12316971501353788406.png
  • Roman
    tipikus, három dagadt gyerkőc edz most itt, régen elég sokat láttam őket a kocsmában, meg az utcán illumináltan, de nem baj.

Egy haver behozott egy MD-t, ahol Lénárd Lajost mutogatá, hogy nézzük meg, milyen fasza, amikor én mondtam, hogy fullnaturál, soha nem szedett semmit. A zsírgombócok egyből nekiálltak, hogy "de ott a bocitápos reklám mellette, biztos van benne már egy pár vödörrel" "mit szed?" meg társaik. nem bírták felfogni, hogy a fehérje kaja, a glutamin se csodaszer, sőt, a szőlőcukorpor sem koksz.

sebaj, a lényeget megmondták, az igazi úgy edzeni,hogy semmit sem szednek és semmit sem "bocitápolnak", mert volt egy haverjuk, aki csinált egy 100 szemes kúrát 7000-ből és leeresztett.. Kérdeztem, hogy mi köze a tápkieghez, de hát ezekről ennyit. Inkább hazahúztam a belem, úgyis végeztem már.

amúgy észrevettétek, hogy akik használnak is tápkieget, azoknak 90%-a nem az alapokat (vitamin, protein, szőlőcukker, esetleg egy kevés kreatin az edzés utániba) hanem mindig kreatin-kúra, transzport, glutamin, tesztoszteron fokozó, hmb meg egyéb finomságokat csinálnak. Aztán persze a kaja egy nagy nulla, felszednek vele x kilót, aminek a 90%-a aztán tovatűnik, s persze, hogy azt gondolják, ez is olyan, mint a koksz.

Én a testvéremre vagyok a legbüszkébb. Ő is hasonszőrű volt, de "elhülyült", és issza a turmixaim, zabálja a húst meg rizst és tönkölykenyeret, aztán ha nem jött rá 2 hónap alatt 5 kiló kb. 90% tisztán, akkor haljak meg. Bár néha aranyos, mikor vasárnap hullafáradtan felkel nyolckor, iszik egy mixet, aztán alszik tovább :D De amit összefejlődött a felsőteste (csak arra edz.. erre nem tudok hatni) az már valami fantasztikum számomra ;) A mi termünkben senki sem nőtt ennyit ilyen rövid idő alatt, pedig nagyon meg vannak győződve, hogy máshol fejlődni sem lehet, de ha valaki mégis, akkor biztos koksz és társik. :(