a csókák. Nem csoda hiszen csak is azt a bizonyos portált látogatják, mert 5 % kedvezményben részesülnek. Kíváncsi lennék ha találnék egy webboltot, ahol 10 % a kedvezmény akkor én lennék reklámozva?
CeeZee már felfedezte, hiszen valahol lejjebb egy bejegyzésben érdeklõdött utána (megszólította).
a szörny megint le fog csapni😊 cutler nagyon jó de ronnie legyõzheti megint simán mint eddig
amúgy meg szubjektív sport és a bírókon múlik
what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/
Teljesen igazad van! Ez egy kõkemény REKLÁM! Kövezhetünk akkor most mi is ezért?
És igenis: egy reklám a mai világban csak akkor figyelemfelkeltõ, ha jól van megfogalmazva vagy meghökkentõt mutat. Egyébként a reklám nem fogja soha betölteni küldetését.
"Egyébként ha bekapcsolod bármely televízót, vagy rádiót, akkor nap mint nap ugyan azokkal a reklámokkal találkozhatsz, ergo akkor mindenki aki ezeket nézi és hallgatja akkor hüyének van tartva??? Nem, ezt nem így kell felfogni, de ha te ragaszkodsz a saját elméletedhez, hát az a te kis hibád, élj vele együtt."
Köszi Derrick <#taps>#taps>, és osztom álláspontodat!!! A többieknek meg:
ez van hapsikáim, lehet vitázni a tavalyi Olympiáról is ezen a magyar oldalon található képek alapján
Addig, amíg én kultúrált hangnemben szólítalak meg és kommunikálok Veled, addig elvárom (szerintem teljesen jogosan, ahogy mindenki más is) Te is így tegyél.
A díjátadóval kapcsolatban meg felsorolsz két nevet (magadat és Jazzy-t) hogy Ti ott voltatok, veritek a melleteket és Ti akkor már tömeg vagytok és meg is tömitek a limitált férõhelyeket? Ez érdekes <#alien>#alien>
"besz@rás! hogy jössz te ahhoz, hogy kérdõre vonj engem, hogy miért nem voltak õk ott? ezt komolyan gondolod? hogy ki volt ott és ki nem ahhoz nekem mi közöm? áruld már el! szted én szerveztem és megmondtam a Pistiéknek, hogy ti nem jöhettek?"
Olvasd vissza Te is, talán rajtad is segít ez a módszer, és figyeld meg hogy kOTTA reklám-reagálása írtam elõször, onnan meg általánosságban folytattam egy témát (nem konkrétan kOTTA-nak és nem konkrétan Neked címezve!), és az írásom nem egy reagálás volt valakinek a hozzászólására (és nem konkrétan a Tiédre!) de ezt Te, mint gyakorlott fórumozó (ezt mondod magadról) pillanatok alatt vissza tudod nézni, de javíts ki ha nem így van!!!
Hol vontalak én Téged személy szerint kérdõre???
Miért, milyen alapon vetted Te ezt magadra???
És mint "gyakorlott fórumozó", aki elméletileg másoknak való segítésért ír be, elég szép, megfogó, kedves, barátságos, bizalomgerjesztõ, stb. a stílusod! Egészen egyedi, szinte hasonlatos számomra egy már megszünt fórumon olvasotthoz (ami pont eme stílus miatt lett megszüntetve)! Nem tudsz errõl valamit? És ha kisregényt nem is, de egy novellát vagy egy monológot véssél már ide a kedvemért <#worship>#worship>
Azt meg, hogy ismersz egy oldalt... hangsúlyozom, nem támadom a body.builder.hu-t, mert én is szeretem azt az oldalt, de hogy egy oldalt ismerj... Szánalmas, tipikusan a Te fajtádnak a jellemzõje. Tájékozatlanság, a legminimálisabb jelét nem mutatod annak, hogy képes lennél más lehetõségeket keresni, kimozdulni a komfortzónádból (ha nem tudod mi az, kérdezz, szívesen elmondom). Pedig ez egy testépítõ számára alapvetõ lét'tulajdonság (!) kellene hogy legyen. Sajnállak, de komolyan! Vagy külön juttatás jár az õ ajnározásukért? Van egy tarifa: 1 éljenzés = X Ft? <#nezze>#nezze>
"mindenesetre örülök, hogy olyan ember dumál aki eddig oly sokat segített a kezdõknek itt!"
