Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az a beszólása bunnynak nagyon kemény😄😄
"Van egy mondás.. egy pohár tej, tiszta seggfej"
😄😄😄 azt hittem meghalok a röhögéstõl 😄
amirõl te beszélsz azok táplálékok, benne is van a nevükben. gyógySZER és TÁPLÁLÉKkiegészítõ! ezt nem kötekedésnek szánom csak jobb ha tisztázod ezt mielõtt veszel.
www.body.builder.hu www.tesztoszteron.hu most hirtelen ezek a címek ugranak be, de ott van pl a wikipédia is.
vagy bemész az "új sráchoz"<#idiota>#idiota> a lurdyba és szívesen segít neked (vagy nem szívesen 😄). fent az emeleten a mozgólépcsõ mellett.
\"Egy valamire való országnak saját söre és légitársasága van. Az sem baj, ha van futball-csapata, esetleg atombombája is, de a sör a legfontosabb.\"
Amúgy a verseny elõtt mennyivel érkeztél meg az államokba? Csak mert gondolom nem könnyû feladat hozni a formát egy teljesen ismeretlen közegben. Ha jól tudom, most nem volt ilyen lehetõséged, hogy 1 hónappal elõbb kimehess (a szállásról nem is beszélve).
STUDIO-ról meséltek a haverok, hogy láttak titeket a Robival. Hát akkor a fellépések miatt alapozásnál te sem követheted a Lee Priest-féle tömegelési manuált, ha jól sejtem. <#idiota>#idiota>
Most nézem, hogy kezdek helyesen írni! Nagy kezdõbetû, mondatvégi írásjelek! Tiszta szégyen! <#nezze>#nezze>
\"Egy valamire való országnak saját söre és légitársasága van. Az sem baj, ha van futball-csapata, esetleg atombombája is, de a sör a legfontosabb.\"
Ha esetleg nem lenne meg a profi kártya akkor újra egy amatõr amarikai versenyen indulnék, mert sajnos a "nagy" USA versenyre (nemzeti bajnokság) csak amerikai állampolgárok mehetnek és nekem az még odébb van. Ezen kívül az Európai Amatõr Elit Kupasorozat jöhetne még szóba...
De õszintén szólva inkább lennék 12-edik egy IFBB pro versenyen minthogy dobogós legyek az Európai Elit versenyek valamelyikén.
A STUDIO-ban úgymond "discó színház" mûködik (artisták, bûvészek, bokszolók stb) és mi vagyunk a Danival a "bodysok". 😊 Sima bodybuilding-es pózolás.
és a jövõben a versenyzést h tervezed? mert az usa-ban aratott gyõzelem reméljük nem csak egyetlen alkalom volt
és milyen fellépések is ezek?😊
what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/
A Fitness 2000-bõl el kellett költöznöm, de továbbra is oda vagyok leigazolva. Emellett ahol meg lehet majd találni: a 13. kerületi SFR Fitnessben fogok edzeni heti 3x, valamint az Extremefit üzletében leszek tanácsadó/eladó a Lurdy-ban. Ezeken a helyeken 1-2 héten belül kezdek.
Ahogy az idõm engedi majd személyi edzéseket is vállalok az SFR-ben és a Fitness 2000-ben is. És a Johnny Fitnessben is rendszeresen edzeni fogok.
Valamint a Tóth Danival továbbra is fellépünk 2 hetente szombaton (pl. jövõ héten) a STUDIO-ban, a Hajógyári szigeten.
amúgy még nem próbáltam
és nem tom van rajta egy dátum jelzés az a lejárati idõ pl hogy 1 év 2 hónapig használható fel vagy tisztán a lejárati idõ vagy a gyártási
remélem tud majd valaki segiteni nekkem
elöre is köszönöm !
ezeket fel szokták rakni a netre nem?
Neked is boldog új évet!
Hol edzel most? Csak mert egy ideje nem láttalak a F2000-ben és hallottam, hogy költözöl is.
Most járok elõször ezen a fórumon és láttam, hogy néha rólam is volt szó. Úgyhogy majd néha benézek ide (is)... ;-)
Boldog és sikeres 2007-es évet kívánok mindenkinek és az edzõteremben tekerjétek fel a hangerõt!!!
Azt sem hogy ebbõl hány rendez hasonlóan színvonalas
házibajnokságot (most már mondhati hagyományosan!) ?!?
www.pulzus-fitness.huvagy valami oldalt ami listáz?
köszi elõre is
leszarom a konfigod...
Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.
a srác arcára van minden írva!
for your consideration
what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/
amúgy õ van az animal plakátokon gondolom...
h miért nem versenyez azt nem tudom nincs szar genetikája ... ilyen alkarokkal😄 vádlival😄
BUÉK alkalmából : Frank Mcgrath
Videó
Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.
Mondta is a srác hogy õ 3-at megevett mostanában és egyikben sem volt.. 😄
A gond az, hogy ha elosztom a napi 125g rizsemet étkezésre akkor annak nincs feelingje ha a kajálás rövidebb idõ mint a egy ásítás 😄 zabpelyhet nem nagyon eszek mert nem vagyok oda érte, de majd akkor tejsavóhoz próbálok lenyomni egy keveset. Hálisten nemsokára el fog fogyni ez a rohadt vaniliás szar..
glutamin-csokis wejpro forever.
Mondjuk én pénzügyi okok miatt napi 1 adag glutamint eszek.
Ja és mindenkinek BÚÉK így elõre is!
kösz az egy dolog h egészségügyi fõsulin végeztek de szalonna kolbász a menü😄
majd lehet 4év után én is kõkemény leszek mint tibi az argóból😄
egyenlõre fél évnél vagyok ami teljesen tudatos testépítés
van még idõm😄
amúgy stallone nem kispályás régen is konkrét volt azért-bár testépítõ szemmel vékonyka😄
amúgy ez a roki 6
amúgy most jön a találós kérdés😄
miért van az h puhák az ember izmai? edzéskor kemény utána órával fél órával meg mintha nem is edzenék...
haveré kõkemény még ha egy hete nem is edzett rá... na?
nekem spec fingom sincs - csak érdekel valaki vágja-e
amúgy nem zavar mert nem nézek ki most szarul csak kiváncsi vagyok, mert ha lehet orvosolni... akkor fogom😄
Megyek is és megejtem az év utolsó edzését!
...idén is eljött a sylvester!
És ami a legfontosabb, ne felejtsétek a jelmondatot: EZTET KÖLL CSINÁNI E!!! <#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
s egyben kívánok minden fórumozó tagnak nagyon boldog
új évet!!!!
HAPPY NEW YEARS - www.muscleteam.hu
---ha nem puffaszt csak fingasz, nem probléma! egy dolgot lehet tenni: visszatartod! 😊))
---nyilván én tudni fogom elõre, mint nostradamus hogy neked okoz e ilyen panaszokat. vagy úgy gondoltad, mindenkinek egyformán, direkt fingósproteint gyárt a cég?
---kár, hogy nekd nicn sedzõválszol rovatot,mert akkor hasonló informatívan megkérdezném tõled hogy miért volt hasgörcsöm tegnap? de mivel nincs edzõválszol rovatod, elmesélem is a fingás téma rajongóinak - akiket eddig kiábrándítottam azzal hogy nem fingok a zebpehelytõl - hogy cserébe fingok a brokkolitól! sõt tegnap nagyon okosan csak mikróztam abrokkolit hallal hogy elég nyers legyen, redeztem is egy min fingó világbajokságot, de olyan szinten, mintah fogaskereke lennének a gyomromban, azt hittem megdölgök - nem tudom,van e fingás általi halál, de most közel volt! hiába simogattatam a pocimat, nem múltak ela görcsök, kurvaszar volt. szóval meg kell párolni azt a brokkolit!
---egyél nyers brokkolit, ganatálom hogy még többet fingazs. elõfordul, d enem gond.
