Testépítés - Testformálás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dindike
Ne, inkább sehogy se szólítsál, ha kérhetem! Se nagysága, se sehogy! Azon kívül, hogy 2006 óta regisztráltam Te semmit sem tudsz rólam. Attól még lehet valaki aktív fórumozó, hogy csak is akkor nyilatkozik, amikor tényleg kell és értelme van. Én feleslegesen nem szólalok meg, mint egyesek..
És a cinikus modor, amit Te gyakorolsz rajtam és másokon az sem itt sem máshol nem nyerõ. Azzal, hogy megkérnek, a már régen fórumozok, hogy ebben a topicban más stílust gyakorolj (mert ez itt nem szokás), attól még nem kellene ellenségesen reagálnod 5-6 oldalon keresztül..

Brolly
Bocs, de nem fogadom meg a tanácsodat, ha még fizetnél érte
akkor talán, de maradok, most példuál csendben<#rinya>, mert
a semmire nincs mit írni.
dindike "szerintem most reklámozd egy kicsit máshol magadat..baromi unalmas mindig a Te hosszú és értelmetlen hozzászólásaidat olvasni! Eddig (Nélküled) nagyon érdekes volt ez a topic, de most már utálok ide benézni, mert tudom, hogy az utolsó 6 hozzászólás tuti, hogy a Tied lesz és semmi köze nem lesz a valódi testépítéshez..."

Kedves Dindike, ugye szólíthatom így a hölgyet 😉 Bizony-bizony egy csajszi is van a fórumon, bár eddig még nem láttam a logoját, csak pont most, amikor engem kell kritizálni <#wow1> Pedig õ 2006 óta itt van közöttünk.
Milyen véletelen, vagy még sem <#vigyor3>
Én nem szoktam magamat reklámozni, de ha valaki kritizál valamit amit írtam, és az én véleményem más akkor bizony ha tetszik "nagysssssága" ha nem bizony hallatni fogom a szavamat<#nyes><#schmoll2>
Tudod itt oldalt van egy görgetõsáv, s ha valakinek a dumája nem teszik, vagy nem akarod elolvasni, vagy ... megfogod és lejjebb húzzod, ennyi nem több. Gondolom a kis kacsoddal ezt meg tudod tenni. <#kuss> Most melléfogtál, mert ezúttel Piller11 megdöntötte csúcsot és az õ egymás követõ hozzászólásait kellett elolvasnod.
Ugye elolvastad, mert bizony okos gondolatokat írt a csávó <#unalmas>, tényleg lehetséges, hogy otthon van a body témában 😉))
Kizárt dolognak tartom, hiába minden. Van egy határ amit ha megszakad sem tud túllépni. Meg lehet, hogy Cutler lesz ismét, de ha láttad a tavalyi versenyt akkor van más esélyes is (szerintem)
Ugye senki sem feledkezett meg arról hogy március 2- 4
Arnold verseny (ez év elsõ nagy durranása!!!
Akinek van felesleges free repülõjegye ezekre a napokra szívesen
átveszem, privátban várom az ajánlatokat:

Az eddigi ismeretek alapján õk 14-en már indulnak a
versenyen:

14 competitors (01/07):
Gustavo Badell
Mark Dugdale
Tony Freeman
Marcus Haley
Phillip Heath
David Henry
Dexter Jackson
Victor Martinez
Ronny Rockel
Markus Ruhl
Sergey Shelestov
Vince Taylor
Branch Warren
Luke Wood
Köszönöm azoknak akik kiálltak mellettem, és köszönöm azoknak akik "zoknik" és fikáztak. Ez van, szabad ország, szabad szerelem, szabad száj. Nem kell félned Derrick a fikázók nem rettenttettek el attól, hogy a jövõben is bármit amit a bodyról találok és humorosnak, jónak vagy figyelmre méltónak találok azt itt közzétegyem. Ha kell többször is. További jó vitát mindenkinek.

Piller11-el maximálisan egyetértek abban, hogy Németh Istvánt kihagyni bûn volt, hiszen baromian jó testépítõ a srác, és a tavalyi eredménye bizony méltán elismerõ volt. Gondolom nem árulok el titkot azzal hogy Steve Namat nickkel itt van a srác ezen a forumon. A másik forumon is ott volt annak idején olvasgattam.
Kíváncsi volnék vajon Õõõõõõõõõõõõõõõõõõ 😊))
hogyan látja ezt a dolgot?! Van e errõl véleménye?!?!

Milyen mélyen hallgat a díszes társaság a hangadók, Jenei István nevét olvasva, baromian tájékozottak a csókák. Nem csoda hiszen csak is azt a bizonyos portált látogatják, mert 5 % kedvezményben részesülnek. Kíváncsi lennék ha találnék egy webboltot, ahol 10 % a kedvezmény akkor én lennék reklámozva?

CeeZee már felfedezte, hiszen valahol lejjebb egy bejegyzésben érdeklõdött utána (megszólította).
k O T T A
jövõre ronnie nyer megint sztem
a szörny megint le fog csapni😊 cutler nagyon jó de ronnie legyõzheti megint simán mint eddig
amúgy meg szubjektív sport és a bírókon múlik

what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/

"a shopbuilder-en meg midnen rajta van és 5%os kedvezmény is van azért szoktuk azt linkelni-mert olcsóbb és ugyebár nem terem a zsozsó a fán és igenis számít mit hol veszel amúgy ott minden cég fent van még aloe vera is meg sunrider ha jól tudom amik igencsak mlm-es cuccok"

Teljesen igazad van! Ez egy kõkemény REKLÁM! Kövezhetünk akkor most mi is ezért?
És igenis: egy reklám a mai világban csak akkor figyelemfelkeltõ, ha jól van megfogalmazva vagy meghökkentõt mutat. Egyébként a reklám nem fogja soha betölteni küldetését.