Van önkritikám, tisztában vagyok a képességeimmel és a tudásommal, amit az elmúlt 7 év rendszeres testépítõ edzésével töltöttem, amelyet 5 éve tudatos táplálkozással párosítok, de szerintem még a tanácsadás is felelõsség kérdése, fõleg, hogy itt az interneten mindez látatlanban történik. Itt véletlenül sem arra gondolok, hogy nincs meg a szakmai tudásod és tapasztalatod, mert amiket írsz, jók, egyetértek velük, de akinek írod... nem ismered, nem tudod, milyen meg nem említett bajai-gondjai vannak, ha csak a fizikális részét is vesszük, és lehet hogy abban az esetben, ha egyes dolgokat felfednének az itt kérdezõk, akkor teljesen más választ mondanál, vagy éppen ellenkezõleg: az "eltitkolt tény" ismeretében lehet hogy Te nem is mondanád azt a tanácsot amit elõtte adtál volna. Én úgy gondolom, hogy nagy a felelõsség kérdése. Ezt Enigma a testmester.net-en, valamint a biotechnutrition.hu-n nagyon okosan oldotta meg egy tökéletes körítéssel: napló formájában leírja tapasztalatait.
"Kritikuss egy paraszt volt, õ fikázott mindenkit. Egyébként ha valamit 3x-4x másol/ír be, akkor azt feltételezi, hogy nem értettem meg elsõre , ergo úgy fogom érezni, hogy hülyének tart, és ezt nem szeretjük."
KritiKUSS fikázására olvass vissza két oldalnyit, és olvasd el légyszi még egyszer, ha elsõre nem sikerült megérteni! De ezt a módszert már az általános iskola alsó tagozatában ismerik.
Hülyének csak azt lehet nézni, aki az is. De akkor én is kikérem magamnak, hogy vagy egy tucatszor lettem invitálva (nem írok neveket Kik! tették ezt nap mint nap) az "Év testépítõ díja átadó bulira"! Most ez akkor azt jelenti, hogy mint fórumolvasót egybõl hülyének néztek??? Érdekes, én nem ennek fogtam fel, és egyszer sem szólaltam fel ellene.
Egy Németh Istvánt meg egy nagy bummal elintézni... hát no comment. És mindezt azért teszem mert évek óta a legtehetségesebb magyarnak tartom, ahol közel 100%-ig tökéletes genetika párosul tökéletes elszántsággal, hozzáállással, tenni akarással, inteligenciával (mert abban talán egyetértesz, hogy inteligencia kell ehhez a sporthoz is, gógyi nélkül ez sem megy).
De azt azért megjegyzem, hogy akkor írásodból következtetve abban az esetben kapott volna díjat, hogyha elõre jelezte volna hogy megy? Szóval aki megy az kap díjat? Csinálunk neki egyet? Ez így mûködik?
Jenei Pistirõl meg csak hallgatsz? Egy vb. 7. helyezettrõl, akikrõl önmaga és szakmabeliek is azt mondják hogy elõrébb kellett volna végeznie és ezzel magasabb besorolást kapott volna - ez a teljesítmény kevés volt egy díjhoz? Vagy az a gond hogy Pisti önerõbõl, magánpénzbõl készül és nem tagja egy bizonyos klikknek? Azért egy vb. 7. helyezettrõl csak úgy ne hallgassunk, fõleg hogy így is elég feketebárány a sportunk, és úgy, hogy egyre kiélezettebb ek a versenyek és egyre nehezebbek a szép eredmények elérése! Vagy máshonnan közelítem meg a dolgot: ugye tudod/tudjátok ki az a Jenei István? És még mindig nem beszéltünk több jeles testépítõnkrõl sem, még olyanról sem, aki aktív (2006-ban is több versenyen induló) versenyzõ a PROFIk között!!!... és vannak amatõrök között is többen...
Limitált volt a férõhely? És ez a kevés ember megtöltötte? Akkor hova lettek toborozva az embereket? A nem létezõ pavilonba vagy az erkélyre? Esetleg pincehelyiségbe, ha van?