---a fimgás, szarás és egyebek valóban közkedvet slágertéme. akinek az ez irányú problémáit megoldani nehézségbe üszközik, lapozza fel a lexikont az "életképtelenség" címszónál. de tegyük fel, csajozol vagy valami kelemetlen szituban vagy és elfingod magad, na akkor mi lesz? világvége? rosszabb ember leszel? zuhan a tõzsde? nyilván ha meg esküvõi tanú vagy és tudod hogy brutál fingógörcsid vannak a nyers brokkolitól, csak lesz annyi eszed, hogy nem azt eszel elõtte! az élet nagy problémái! tény hogy a multkor én is megijedtem, ugyanis anyacsere végtermék elõállításban igencsak professzionális tehtségû vagyok, mind gyakoriság, mind méret, mind szag és egyéb effektet tekintetében - én csak ökológiai katasztrófának hívom! nos a múlkor azért beállt a para, mert az épp aktuális természet elleni támadásom után elkedzett zuhogni az esõ és árvízba borult budapest! szerintemn már sosem mosom le magamról hogy én okoztam! 😄DD
---elõször is: fingjál! a fingás fontos! meg vicces is! én pl., szertem ha a csajok mernek fingani, mert ez a bizalom jele! gondolja bele, ha a barátnõd meg emri ezt tenni elõtted, akkor már teljes az intimitás! én néha direkt nyomogatom a hasukat! 😊) persze ez nem azt jelenti, hogy fingadozni kel orbbaszájba, mint a parasztok! eme kis fingáspszichológiai kitérõ után nézzüka lényeget pár pontban! 1. ha valamitõl erõsen gázododsz az nem jelent túl nagy problémát, csak sajnos anak a jele, hogy rosszul emészted.
---ha nagyon zavar el kell hagyni! ellenben ha többet szeretnél fingani,a nyerseny mikrózott brokkolit ajánlom!
---nemtom mirõl vcan szó, de biztos igazad van! ja megvan, a fingás! nyugi! fingjatok nyugodtan!
--- (a brokkoliról) - ha túl nyers abból csúnya fingások lesznek, de szétfõznis e jó! én párolom a hússal.
<#vigyor3>#vigyor3>
meg nem 90kiló😄
nézd meg a bbtv-ket---ingyen személyi edzés
a 8ezres havibérlet is sok sztem
de ha picit utánaolvasol , meg kideríted mi mire jó akkor megspórolhatod az összes pénzt és kajára költheted
hozzáteszem sztem kifizetni az a kényelmesebb de ha tényleg érdekel a dolog, akkor inkább csináld magad jelleggel kéne mûködnöd-olvasni,tanulni,kipróbálni-úgyse lesz senkibõl 2hónap alatt ronnie coleman
úgy tûnik, hogy januártól a Zugló Sporectenrumba fogok járni edzeni.
tök kezdõ vagyok, ezért gondoltam, hogy edzõ segítégét kérem, Miklós Péter személyében. egyrészt ha van valakinek tapasztalata a teremmel kapcsolatban, szívesen venném ha megosztaná, másrészt ha tudtok valamit a srácról, azt is szívesen veszem.
elsõre szimpatikusnak tûnt, a teljes személyi edzés (4 ropi/alkalom+a bérlet) kicsit sok most nekem, ezért úgy döntöttem, hogy azt választom, hogy elkészít egy edzéstervet, illetve egy étrendet, 4-5 hétre elõre és azt csinálom ez 10 rongy+8 a bérlet. ez sok, kevés, mi a véleményetek?
köszi!
hozzátsezem szezonon kívül igen vonzóak😊
lásd gárgyán rita
keresztszálkás nõi farizom...
de lehet így is már versenyezni😄
http://www.bodybuild.ot.lt/turinio_valdymas/naujienos/archyvas/14/tekstas_files/image005.jpg
ali tabrizi ifbb világbajnok
90 kilósan...
hát igen ez egy másik szint😄
mov ah,4ch int 21h end
amúgy diétához néhány tanács
lehetõleg az összes étkezés legyen ugyanúgy komplett ch-proteines mint tömegeléskor csak kevesebb ch-val
aztán tejsavó egyedül ne alkosson étkezést valamivel le kell lassítani pl zabpehely v rízs
aztán ha nem megy a súlycsökkenés nem kell beszarni meg az elején nem szabad drasztikusan visszavenni a ch-t
én ezeket rontottam el és lehet sokkal hatékonyabb lett volna
amúgy edzõválaszolból vannak szóval nem az én, hanem bunny ajánlása
sztem a srácnak frankón sorozatgyilkos feje van. a Vörös Sárkány c. film jut róla eszembe. ott is súlyzózott a Ralf Fájnsz! 😄
én meg átvettem azt a csúnya módszert a reatin és g-bomb szedésére😄
hát az elsõ alkalommal majdnem letüdõztem... meg szétmarta az arcom de hamar belejöttem😄
na megyek
vár rám a tejbegríz! kásás! csomós!😄
és van hozzá kakaó<#hehe>#hehe>(nem kell elhinni-bejglit se eszek,nemhogy tejbegrízt)
kösz a g-bomb-ot! <#worship>#worship>
"kaptok kakaót"!!! <#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
nagy jövõ vár Pistire... kint