"Egyébként ha bekapcsolod bármely televízót, vagy rádiót, akkor nap mint nap ugyan azokkal a reklámokkal találkozhatsz, ergo akkor mindenki aki ezeket nézi és hallgatja akkor hüyének van tartva??? Nem, ezt nem így kell felfogni, de ha te ragaszkodsz a saját elméletedhez, hát az a te kis hibád, élj vele együtt."

Köszi Derrick <#taps>, és osztom álláspontodat!!! A többieknek meg:
ez van hapsikáim, lehet vitázni a tavalyi Olympiáról is ezen a magyar oldalon található képek alapján
"a kritikuss-al nem az volt a gond, hogy másik oldalról linkelt be valamit te ész! olvasd már vissza, hogy mit írtam neki elsõre! azt érdekes módon elfelejtetted. ha nem vagy képes felfogni, hogy mi volt ott a gondom vele akkor sok sikert neked az élethez. mert ha te így szelektálva olvasol akkor lesz gondod bõven."
Addig, amíg én kultúrált hangnemben szólítalak meg és kommunikálok Veled, addig elvárom (szerintem teljesen jogosan, ahogy mindenki más is) Te is így tegyél.
A díjátadóval kapcsolatban meg felsorolsz két nevet (magadat és Jazzy-t) hogy Ti ott voltatok, veritek a melleteket és Ti akkor már tömeg vagytok és meg is tömitek a limitált férõhelyeket? Ez érdekes <#alien>

"besz@rás! hogy jössz te ahhoz, hogy kérdõre vonj engem, hogy miért nem voltak õk ott? ezt komolyan gondolod? hogy ki volt ott és ki nem ahhoz nekem mi közöm? áruld már el! szted én szerveztem és megmondtam a Pistiéknek, hogy ti nem jöhettek?"

Olvasd vissza Te is, talán rajtad is segít ez a módszer, és figyeld meg hogy kOTTA reklám-reagálása írtam elõször, onnan meg általánosságban folytattam egy témát (nem konkrétan kOTTA-nak és nem konkrétan Neked címezve!), és az írásom nem egy reagálás volt valakinek a hozzászólására (és nem konkrétan a Tiédre!) de ezt Te, mint gyakorlott fórumozó (ezt mondod magadról) pillanatok alatt vissza tudod nézni, de javíts ki ha nem így van!!!
Hol vontalak én Téged személy szerint kérdõre???
Miért, milyen alapon vetted Te ezt magadra???
És mint "gyakorlott fórumozó", aki elméletileg másoknak való segítésért ír be, elég szép, megfogó, kedves, barátságos, bizalomgerjesztõ, stb. a stílusod! Egészen egyedi, szinte hasonlatos számomra egy már megszünt fórumon olvasotthoz (ami pont eme stílus miatt lett megszüntetve)! Nem tudsz errõl valamit? És ha kisregényt nem is, de egy novellát vagy egy monológot véssél már ide a kedvemért <#worship>
Azt meg, hogy ismersz egy oldalt... hangsúlyozom, nem támadom a body.builder.hu-t, mert én is szeretem azt az oldalt, de hogy egy oldalt ismerj... Szánalmas, tipikusan a Te fajtádnak a jellemzõje. Tájékozatlanság, a legminimálisabb jelét nem mutatod annak, hogy képes lennél más lehetõségeket keresni, kimozdulni a komfortzónádból (ha nem tudod mi az, kérdezz, szívesen elmondom). Pedig ez egy testépítõ számára alapvetõ lét'tulajdonság (!) kellene hogy legyen. Sajnállak, de komolyan! Vagy külön juttatás jár az õ ajnározásukért? Van egy tarifa: 1 éljenzés = X Ft? <#nezze>

"mindenesetre örülök, hogy olyan ember dumál aki eddig oly sokat segített a kezdõknek itt!"

Van önkritikám, tisztában vagyok a képességeimmel és a tudásommal, amit az elmúlt 7 év rendszeres testépítõ edzésével töltöttem, amelyet 5 éve tudatos táplálkozással párosítok, de szerintem még a tanácsadás is felelõsség kérdése, fõleg, hogy itt az interneten mindez látatlanban történik. Itt véletlenül sem arra gondolok, hogy nincs meg a szakmai tudásod és tapasztalatod, mert amiket írsz, jók, egyetértek velük, de akinek írod... nem ismered, nem tudod, milyen meg nem említett bajai-gondjai vannak, ha csak a fizikális részét is vesszük, és lehet hogy abban az esetben, ha egyes dolgokat felfednének az itt kérdezõk, akkor teljesen más választ mondanál, vagy éppen ellenkezõleg: az "eltitkolt tény" ismeretében lehet hogy Te nem is mondanád azt a tanácsot amit elõtte adtál volna. Én úgy gondolom, hogy nagy a felelõsség kérdése. Ezt Enigma a testmester.net-en, valamint a biotechnutrition.hu-n nagyon okosan oldotta meg egy tökéletes körítéssel: napló formájában leírja tapasztalatait.
Örömmel kijelentem mindenkinek: megtanultam fórumozni, és nem két napja regisztráltam magam az sg.hu-n, hanem már kemény 11 napja (akkor már elõzõ írásotokból ítélve vagyok már valaki): olvassunk vissza és kössünk bele a másik minden egyes szavába:

"Kritikuss egy paraszt volt, õ fikázott mindenkit. Egyébként ha valamit 3x-4x másol/ír be, akkor azt feltételezi, hogy nem értettem meg elsõre , ergo úgy fogom érezni, hogy hülyének tart, és ezt nem szeretjük."

KritiKUSS fikázására olvass vissza két oldalnyit, és olvasd el légyszi még egyszer, ha elsõre nem sikerült megérteni! De ezt a módszert már az általános iskola alsó tagozatában ismerik.