A kezdeményezést díjazom, és elsõ hallásra meg is örültem neki, mert igenis szükség van rá, csak az egész nekem egy kicsit büdös, mûvies (így kívülrõl, kívülállóként).
És igen, egyetértek Derrick-kel, hogyan került oda az a fránya sárga póló? Hívjuk akkor Magnumot és Serlokholmst, de nekem már van egy gyanúm: az a fránya reklám a hibás, ami a pólóján volt! Nem kiöltözni kell és frakkban megjelenni, de ahogy a díjazottak is tették: kultúráltan megjelenni, nem egy ízeltlábú-csalogató színû pólóban! Én értem, hogy az a szín hozzátartozik a portál image-éhez, de könyörgöm: vegyük észre hogy mikor milyen megjelenésûnek kell lennie embernek/reklámnak és alkalmazkodjunk! Én személy szerint ezt úgy oldottam volna meg, hogy egy kultúrált fehér ing hátuljára felvasaltatom (kb. 1000 Ft-ért) volna: www.body.builder.hu és ezzel a reklám része is meg lett volna oldva
Ne csináld már a mûbalhét, kOTTA! Azzal hogy kétszer belinkelte a kis dolgát és elfoglalt ezzel 2X5 sort?! Ugyanis Ceezee kezdte ki ekkor egy cavintonos dumával, nem bírta szó nélkül hagyni. Imádtam a viccét <#gun>#gun> <#violent>#violent> KritiKUSS egy árva szót nem szólt, senkivel nem kezdett el vitázni, annyi véleményt formált - hiszen ezen a fórumon is elméletileg lehet - hogy talált valamit, ami tetszik neki és talán másoknak is lesz egy kis öröme benne... de ezt nem ragozom tovább, hát legyen még egyszer: www.muscleteam.hu
Az alapdolgokat a legelejérõl nem lehet mindenkinek a szájába rágni, kell egy kis elõtanulmány. De ne csináljuk már hogy csak a boldybuilder.hu létezik! Ha bármelyik keresõbe beírod a szavakat, amikre kíváncsi vagy, egy rahedli oldalt fog kidobni, nem beszélve az egyéb szakmai oldalakról - ahol ugyancsak sokat lehet tanulni: www.testmester.net -en a-tól z-ig tökéletesen le van írva minden, vagy ott a jelenleg átalakulás miatt félig-meddig nem mûködõ www.biotechnutrition.hu ahol ugyancsak cikkek tömkelege és Enigma igen tanulságos naplója és tapasztalatai (melyeket nem lehet csak úgy a fogasról leakasztani) olvasható, stb. Én maximálisan elismerem a www.body.builder.hu portált (mert olyan hatalmas hogy az már nem oldal), a hosszú-hosszú évekre visszanyúló múltjával, de azt egyesek (mindenki tudja, hogy kire gondolok) a stílusával kezdi teljesen megölni és régi fényét csorbítani! De az ég szerelmére, ne legyünk csõlátóak, én személy szerint havonta végigcsinálom egyszer: megnézem a keresõkkel, vannak e újabb oldalak, a www.muscleteam.hu -t is így találtam, mely nem az írásos szakmai részével foglalkozik meglátásom szerint, hanem vizuálisan közelíti meg a testépítést (lévén hogy ez egy vizuális sport, nem "mért" sport), amire eddig nem láttam példát, és az amatõrökkel is foglalkozik. És azzal, hogy a testépítõk is emberek, nem valami csodalények.
Tájékozódjunk! És Derrick is valamilyen szinten erre hívta fel a figyelmet.
Az hogy lehet, hogy egy-két "új" fórumozó a beírásával teljesen megfagyasztotta az addig folyó "beszélgetést"? Hiszen az 1-2
nap folyományától eltekintve a kérdések és segítségek nyugodtan jöhetnének, de mégsem történik ezen a téren semmi. Lehet,
hogy ez azért van, mert eddig nem volt igazi, számottevõ tartalma, elég aktív fórumosa, ami/aki egy fórumot életben tud
tartani, és csak két-három ember személyes kapcsolattartásáról és egy shop dicsõítésérõl szólt?
