-
A koksz az nagyon sokat segít.
Azt is tudni kell,hogy az átlag koxos hobbi testépítők, a legtöbbje, heti csak pár 100 milligrammos adagokat tol max, akár tesztó, deca, masteron, vagy napos legyen, a legtöbbje meg sem közelíti a heti 1000 mg ot. Ellenben a profi testépítők többsége meg nem megy le heti 1000 milligramm alá, és ők stackekben nyomnak egyszerre vagy 4-5 féle drogot. Hatalmas a kockázat és ez természetesen azzal jár hogy akár évtizedekkel is megrövidítik az életüket, ezt ők elfogadják, és ennek tudatában csinálják magukkal. Mondhatni azt hogy 10-20 évet elcserélnek az életükből néhány verseny miatt. Tehát mondhatni azt,hogy kívánják, akarják a drog következményeit.
Mint mondjuk a rabló is, aki elmegy rabolni, tudja hogy törvény ellenes, de elfogadja a szükséges rosszat, és megcsinálja. Aztán a bíróságon már úgy kezelik,mint aki kívánta a tette következményeit, mivel felkészült a cselekményre "hirtelen felindulásból nem lehet bankrablást előkészíteni".
Tehát kívánta a börtönbe jutás "nagy-valószínűségű" következményét is.
Az én szememben ezek a "profik" segghülyék, és én csak mosolygok rajtuk, de másoknak ez a példakép. Ez sem objektív, csak az én véleményem.
De tény hogy majdhogynem intravénásan nyomatják már magukba a szintetikus cuccokat. Aki ezt bevállalja, abból könnyen lehet profi, bután is.
Amúgy meg nem hivatásom a testépítés, és sportorvosit sem végeztem, most fejlesztő mérnökösködöm, a programozás az én igazi területem, csak mivel érdekel a testépítés, az utóbbi napokban is olvastam napi 1-1 órácskát a témába vágó dolgokról. Meg általában is, ami van a témában azt elolvasom ha mond valami újat. A magyar lapok mindegyikét elolvastam már. A tesztoszteronon voltak a leghasznosabb infók, okos emberek írnak cikkeket, tudományos alapokra és sok éves tapasztalatra alapozva. "és nem mondanak olyat hogy ne gondolkozz, csináld" mint a b.builderen egyesek, ahól lenézik azt ha valaki tudatosan próbál meg edzeni és okostóninak nevezik azokat akiknek van edzésfilozófiájuk és a legjobb utat keresik a fejlődéshez.
Egyesek ezt a problémát könnyen orvosolják: nem fejlődsz kellő mértékben? Gecc, nyomjá 200 mg al többet, akkor már biztos menni fog. Ehhez gondolkozni persze nem kell.