Hülyének csak azt lehet nézni, aki az is. De akkor én is kikérem magamnak, hogy vagy egy tucatszor lettem invitálva (nem írok neveket Kik! tették ezt nap mint nap) az "Év testépítõ díja átadó bulira"! Most ez akkor azt jelenti, hogy mint fórumolvasót egybõl hülyének néztek??? Érdekes, én nem ennek fogtam fel, és egyszer sem szólaltam fel ellene.
Egy Németh Istvánt meg egy nagy bummal elintézni... hát no comment. És mindezt azért teszem mert évek óta a legtehetségesebb magyarnak tartom, ahol közel 100%-ig tökéletes genetika párosul tökéletes elszántsággal, hozzáállással, tenni akarással, inteligenciával (mert abban talán egyetértesz, hogy inteligencia kell ehhez a sporthoz is, gógyi nélkül ez sem megy).

De azt azért megjegyzem, hogy akkor írásodból következtetve abban az esetben kapott volna díjat, hogyha elõre jelezte volna hogy megy? Szóval aki megy az kap díjat? Csinálunk neki egyet? Ez így mûködik?
Jenei Pistirõl meg csak hallgatsz? Egy vb. 7. helyezettrõl, akikrõl önmaga és szakmabeliek is azt mondják hogy elõrébb kellett volna végeznie és ezzel magasabb besorolást kapott volna - ez a teljesítmény kevés volt egy díjhoz? Vagy az a gond hogy Pisti önerõbõl, magánpénzbõl készül és nem tagja egy bizonyos klikknek? Azért egy vb. 7. helyezettrõl csak úgy ne hallgassunk, fõleg hogy így is elég feketebárány a sportunk, és úgy, hogy egyre kiélezettebb ek a versenyek és egyre nehezebbek a szép eredmények elérése! Vagy máshonnan közelítem meg a dolgot: ugye tudod/tudjátok ki az a Jenei István? És még mindig nem beszéltünk több jeles testépítõnkrõl sem, még olyanról sem, aki aktív (2006-ban is több versenyen induló) versenyzõ a PROFIk között!!!... és vannak amatõrök között is többen...
Limitált volt a férõhely? És ez a kevés ember megtöltötte? Akkor hova lettek toborozva az embereket? A nem létezõ pavilonba vagy az erkélyre? Esetleg pincehelyiségbe, ha van?
A kezdeményezést díjazom, és elsõ hallásra meg is örültem neki, mert igenis szükség van rá, csak az egész nekem egy kicsit büdös, mûvies (így kívülrõl, kívülállóként).
És igen, egyetértek Derrick-kel, hogyan került oda az a fránya sárga póló? Hívjuk akkor Magnumot és Serlokholmst, de nekem már van egy gyanúm: az a fránya reklám a hibás, ami a pólóján volt! Nem kiöltözni kell és frakkban megjelenni, de ahogy a díjazottak is tették: kultúráltan megjelenni, nem egy ízeltlábú-csalogató színû pólóban! Én értem, hogy az a szín hozzátartozik a portál image-éhez, de könyörgöm: vegyük észre hogy mikor milyen megjelenésûnek kell lennie embernek/reklámnak és alkalmazkodjunk! Én személy szerint ezt úgy oldottam volna meg, hogy egy kultúrált fehér ing hátuljára felvasaltatom (kb. 1000 Ft-ért) volna: www.body.builder.hu és ezzel a reklám része is meg lett volna oldva
Hát jó, akkor maradjunk szerencsétlen KritiKUSS-nál, hamár ennyire felkapott lett.
Ne csináld már a mûbalhét, kOTTA! Azzal hogy kétszer belinkelte a kis dolgát és elfoglalt ezzel 2X5 sort?! Ugyanis Ceezee kezdte ki ekkor egy cavintonos dumával, nem bírta szó nélkül hagyni. Imádtam a viccét <#gun> <#violent> KritiKUSS egy árva szót nem szólt, senkivel nem kezdett el vitázni, annyi véleményt formált - hiszen ezen a fórumon is elméletileg lehet - hogy talált valamit, ami tetszik neki és talán másoknak is lesz egy kis öröme benne... de ezt nem ragozom tovább, hát legyen még egyszer: www.muscleteam.hu
Az alapdolgokat a legelejérõl nem lehet mindenkinek a szájába rágni, kell egy kis elõtanulmány. De ne csináljuk már hogy csak a boldybuilder.hu létezik! Ha bármelyik keresõbe beírod a szavakat, amikre kíváncsi vagy, egy rahedli oldalt fog kidobni, nem beszélve az egyéb szakmai oldalakról - ahol ugyancsak sokat lehet tanulni: www.testmester.net -en a-tól z-ig tökéletesen le van írva minden, vagy ott a jelenleg átalakulás miatt félig-meddig nem mûködõ www.biotechnutrition.hu ahol ugyancsak cikkek tömkelege és Enigma igen tanulságos naplója és tapasztalatai (melyeket nem lehet csak úgy a fogasról leakasztani) olvasható, stb. Én maximálisan elismerem a www.body.builder.hu portált (mert olyan hatalmas hogy az már nem oldal), a hosszú-hosszú évekre visszanyúló múltjával, de azt egyesek (mindenki tudja, hogy kire gondolok) a stílusával kezdi teljesen megölni és régi fényét csorbítani! De az ég szerelmére, ne legyünk csõlátóak, én személy szerint havonta végigcsinálom egyszer: megnézem a keresõkkel, vannak e újabb oldalak, a www.muscleteam.hu -t is így találtam, mely nem az írásos szakmai részével foglalkozik meglátásom szerint, hanem vizuálisan közelíti meg a testépítést (lévén hogy ez egy vizuális sport, nem "mért" sport), amire eddig nem láttam példát, és az amatõrökkel is foglalkozik. És azzal, hogy a testépítõk is emberek, nem valami csodalények.
Tájékozódjunk! És Derrick is valamilyen szinten erre hívta fel a figyelmet.
Kedves Dindike és Brolly!