Dindike: Vigyázz, mert kapsz egy fekete pontot, amiért elég régen nem írtál, és még csak tanácsot sem adtál, és most meg
mersz szólalni! És hogy boldoggá tegyelek, most én is mindenkinek egyesével és személyesen fogok válaszolni, hogy "az utolsó
6 hozzászólás tuti az enyém legyen!" (de hát pont ez a fórum?!)
Ha nem figyelted volna meg, akkor elmondom, folyik a "TOPIC" tovább, "a valódi címérõl", hiszen szakmai dolgokról van szó:
reklám, tápkiegek, díjátadósdi, stb. Csak azután, hogy pár nem "észt osztogató és shopbuilder-t istenítõ" fórumozó is
bekapcsolódott a beszélgetésbe 2007. január 10-étõl kezdõdõen, onnantól kezdve van egy klikk, akik egybõl torokra mennek és
ölni akarnak úgy, hogy egy mondatot elfelejtenek: bagoly mondja verébnek hogy nagyfejû?
\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
Elég az offolásból, szóljon ismét ez a topic a valódi címérõl!!!!!
ceezee "év testépítõjén nem volt ott senki? hmm. akkor én is csak álmodtam meg a Jazzy is hogy ott voltunk?"
Igazat kell adnom neked, mert ha Te ott voltál, akkor biztosan tudod, mennyien is voltak jelen azon a díjátadó eseményen, ettõl függetlenül a videobejártszásból nem ez derült ki. A hangulatról sem tudok mit mondani, csak azt amit a video mutatott (üres asztalok mellett ült egy-két ember 😉
CeeZee "besz@rás! hogy jössz te ahhoz, hogy kérdõre vonj engem, hogy miért nem voltak õk ott? ezt komolyan gondolod? hogy ki volt ott és ki nem ahhoz nekem mi közöm? áruld már el! szted én szerveztem és megmondtam a Pistiéknek, hogy ti nem jöhettek?"
Bazd meg (hogy finomra vegyem a szót) Piller11 nem téged vont kérdõre faszfej, hogy miért, és kik voltak a díjazottak. Õ csak leírta, hogy ki hiányzott még az alapján hogy ki milyen eredményt ért el a tavalyi évadban?!?<#wow3>#wow3><#vigyor2>#vigyor2>
A kritikussal meg semmi baj nincs, csak csipi a szemedet, hogy itt van😉) Szegényke azóta sem mer megszólalni <#dumcsi>#dumcsi> 😊))
CeeZee "hogy mi a gondom a felügyelõ hsz-eivel (csökkent értelmûek kedvéért: nem a derrick-el van gondom, hisz nem is ismerem)azt már leírtam. nem fogok kisregényt írni még a te kedvedért sem."
Látod, azt nem is ajánlom, hogy velem bajod legyen, mert akkor kimegyek a platzra a Templom elé és viszem a táblát <#banplz>#banplz> 😊))
CeeZee "az esetleg eszedbe sem jutott hogy azért "nyomatom" a bodybuildert, mert azt ismerem a legjobban?"
Ez ellen meg kellene valamit tennem, mondjuk egy beöntés ? 😊))<#violent>#violent>
Most már azért is a TOPIC nekem rovat lesz...
Jazzy "legdrágább termékeket ajánlod nekik, ami nem sokkal jobb a középkategóriásnál, az neki nem feltétlen jó. "
Gondolom Te már csak tudod, hiszen kipróbáltad, és tanulmányt írtál róla 😉<#vigyor1>#vigyor1> Én két dolgot ajánlottam ha visszalapozol akkor észreveszed, nem idézgetem ide, ezt a kis munkát meghagyom neked 😊))
Jazzy "Szerintem kicsit gyerekes ez a megbántottak jajnekem KEDVES CEEZEE uristen. Elmondta a véleményét, nem halsz bele."
Kész Konyec belehaltam 😊) <#zavart2>#zavart2> Ja lesz egy jó mozifilm talán pont Konyec a címe, valahol egy reklámbanneren láttam itt a Neten <#zavart2>#zavart2>
Jazzy "Legyél kedves hagyni, hogy mi is nyilváníthassunk véleményt, ha már te megköveteled. Köszi."