Az hogy lehet, hogy egy-két "új" fórumozó a beírásával teljesen megfagyasztotta az addig folyó "beszélgetést"? Hiszen az 1-2

nap folyományától eltekintve a kérdések és segítségek nyugodtan jöhetnének, de mégsem történik ezen a téren semmi. Lehet,

hogy ez azért van, mert eddig nem volt igazi, számottevõ tartalma, elég aktív fórumosa, ami/aki egy fórumot életben tud

tartani, és csak két-három ember személyes kapcsolattartásáról és egy shop dicsõítésérõl szólt?

Dindike: Vigyázz, mert kapsz egy fekete pontot, amiért elég régen nem írtál, és még csak tanácsot sem adtál, és most meg

mersz szólalni! És hogy boldoggá tegyelek, most én is mindenkinek egyesével és személyesen fogok válaszolni, hogy "az utolsó

6 hozzászólás tuti az enyém legyen!" (de hát pont ez a fórum?!)

Ha nem figyelted volna meg, akkor elmondom, folyik a "TOPIC" tovább, "a valódi címérõl", hiszen szakmai dolgokról van szó:

reklám, tápkiegek, díjátadósdi, stb. Csak azután, hogy pár nem "észt osztogató és shopbuilder-t istenítõ" fórumozó is

bekapcsolódott a beszélgetésbe 2007. január 10-étõl kezdõdõen, onnantól kezdve van egy klikk, akik egybõl torokra mennek és

ölni akarnak úgy, hogy egy mondatot elfelejtenek: bagoly mondja verébnek hogy nagyfejû?
Egyetértek Kövesdi A.-val, egyszerûbb csinálni egyet, és még olcsóbb is. Nekem volt egy fajta ebbõl, ajándékba kaptam, használtam, de rövid idõn belül szétszedte az ajtót <#oooo>. Használhatóbbnak tûnik az a fajta, amelyik a falra csavarozható, és azt is össze tudjátok magatok dobni, ha tudtok egy kicsit fabrikálni (flexszel méretre vágás, hegesztés, festés)
Kövesdi A
CSinálni is lehet ha van egy kis érzéked hozzá vagy haveri körben olyan aki vágjah ezt stb de hogy venni hol lehetne szerintem sehol mert ahány ajtó anyi méret !

threeman
hol lehet olyan "csövet" venni, amit be lehet szorítani a 2 ajtófélfa közé, és lehet rajta húzódzkodni???

Brolly
Annak semmi értelme hogy itt "kötekedj", sztem

\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

Brolly
<#eljen> teljesen igazad van.Hát derrick, keres sztem egy másik topicot ezekkel a magyarázkodásokkal, "viccekkel"....

\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

dindike
<#ejnye1>szerintem most reklámozd egy kicsit máshol magadat..baromi unalmas mindig a Te hosszú és értelmetlen hozzászólásaidat olvasni! Eddig (Nélküled) nagyon érdekes volt ez a topic, de most már utálok ide benézni, mert tudom, hogy az utolsó 6 hozzászólás tuti, hogy a Tied lesz és semmi köze nem lesz a valódi testépítéshez...
Elég az offolásból, szóljon ismét ez a topic a valódi címérõl!!!!!

Azért milyen gyorsan kiferül, hogy "Piller11" rátapintott a lényegre pár srác akik valamilyen formán ugyan azt irogatják még is csak személyes kapcsolatban is vannak, már csak az lenne érdekes, ha õk esetleg pont a bodybuilder webáruház alkalmazottai is, vagy valami közük is lenne a webáruházhoz 😊))<#circling><#circling>

ceezee "év testépítõjén nem volt ott senki? hmm. akkor én is csak álmodtam meg a Jazzy is hogy ott voltunk?"

Igazat kell adnom neked, mert ha Te ott voltál, akkor biztosan tudod, mennyien is voltak jelen azon a díjátadó eseményen, ettõl függetlenül a videobejártszásból nem ez derült ki. A hangulatról sem tudok mit mondani, csak azt amit a video mutatott (üres asztalok mellett ült egy-két ember 😉

CeeZee "besz@rás! hogy jössz te ahhoz, hogy kérdõre vonj engem, hogy miért nem voltak õk ott? ezt komolyan gondolod? hogy ki volt ott és ki nem ahhoz nekem mi közöm? áruld már el! szted én szerveztem és megmondtam a Pistiéknek, hogy ti nem jöhettek?"

Bazd meg (hogy finomra vegyem a szót) Piller11 nem téged vont kérdõre faszfej, hogy miért, és kik voltak a díjazottak. Õ csak leírta, hogy ki hiányzott még az alapján hogy ki milyen eredményt ért el a tavalyi évadban?!?<#wow3><#vigyor2>

A kritikussal meg semmi baj nincs, csak csipi a szemedet, hogy itt van😉) Szegényke azóta sem mer megszólalni <#dumcsi> 😊))

CeeZee "hogy mi a gondom a felügyelõ hsz-eivel (csökkent értelmûek kedvéért: nem a derrick-el van gondom, hisz nem is ismerem)azt már leírtam. nem fogok kisregényt írni még a te kedvedért sem."

Látod, azt nem is ajánlom, hogy velem bajod legyen, mert akkor kimegyek a platzra a Templom elé és viszem a táblát <#banplz> 😊))

CeeZee "az esetleg eszedbe sem jutott hogy azért "nyomatom" a bodybuildert, mert azt ismerem a legjobban?"