Szívesen, de mit is köszöntél meg, és én mire is írtam hogy szívesen 😉
Ja várom bárkinak a hozzászólását, de ne csak az enyémre, ha nem úgy általában erre rovatra 😊)) <#ijedt>#ijedt><#ijedt>#ijedt>
Dumcsi haver 😊))<#vigyor2>#vigyor2> Ugyan is egy reklámot meg lehet így is meg úgy is fogalmazni. Valószínüleg én nagyon jól fogalmaztam meg, mert még te is felfigyeltél rá, tehát amit egy reklámnak tudnia kell az hogy odafigyeljenek rá még azok is akik a WC-én ülnek és a dolgukat befejezetlenül hagyva hanyatt-homlok menekülve rohannak ne hogy lemaradjanak valamirõl.<#falbav>#falbav> Szõval elérte a hatását, még akkor is ha személy szerint Te utálhatsz engemet, de ez nem gond kibírom <#szomoru2>#szomoru2>
jazzy "ritikuss egy paraszt volt, õ fikázott mindenkit. Egyébként ha valamit 3x-4x másol/ír be, akkor azt feltételezi, hogy nem értettem meg elsõre , ergo úgy fogom érezni, hogy hülyének tart, és ezt nem szeretjük."
Tudtommal kedves tiszteletre méltó fórumozós, 😊)) <#schmoll2>#schmoll2>
"kritikuss" nagyon érthetõen megírta, miért is tedte közzé a szavazós honlapot, az hogy te ezt nem tudod felfogni pici kis agyaddal az egy kellemetlen dolog lehet a számodra. Én például újonc létemre vettem a fáradságot, és legörgettem és visszalapoztam pár oldalt ebben a TOPIC_ban (ugye jól írtam le) 😊))<#nyes>#nyes>, de vannak olyan srácok akik újak és nem teszik ezt meg és csak irogatnak. Egyébként ha bekapcsolod bármely televízót, vagy rádiót, akkor nap mint nap ugyan azokkal a reklámokkal találkozhatsz, ergo akkor mindenki aki ezeket nézi és hallgatja akkor hüyének van tartva??? Nem, ezt nem így kell felfogni, de ha te ragaszkodsz a saját elméletedhez, hát az a te kis hibád, élj vele együtt.
Ja hogy el ne felejtsem "jazzy" hát ha nem tudsz róla, kritikuss-tól (ha megengedi) csak egy pillantra ellopom a szövegét neked is a figyelmedbe ajánlom hátha még nem olvastad, vagy nem láttad volna, gyorsan kattints alant a linkre, mert sok mindenrõl lemaradsz, de csak akkor ha elmúltál 18 éves, mivel felnõtt tartalom 😊)))) <#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>HÁT EZ TÉNYLEG JÓ POFA VOLT😊))))
Minden lényeg benne van amit írtál !!!
Azt a bizonyos filmet én is megnéztem, azt a dijátadósdi ceremóóóóóniát (ha azt lehet annak nevezni). Ott volt egy igen kövér pasi sárga trikóban, nem tudom õ kicsoda, de hogy még tisztességesen, az ünnephez méltóan még felöltözködni sem volt képes??? A bodys díjatott srácok legalább megadták a módját, rendesen felöltözködtek 😊)) <#fejvakaras>#fejvakaras>
Ha a kamera mozgását figyelte az ember, amikor pásztázták a termet, akkor tényleg csak az látszott, hogy a kevéske meghivott mellett alíg akadt érdeklõdõ, pedig 2000 Ft-ért (ugyan korlátozott számban jegyeket árusítottak)!!! Szóval volt hely bõven!!!!