Ez ellen meg kellene valamit tennem, mondjuk egy beöntés ? 😊))<#violent>
Nyugi, nyugi, nyugi "Jazzy", csak semmi pánik a nyugtató gyógyszerek egyre drágábbak, s ha jól tudom a bodybuilder webboltja azt már nem árusít, akkor pedig hol fogd megvenni ??!? 😊))<#ejnye1><#ejnye1>

Most már azért is a TOPIC nekem rovat lesz...

Jazzy "legdrágább termékeket ajánlod nekik, ami nem sokkal jobb a középkategóriásnál, az neki nem feltétlen jó. "

Gondolom Te már csak tudod, hiszen kipróbáltad, és tanulmányt írtál róla 😉<#vigyor1> Én két dolgot ajánlottam ha visszalapozol akkor észreveszed, nem idézgetem ide, ezt a kis munkát meghagyom neked 😊))

Jazzy "Szerintem kicsit gyerekes ez a megbántottak jajnekem KEDVES CEEZEE uristen. Elmondta a véleményét, nem halsz bele."

Kész Konyec belehaltam 😊) <#zavart2> Ja lesz egy jó mozifilm talán pont Konyec a címe, valahol egy reklámbanneren láttam itt a Neten <#zavart2>

Jazzy "Legyél kedves hagyni, hogy mi is nyilváníthassunk véleményt, ha már te megköveteled. Köszi."

Szívesen, de mit is köszöntél meg, és én mire is írtam hogy szívesen 😉
Ja várom bárkinak a hozzászólását, de ne csak az enyémre, ha nem úgy általában erre rovatra 😊)) <#ijedt><#ijedt>
jazzy "Alapvetõ gondok vannak. Ajánlással nem gond, a gond azzal van, hogy FELEJTSD EL AZ ÖSSZES TÖBBIT."

Dumcsi haver 😊))<#vigyor2> Ugyan is egy reklámot meg lehet így is meg úgy is fogalmazni. Valószínüleg én nagyon jól fogalmaztam meg, mert még te is felfigyeltél rá, tehát amit egy reklámnak tudnia kell az hogy odafigyeljenek rá még azok is akik a WC-én ülnek és a dolgukat befejezetlenül hagyva hanyatt-homlok menekülve rohannak ne hogy lemaradjanak valamirõl.<#falbav> Szõval elérte a hatását, még akkor is ha személy szerint Te utálhatsz engemet, de ez nem gond kibírom <#szomoru2>

jazzy "ritikuss egy paraszt volt, õ fikázott mindenkit. Egyébként ha valamit 3x-4x másol/ír be, akkor azt feltételezi, hogy nem értettem meg elsõre , ergo úgy fogom érezni, hogy hülyének tart, és ezt nem szeretjük."

Tudtommal kedves tiszteletre méltó fórumozós, 😊)) <#schmoll2>
"kritikuss" nagyon érthetõen megírta, miért is tedte közzé a szavazós honlapot, az hogy te ezt nem tudod felfogni pici kis agyaddal az egy kellemetlen dolog lehet a számodra. Én például újonc létemre vettem a fáradságot, és legörgettem és visszalapoztam pár oldalt ebben a TOPIC_ban (ugye jól írtam le) 😊))<#nyes>, de vannak olyan srácok akik újak és nem teszik ezt meg és csak irogatnak. Egyébként ha bekapcsolod bármely televízót, vagy rádiót, akkor nap mint nap ugyan azokkal a reklámokkal találkozhatsz, ergo akkor mindenki aki ezeket nézi és hallgatja akkor hüyének van tartva??? Nem, ezt nem így kell felfogni, de ha te ragaszkodsz a saját elméletedhez, hát az a te kis hibád, élj vele együtt.

Ja hogy el ne felejtsem "jazzy" hát ha nem tudsz róla, kritikuss-tól (ha megengedi) csak egy pillantra ellopom a szövegét neked is a figyelmedbe ajánlom hátha még nem olvastad, vagy nem láttad volna, gyorsan kattints alant a linkre, mert sok mindenrõl lemaradsz, de csak akkor ha elmúltál 18 éves, mivel felnõtt tartalom 😊)))) <#eljen><#eljen>HÁT EZ TÉNYLEG JÓ POFA VOLT😊))))
Keblemre haver <#taps> 😊))
Minden lényeg benne van amit írtál !!!

Azt a bizonyos filmet én is megnéztem, azt a dijátadósdi ceremóóóóóniát (ha azt lehet annak nevezni). Ott volt egy igen kövér pasi sárga trikóban, nem tudom õ kicsoda, de hogy még tisztességesen, az ünnephez méltóan még felöltözködni sem volt képes??? A bodys díjatott srácok legalább megadták a módját, rendesen felöltözködtek 😊)) <#fejvakaras>

Ha a kamera mozgását figyelte az ember, amikor pásztázták a termet, akkor tényleg csak az látszott, hogy a kevéske meghivott mellett alíg akadt érdeklõdõ, pedig 2000 Ft-ért (ugyan korlátozott számban jegyeket árusítottak)!!! Szóval volt hely bõven!!!!

Az más kérdés, hogy bizony pár jeles testépítõt nem hívtak meg, de gondolom ennek is van miértje, majd az esemény szervezõje elmeséli, ha akarja.<#nemtudom>
kOTTA "még szerencse h nem olvastam végig...😊
nincs veled semmi baj amúgy majd belejösz a fórumozásba"

Mint láthatod, (vagy még sem látod??😊) már nem is remegek, mint a nyárfa, sõt egyenletesen tudom venni a levegõt is, az izzadság is eltünt a homlokomról, sõt már nem is dadogok, annyira megnyugottam, hogy bele fogok jönni, meg hogy nincs velem semmi baj.. 😊))<#vigyor1><#vigyor2>

kOTTA "a reklámokat meg utálják itt az sg-n
a shopbuilder-en meg midnen rajta van és 5%os kedvezmény is van azért szoktuk azt linkelni-mert olcsóbb és ugyebár nem terem a zsozsó a fán és igenis számít mit hol veszel
amúgy ott minden cég fent van még aloe vera is meg sunrider ha jól tudom amik igencsak mlm-es cuccok "

Bocs de amit itt fent bemásoltam szóról szóra, akkor ez nem reklám??? Nekem tudod abból van elegem, hogy a magyar testépítõ srácok ha valamirõl irnak, vagy tesznek bármit is, akkor egybõl a bodybuildert annak a webházát emlegetik fel. Ennyire nem lehet, nem körülnézni a Neten?!?!?! Százszor jobb ajánlatok, százszor jobb termékek vannak.<#mf1>
k O T T A
egy kis motiváció
én ezt szoktam meghnézni ha ninics valamihez kedvem pl kajálni
"nagy sikerrel alkalmazom ezt a formulát, és mindenkinek csak ajánlom!" ha már reklámokról volt szó😄😄😄

what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/

CeeZee
a kritikuss-al nem az volt a gond, hogy másik oldalról linkelt be valamit te ész! olvasd már vissza, hogy mit írtam neki elsõre! azt érdekes módon elfelejtetted. ha nem vagy képes felfogni, hogy mi volt ott a gondom vele(meg "teljesen véletlen" módon jónéhány embernek még az egész fórumon) akkor sok sikert neked az élethez. mert ha te így szelektálva olvasol akkor lesz gondod bõven.

év testépítõjén nem volt ott senki? hmm. akkor én is csak álmodtam meg a Jazzy is hogy ott voltunk? talán jobban tudom, hogy mennyi ember volt ott mint te egy videó alapján. de különben is mit számít ez? jó volt a hangulat, mert nem volt ennyi diszleksziás okostojás. azért beszéltem errõl, mert megérte elmenni. legalábbis nekem, de amint láttam nem voltam ezzel egyedül.

besz@rás! hogy jössz te ahhoz, hogy kérdõre vonj engem, hogy miért nem voltak õk ott? ezt komolyan gondolod? hogy ki volt ott és ki nem ahhoz nekem mi közöm? áruld már el! szted én szerveztem és megmondtam a Pistiéknek, hogy ti nem jöhettek?

hogy mi a gondom a felügyelõ hsz-eivel (csökkent értelmûek kedvéért: nem a derrick-el van gondom, hisz nem is ismerem)azt már leírtam. nem fogok kisregényt írni még a te kedvedért sem.

az esetleg eszedbe sem jutott hogy azért "nyomatom" a bodybuildert, mert azt ismerem a legjobban?

mindenesetre örülök, hogy olyan ember dumál aki eddig oly sokat segített a kezdõknek itt!

\"Egy valamire való országnak saját söre és légitársasága van. Az sem baj, ha van futball-csapata, esetleg atombombája is, de a sör a legfontosabb.\"

jazzy
A fingás alpári, a szarás is. Ettõl még van, és ha a sok hülye megkérdezi, valamit válaszolni kell.
Ha nem tudsz a hülyéken röhögni az nem baj, ha baj akkor is max a te bajod, nem ugyanolyan mindenki, én tudok a hülyéken röhögni, ettõl nem érzem magamat se hülyébbnek se kevesebbnek másnál.

Igen, a rovatot topicnak hívjuk. Nevezzük nevén a dolgokat, a tehénre se mondod, hogy fûszernövény.
Az emberek azért kérdeznek, mert nincs rálátásuk. Ha lenne, nem kérdeznének. Ha te a legdrágább termékeket ajánlod nekik, ami nem sokkal jobb a középkategóriásnál, az neki nem feltétlen jó.
Biotech termékek pedig bõven találhatóak a shopbuilderen, és még sok egyéb más termék is.

"Az pedig bocsánat kedves CeeZee, engedtessék meg, hogy véleményt
NYÍLVÁNÍTHASSAK!!!!"
Szerintem kicsit gyerekes ez a megbántottak jajnekem KEDVES CEEZEE uristen. Elmondta a véleményét, nem halsz bele.

"Nos felejt el minden eddigi hozzászólást és klikkelj már is erre a linkre"
"Szóval tudod, minden korábbi bejegyzést ebben a témában felejts el, és csak is erre a kettõre köncentrálj!!!!"
Legyél kedves hagyni, hogy mi is nyilváníthassunk véleményt, ha már te megköveteled. Köszi.
jazzy
Alapvetõ gondok vannak. Ajánlással nem gond, a gond azzal van, hogy FELEJTSD EL AZ ÖSSZES TÖBBIT. Na ha én ezt beírom, hogy csak rám hallgassatok mert EZ a jó amit ÉN írok, ez már reklám. Ha valaki valamit ajánl az saját vélemény, mi a saját tapasztalatunkat és kedvenc boltunkat írtuk le mert a mi véleményünket IS kérdezték, nem csak az övét. Az õ postjában alapvetõ gond, hogy mindenki hülye mert csak az a jó amit ír. Ezzel volt itt a gond.
Kritikuss egy paraszt volt, õ fikázott mindenkit. Egyébként ha valamit 3x-4x másol/ír be, akkor azt feltételezi, hogy nem értettem meg elsõre , ergo úgy fogom érezni, hogy hülyének tart, és ezt nem szeretjük.
Találkozó. Nem volt ott Németh Pisti, na bumm, ott volt Csuri, Jenci, Tóth Dani, Lauter Viktor, Vörös Zoli, Kathi Béci, Halmi Pisti, csak családi okok miatt nem jött Lantos Johnny. Akkor hol itt a gond? Nem csak hozzátartozók voltak, és egyébként csak azért volt ennyi ember mert limitált volt a férõhely. Errõl ennyit.
k O T T A
kritikuss bunkózott ha jól emlékszem és asszem én pont nem oltottam le...
de csinálhatjuk h nem írunk vissza és mindenki dögöljön meg
az jobb lenne?-reklám nos tényleg eddig ezt ajánlottuk de nem úgy h ittvan csakneked csakmost...pindúrkát finomabban
aki meg hülyeségekkel tömi a másikat (most ezt nem konkrétan írom valakire) azt nem kéne úgy hagyni h a hülyeséget midnenki csinálja
igenis kajálni kell igenis évek alatt látszik meg a normális eredmény és igen komoly tápkieghasználat is kell a normális eredményhez

Sziasztok!