Az más kérdés, hogy bizony pár jeles testépítõt nem hívtak meg, de gondolom ennek is van miértje, majd az esemény szervezõje elmeséli, ha akarja.<#nemtudom>#nemtudom>
nincs veled semmi baj amúgy majd belejösz a fórumozásba"
Mint láthatod, (vagy még sem látod??😊) már nem is remegek, mint a nyárfa, sõt egyenletesen tudom venni a levegõt is, az izzadság is eltünt a homlokomról, sõt már nem is dadogok, annyira megnyugottam, hogy bele fogok jönni, meg hogy nincs velem semmi baj.. 😊))<#vigyor1>#vigyor1><#vigyor2>#vigyor2>
kOTTA "a reklámokat meg utálják itt az sg-n
a shopbuilder-en meg midnen rajta van és 5%os kedvezmény is van azért szoktuk azt linkelni-mert olcsóbb és ugyebár nem terem a zsozsó a fán és igenis számít mit hol veszel
amúgy ott minden cég fent van még aloe vera is meg sunrider ha jól tudom amik igencsak mlm-es cuccok "
Bocs de amit itt fent bemásoltam szóról szóra, akkor ez nem reklám??? Nekem tudod abból van elegem, hogy a magyar testépítõ srácok ha valamirõl irnak, vagy tesznek bármit is, akkor egybõl a bodybuildert annak a webházát emlegetik fel. Ennyire nem lehet, nem körülnézni a Neten?!?!?! Százszor jobb ajánlatok, százszor jobb termékek vannak.<#mf1>#mf1>
én ezt szoktam meghnézni ha ninics valamihez kedvem pl kajálni
"nagy sikerrel alkalmazom ezt a formulát, és mindenkinek csak ajánlom!" ha már reklámokról volt szó😄😄😄
what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/
év testépítõjén nem volt ott senki? hmm. akkor én is csak álmodtam meg a Jazzy is hogy ott voltunk? talán jobban tudom, hogy mennyi ember volt ott mint te egy videó alapján. de különben is mit számít ez? jó volt a hangulat, mert nem volt ennyi diszleksziás okostojás. azért beszéltem errõl, mert megérte elmenni. legalábbis nekem, de amint láttam nem voltam ezzel egyedül.
besz@rás! hogy jössz te ahhoz, hogy kérdõre vonj engem, hogy miért nem voltak õk ott? ezt komolyan gondolod? hogy ki volt ott és ki nem ahhoz nekem mi közöm? áruld már el! szted én szerveztem és megmondtam a Pistiéknek, hogy ti nem jöhettek?
hogy mi a gondom a felügyelõ hsz-eivel (csökkent értelmûek kedvéért: nem a derrick-el van gondom, hisz nem is ismerem)azt már leírtam. nem fogok kisregényt írni még a te kedvedért sem.
az esetleg eszedbe sem jutott hogy azért "nyomatom" a bodybuildert, mert azt ismerem a legjobban?
mindenesetre örülök, hogy olyan ember dumál aki eddig oly sokat segített a kezdõknek itt!
\"Egy valamire való országnak saját söre és légitársasága van. Az sem baj, ha van futball-csapata, esetleg atombombája is, de a sör a legfontosabb.\"
Ha nem tudsz a hülyéken röhögni az nem baj, ha baj akkor is max a te bajod, nem ugyanolyan mindenki, én tudok a hülyéken röhögni, ettõl nem érzem magamat se hülyébbnek se kevesebbnek másnál.
Igen, a rovatot topicnak hívjuk. Nevezzük nevén a dolgokat, a tehénre se mondod, hogy fûszernövény.
Az emberek azért kérdeznek, mert nincs rálátásuk. Ha lenne, nem kérdeznének. Ha te a legdrágább termékeket ajánlod nekik, ami nem sokkal jobb a középkategóriásnál, az neki nem feltétlen jó.
Biotech termékek pedig bõven találhatóak a shopbuilderen, és még sok egyéb más termék is.
"Az pedig bocsánat kedves CeeZee, engedtessék meg, hogy véleményt
NYÍLVÁNÍTHASSAK!!!!"
Szerintem kicsit gyerekes ez a megbántottak jajnekem KEDVES CEEZEE uristen. Elmondta a véleményét, nem halsz bele.
"Nos felejt el minden eddigi hozzászólást és klikkelj már is erre a linkre"
"Szóval tudod, minden korábbi bejegyzést ebben a témában felejts el, és csak is erre a kettõre köncentrálj!!!!"
Legyél kedves hagyni, hogy mi is nyilváníthassunk véleményt, ha már te megköveteled. Köszi.
Kritikuss egy paraszt volt, õ fikázott mindenkit. Egyébként ha valamit 3x-4x másol/ír be, akkor azt feltételezi, hogy nem értettem meg elsõre , ergo úgy fogom érezni, hogy hülyének tart, és ezt nem szeretjük.