Már elnézést kérek kOTTA, de hogy érted azt hogy utálják a reklámokat az sg-n??? Te és Ceezee rendszeresen orrba-szájba nyomjátok a bodybuilder.hu-t oly módon, mintha már fizetnének érte Titeket! És mást nem nagyon türtök meg magatok mellett. Gondolok itt arra, amikor december 6-a tájékán egy Kritikuss nevû fórumozó egy konkurens oldalról egy játékra invitálta az embereket és Ti ezt igenis rossz szemmel néztétek. Milyen alapon? És most mi a gond derrick-kel? õ legalább nyíltan beszél, Ti meg naponta nyomjátok az idelátogatókat a reklámaitokkal - sikertelenül. Erre a legfrissebb bizonyíték az "Év testépítõ díja díjátadó buli"-tok volt, melynek videoját kiváncsiságból megnéztem és a meghívottakon valamint azok legközelebbi ismerõsein (barát-barátnõ) kívül senki nem vett részt. És érdekes módon nem vett részt Németh István NPC bajnokunk, és többek között Jenei István vb. 7. helyezettünk sem szerepelt mint díjazott... ennek oka?
Én nem derrick-et akarom védeni, mert azzal én sem értek egyet, hogy az "enyém javára a másikat eltiprom", de azért ne vizet prédikáljunk ha közben bort iszunk.

A reklámmal és reklámozással meg nincsen semmi gond, de fogadja el mindenki: léteznek alternatívák is, akik nem feltétlenül eltiporni akarnak - csak csupán õk is élni a másik mellett.
A különbözõ tápkiegek áráról meg annyit, hogy azzal viszont mindenkinek számítania kell, aki a testépítésbe kezd, hogy ez sem egy olcsó sportág - legnagyobb sajnálatomra.
k O T T A
<#ravasz1><#circling>
még szerencse h nem olvastam végig...😊
nincs veled semmi baj amúgy majd belejösz a fórumozásba
a reklámokat meg utálják itt az sg-n
a shopbuilder-en meg midnen rajta van és 5%os kedvezmény is van azért szoktuk azt linkelni-mert olcsóbb és ugyebár nem terem a zsozsó a fán és igenis számít mit hol veszel
amúgy ott minden cég fent van még aloe vera is meg sunrider ha jól tudom amik igencsak mlm-es cuccok

Igazad van valóban nagyon drága termékek az extrem által forgalmazottak,
s valóban a minimál bérbõl nem lehet õket idehaza megvenni
Semmi gond valóban az extremre írtam hogy szerintem jelenleg
õk a legjobbak minden területen Magyarországon. Az már más kérdés,
hogy baromian drága dolgok.
Ejha, hüüüüüüüüüüühaaaaa szóval ezt a "rovatot" topic-nak hívjuk! Igen is értettem, mától a rovat szót kitörlöm a szótáramból és a topic szót fogom használni 😊))) Röhejes!!!

CeeZee "komolyan azt hiszed hogy 2 nap után te fogod eldönteni, hogy mi az idevaló"

Már megint ez az újonc gyerek elmélesdi baromság 😊) Mi köze ahhoz hogy valaki két éve útögeti itt a klaviatúrát, vagy csak két napja. Tudom a katonaságnál megszopatták az újoncokat, sõt a koleszokban ma is van újonc avatás, de ez egy TOPIC (jól írtam CeZee 😊))

CeeZee "bekerülsz egy teljesen új környezetbe és mindjárt te akarod itt szabni a feltételeket?"

Ki mondta, hogy irányítani akarok itt bárkit is. Úgy feltételezem felnõtt emberek olvasgatnak és irogatnak itt, akiknek már megfelelõ rálátásuk van mindenhez, elképzelésúk mindenrõl. Mint ahogy én is szüröm a világból érkezõ információkat, így gondolom mindenki ezt teszi.

Az pedig bocsánat kedves CeeZee, engedtessék meg, hogy véleményt
NYÍLVÁNÍTHASSAK!!!!
CeeZee "ki nem állhatom azt a fajta reklámpolitikát amit te gyakorolsz"

Megnyugtatlak én sem csípem amilyen reklámot te folytatsz

CeeZee "lehurrogod az elötted szólókat, akik ráadásul nem 2 napja kerültek ide. 😉"

Szóval én mivel csak két napja vagyok akkor fogjam be a számat, és kérjek engedéjt mondjuk tõled, hogy megszólalhatok??? 😉))

CeeZee "itt nem egymás ellen vagyunk, ha nem vetted volna észre ez nem piac"

Észrevettem, s pont ezért jöttem ide, erre a forumra, és nem a konkurensen maradtam, mert amit idézettel bemásoltam tõled itt fenntebb, az a mondat nekem nagyon tetszik, csak és kizárólag az vezetett, hogy még több információt kapjon bárki aki belekezd ebbe a sportba 😊)))
best of bunny fingás témakörben😊

Én a hülyéken (ahogy Te fogalmaztál - pontosabban idéznélek "ha nem tudsz a hülyéken nevetni-bocs nem rajtuk hanem a hülyeségükön") nem tudok röhögni, hanem szánalmasnak tartom õket. Sõt alpárinak találom ezt a fingás szöveget.
Miért lenne reklámgyanús amit írtam?!? S ha esetleg annak tûnne akkor meg mi van?!?! Öszedölt a világ?!?! Pár oldalt visszaolvasva ezen a forumon, mivel új vagyok, azt a megállapítást kellett tennem, hogy érdekes módon csak és kizárólag a bodybuilder és annak webáruháza van propagálva, és érdekes módon bizonyos rendszerességgel u.a. emberektõl. Pedig ha valaki beindít egy keresõ robotot, akkor már is "kiköp" neki vagy 3 tucat magyar honlapot, ahol termékek garmadája vsásrolható meg.