Találkozó. Nem volt ott Németh Pisti, na bumm, ott volt Csuri, Jenci, Tóth Dani, Lauter Viktor, Vörös Zoli, Kathi Béci, Halmi Pisti, csak családi okok miatt nem jött Lantos Johnny. Akkor hol itt a gond? Nem csak hozzátartozók voltak, és egyébként csak azért volt ennyi ember mert limitált volt a férõhely. Errõl ennyit.
de csinálhatjuk h nem írunk vissza és mindenki dögöljön meg
az jobb lenne?-reklám nos tényleg eddig ezt ajánlottuk de nem úgy h ittvan csakneked csakmost...pindúrkát finomabban
aki meg hülyeségekkel tömi a másikat (most ezt nem konkrétan írom valakire) azt nem kéne úgy hagyni h a hülyeséget midnenki csinálja
igenis kajálni kell igenis évek alatt látszik meg a normális eredmény és igen komoly tápkieghasználat is kell a normális eredményhez
Már elnézést kérek kOTTA, de hogy érted azt hogy utálják a reklámokat az sg-n??? Te és Ceezee rendszeresen orrba-szájba nyomjátok a bodybuilder.hu-t oly módon, mintha már fizetnének érte Titeket! És mást nem nagyon türtök meg magatok mellett. Gondolok itt arra, amikor december 6-a tájékán egy Kritikuss nevû fórumozó egy konkurens oldalról egy játékra invitálta az embereket és Ti ezt igenis rossz szemmel néztétek. Milyen alapon? És most mi a gond derrick-kel? õ legalább nyíltan beszél, Ti meg naponta nyomjátok az idelátogatókat a reklámaitokkal - sikertelenül. Erre a legfrissebb bizonyíték az "Év testépítõ díja díjátadó buli"-tok volt, melynek videoját kiváncsiságból megnéztem és a meghívottakon valamint azok legközelebbi ismerõsein (barát-barátnõ) kívül senki nem vett részt. És érdekes módon nem vett részt Németh István NPC bajnokunk, és többek között Jenei István vb. 7. helyezettünk sem szerepelt mint díjazott... ennek oka?
Én nem derrick-et akarom védeni, mert azzal én sem értek egyet, hogy az "enyém javára a másikat eltiprom", de azért ne vizet prédikáljunk ha közben bort iszunk.
A reklámmal és reklámozással meg nincsen semmi gond, de fogadja el mindenki: léteznek alternatívák is, akik nem feltétlenül eltiporni akarnak - csak csupán õk is élni a másik mellett.
A különbözõ tápkiegek áráról meg annyit, hogy azzal viszont mindenkinek számítania kell, aki a testépítésbe kezd, hogy ez sem egy olcsó sportág - legnagyobb sajnálatomra.
még szerencse h nem olvastam végig...😊
nincs veled semmi baj amúgy majd belejösz a fórumozásba
a reklámokat meg utálják itt az sg-n
a shopbuilder-en meg midnen rajta van és 5%os kedvezmény is van azért szoktuk azt linkelni-mert olcsóbb és ugyebár nem terem a zsozsó a fán és igenis számít mit hol veszel
amúgy ott minden cég fent van még aloe vera is meg sunrider ha jól tudom amik igencsak mlm-es cuccok
s valóban a minimál bérbõl nem lehet õket idehaza megvenni
õk a legjobbak minden területen Magyarországon. Az már más kérdés,
hogy baromian drága dolgok.
CeeZee "komolyan azt hiszed hogy 2 nap után te fogod eldönteni, hogy mi az idevaló"
Már megint ez az újonc gyerek elmélesdi baromság 😊) Mi köze ahhoz hogy valaki két éve útögeti itt a klaviatúrát, vagy csak két napja. Tudom a katonaságnál megszopatták az újoncokat, sõt a koleszokban ma is van újonc avatás, de ez egy TOPIC (jól írtam CeZee 😊))
CeeZee "bekerülsz egy teljesen új környezetbe és mindjárt te akarod itt szabni a feltételeket?"
Ki mondta, hogy irányítani akarok itt bárkit is. Úgy feltételezem felnõtt emberek olvasgatnak és irogatnak itt, akiknek már megfelelõ rálátásuk van mindenhez, elképzelésúk mindenrõl. Mint ahogy én is szüröm a világból érkezõ információkat, így gondolom mindenki ezt teszi.
Az pedig bocsánat kedves CeeZee, engedtessék meg, hogy véleményt
NYÍLVÁNÍTHASSAK!!!!
Megnyugtatlak én sem csípem amilyen reklámot te folytatsz
CeeZee "lehurrogod az elötted szólókat, akik ráadásul nem 2 napja kerültek ide. 😉"
Szóval én mivel csak két napja vagyok akkor fogjam be a számat, és kérjek engedéjt mondjuk tõled, hogy megszólalhatok??? 😉))
CeeZee "itt nem egymás ellen vagyunk, ha nem vetted volna észre ez nem piac"
Észrevettem, s pont ezért jöttem ide, erre a forumra, és nem a konkurensen maradtam, mert amit idézettel bemásoltam tõled itt fenntebb, az a mondat nekem nagyon tetszik, csak és kizárólag az vezetett, hogy még több információt kapjon bárki aki belekezd ebbe a sportba 😊)))
Én a hülyéken (ahogy Te fogalmaztál - pontosabban idéznélek "ha nem tudsz a hülyéken nevetni-bocs nem rajtuk hanem a hülyeségükön") nem tudok röhögni, hanem szánalmasnak tartom õket. Sõt alpárinak találom ezt a fingás szöveget.
Igen is aki most kezdi ezt a sportot az kapjon információt dögivel.
Keresgéljen nézze meg az árakat is a postázás feltételeit, és számoljon, hogy neki mi éri meg a legjobban.
és elágazó láncú aminosavak bcaa-aminok
egyébként fehérje=aminosav
mellékhatása meg a gyógyszereknek van ez meg kaja
a kajának nincs mellékhatása
Ha megeszel 1 doboz aminot 10 perc alatt az nem túl jó, de az semmibõl se jó.
Egyébként nem. A fehérjék épülnek fel aminosavakból. Késõ van többet nem írok most, google.
Különbözõ aminosavaknak más hatásaik vannak, izomregenerálódás,fehérjebeépülés mértéke, katabolizmus csökkentése stbstb nagyjából ezek vonatkoznak a testépítésre.
lehetséges valamilyen melékhatás vagy az teljes mértékben kizárt !
jah és derrick kösz a cimeket !
Mert ugye CSAK EZ JO NEKED, a tobbi szart sem er.
Biotech kiegjei nem rosszak, de szvsz annyira nem jok.
Extremefitrol meg annyit, hogy nem amerikaban elunk, itt alacsony a fizu 😄
Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.
meg az hogy a legjobb..a biotech sztem nem rossz, na de a "legjobb" szó azért sztem erõs..
Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.
elég pozitív hozzáállású ember lehetsz, ha a csak a számodra negatív hsz-eket tudod emlegetni.
ha ennyire katasztrófális itt a helyzet akkor miért vagy itt? vagy te leszel a megváltónk?
ja és ezt a "rovatot" topic-nak hívjuk! <#nezze>#nezze>
üdvözlégy újreg! <#idiota>#idiota>
\"Egy valamire való országnak saját söre és légitársasága van. Az sem baj, ha van futball-csapata, esetleg atombombája is, de a sör a legfontosabb.\"
menj el inkább katasztrófaelhárítósnak ha nem tudsz a hülyéken nevetni-bocs nem rajtuk hanem a hülyeségükön...
CSAK neked!
CSak ITT!
CSak ENNYIÉRT!
amúgy shop.builder.hu-n is megtalálsz majdnem mindent
Ha ez vicc, akkor nekem ehhez nincs humorérzékem...
Ha szakvélemény, akkor ez egy orvosi eset, tehát nem ebbe a rovatba való...
Ha komolyan errõl kell olvasgatni itt, akkor az pedig katasztrófa...<#vigyor2>#vigyor2><#zavart2>#zavart2><#rinya>#rinya>
Nos felejt el minden eddigi hozzászólást és klikkelj már is erre a linkreés keresed a webáruházukat, mert itt valóban MINÕSÉGET és MEGFELELÕ ÁRON vásárolhatsz. Amennyiben pedig el vagy eresztve lével, s nem vagy budapesti lakos, akkor kattints erre a linkre,mert itt a legjobb termékeket vásárolhatod meg.
Szóval tudod, minden korábbi bejegyzést ebben a témában felejts el, és csak is erre a kettõre köncentrálj!!!!