Igen is aki most kezdi ezt a sportot az kapjon információt dögivel.
Keresgéljen nézze meg az árakat is a postázás feltételeit, és számoljon, hogy neki mi éri meg a legjobban.
k O T T A
legfontosabbak-glutamin(az izmok 60%-át alkotják)
és elágazó láncú aminosavak bcaa-aminok
egyébként fehérje=aminosav
mellékhatása meg a gyógyszereknek van ez meg kaja
a kajának nincs mellékhatása

jazzy
Lehetséges túladagolás, de akkora hülye nincs aki túladagolja.
Ha megeszel 1 doboz aminot 10 perc alatt az nem túl jó, de az semmibõl se jó.
Egyébként nem. A fehérjék épülnek fel aminosavakból. Késõ van többet nem írok most, google.
Különbözõ aminosavaknak más hatásaik vannak, izomregenerálódás,fehérjebeépülés mértéke, katabolizmus csökkentése stbstb nagyjából ezek vonatkoznak a testépítésre.
Kövesdi A
hi a aminosavnak pontosan milyen hatása is van a szervezetre ?
lehetséges valamilyen melékhatás vagy az teljes mértékben kizárt !

jah és derrick kösz a cimeket !

jazzy
Raadasul nem kicsit feltuno, hogy CSAK ERRE KONCENTRALJ MINDENT FELEJTS EL.
Mert ugye CSAK EZ JO NEKED, a tobbi szart sem er.
Biotech kiegjei nem rosszak, de szvsz annyira nem jok.
Extremefitrol meg annyit, hogy nem amerikaban elunk, itt alacsony a fizu 😄
Brolly
LOL és szánalmas... 2 napja regisztrálsz és ilyeneket írkálsz, ha így folytatod akkor sok ellenséget találsz magadnak az sg-n, de hajrá😊

FOXX supreme
jajj, elnézést !!! a legjobb nem a biotech-hez írtad..bocs félreolvastam

Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.

FOXX supreme
Már nem szeretnék vitatkozni, de elég kevés dolog van amit a www.fitnesexpress.hu-n nem találsz meg (és elég jó áron vannak sztem)

meg az hogy a legjobb..a biotech sztem nem rossz, na de a "legjobb" szó azért sztem erõs..

Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.

CeeZee
komolyan azt hiszed hogy 2 nap után te fogod eldönteni, hogy mi az idevaló? ébresztõ ember! bekerülsz egy teljesen új környezetbe és mindjárt te akarod itt szabni a feltételeket? de majd mostantól minden hsz elõtt engedélyt kérünk tõled!
elég pozitív hozzáállású ember lehetsz, ha a csak a számodra negatív hsz-eket tudod emlegetni.
ha ennyire katasztrófális itt a helyzet akkor miért vagy itt? vagy te leszel a megváltónk?
ja és ezt a "rovatot" topic-nak hívjuk! <#nezze>

üdvözlégy újreg! <#idiota>

\"Egy valamire való országnak saját söre és légitársasága van. Az sem baj, ha van futball-csapata, esetleg atombombája is, de a sör a legfontosabb.\"

CeeZee
ki nem állhatom azt a fajta reklámpolitikát amit te gyakorolsz. már eleve az nevetséges, hogy itt egyáltalán reklámozol. de ha már így teszel akkor legalább annyi tisztesség legyen benned, hogy nem lehurrogod az elötted szólókat, akik ráadásul nem 2 napja kerültek ide. 😉 itt nem egymás ellen vagyunk, ha nem vetted volna észre ez nem piac, hogy ki csípi meg a vevõt. ne úgy segíts valakinek, hogy közben rátaposol a többire.

k O T T A
én pedig jót röhögtem rajta
menj el inkább katasztrófaelhárítósnak ha nem tudsz a hülyéken nevetni-bocs nem rajtuk hanem a hülyeségükön...

k O T T A
elég reklám gyanús...
CSAK neked!
CSak ITT!
CSak ENNYIÉRT!

amúgy shop.builder.hu-n is megtalálsz majdnem mindent

best of bunny fingás témakörben😊

Ha ez vicc, akkor nekem ehhez nincs humorérzékem...
Ha szakvélemény, akkor ez egy orvosi eset, tehát nem ebbe a rovatba való...
Ha komolyan errõl kell olvasgatni itt, akkor az pedig katasztrófa...<#vigyor2><#zavart2><#rinya>
Elég szomorú hogy egy nagy NEVÛ erõemelõ emberünk mint Kathi Béla egy ilyen silány, és pocsék mûsorban szerepelt, és adta hozzá a nevét. Balázs show, röhejes ez mûsor ?!?! Ne nevettesetek már...<#csodalk><#nemtudom>
...hogy hol találhatsz tömegnövelõket, meg aminósavakat, meg stb. stb. ???

Nos felejt el minden eddigi hozzászólást és klikkelj már is erre a linkreés keresed a webáruházukat, mert itt valóban MINÕSÉGET és MEGFELELÕ ÁRON vásárolhatsz. Amennyiben pedig el vagy eresztve lével, s nem vagy budapesti lakos, akkor kattints erre a linkre,mert itt a legjobb termékeket vásárolhatod meg.

Szóval tudod, minden korábbi bejegyzést ebben a témában felejts el, és csak is erre a kettõre köncentrálj!!!!