Testépítés - Testformálás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

k O T T A

ismerõs arc
németh pisti csak így tovább!

what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/

k O T T A
heti 4edzés mell-hát-váll-láb
és a kis izmokat meg berakod melléjük
a kajáláshoz tényleg neked ott a pufirízs meg grillcsirke, tonhalkonzerv, mrp tápkieg kaja helyett, fehérje zabpehellyel, fõtt tojás stb
nem tudom mire van idõd de biztos meg tudod oldani

what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/

Igen én azt elhiszem, de mivel ezt a megoldást nem tudom kivitelezni ezért kérdeztem hogy mivel lehetne potolni,helyetesiteni...Edzéstervel kapcsolatban nem tudnátok vmit javasolni?(4918) Kellemes Karácsonyi Ünnepeket mindenkinek!

KIS JÁNOS köszürűs. -ollók -kések /de nem sokat/ :)

elhiszem, de tudomásom szerint ez az egyik legnagyobb fehérjetartalmu hús és a legfontosabb a száraz táplálék.

Ars3nal
nem tudsz külföldre menni? az sztem jobb sokkal...még akár csirkét is tudnal csinalni(fõnök és hajtás függvénye, de grillcsirkere biztos tobb penzed lenne)

Barátom ha te minden nap hajnal 3kor indulnál a segged alatt 30tonnával és 14orát vezetnél,várakoznál, este 10re érnél haza, okoskodnál a kpm-esek ellen a rendörök ellen egész nap, a fönököd szivná a véred akkor neked se lenne kedved csirkét sütögetni hajnalba...

k O T T A
😄
nekem mondod?😄
úgy megennék egy egész csirkét egyszerre de felesleges...😄
inkább beosztom😊
amúgy a g-bomb csokis tejsavóval baromi jó
az ice tea ízét érzed a fehérjéét meg nem😊 jó ez 😄 majd a hatása is kiderül😊

CeeZee
pufirizs+grillcsirke? hmmm... nyami! 😄

\"Egy valamire való országnak saját söre és légitársasága van. Az sem baj, ha van futball-csapata, esetleg atombombája is, de a sör a legfontosabb.\"

CeeZee
de elõtte 43-as volt 😄

\"Egy valamire való országnak saját söre és légitársasága van. Az sem baj, ha van futball-csapata, esetleg atombombája is, de a sör a legfontosabb.\"

CeeZee
semmit. ez tápanyag! mégis mit várhatnál tõle? ha rendben van a kajálásod akkor a v35-tel tudod kiegészíteni.
most azt várod, hogy leírjuk, hogy hány kiló fog felcsúszni rád? ez nem így mûködik.

lamase
40es karod lesz 2 hét alatt

Szerkesztőket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.

Ars3nal
tavasszal szereznék be egy 6 kilós volumass 35öt, most 73 kilo vagyok, mit várhatok tõle heti háromszori edzéssel?

az õ baja ha nem akar ennyit foglalkozni a kajával, vegye csak a szendvicset a büfében.

k O T T A
de sok... ha nem akarod megcsinálni
én amikor megveszem bepácolom be a fagyasztóba aztán este kiolvad reggel meg 15perc alatt megfõzöm és addig reggelizek

amúgy akkor egyél pufirízst vásárolt grillcsirkével...
na melyik lesz az olcsóbb? az otthoni verzió

én 20-25 perc alatt elõkészítem és kisütöm a csirkemellet meg 10-15 perc a rizs. Ne mond már hogy ez olyan sok idõ.

A 3 oránkénti kajálással nem lenne gondom, de nekem nem nagyon van idöm csirkét fözöcskézni nap mint nap...<#circling> Még mit tudnátok ajánlani amit szabad és érdemes hogyasztani és könnyen gyorsan beszereszhetõ ill elkészithetõ.70 kg vagyok és sztem ha most el kezdek edzeni elöszöris gyorsan fel kéne kapnom egy 3kg...Esetleg tudtok javasolni egy edzéstervet heti 3 alkalomra??! (lábaznom nem kell mert 10éve focizok , ugyhogy a láb nagyon rendben van sztem<#wink> A fontossági sorrend nálam a mell-kar váll-hát lenne. Elöre is köszi a segitséget!

CeeZee
nekem is a kisebb súllyal tetszett jobban Ronnie. a combjai is mélyebben szeparáltak voltak. a hasáról nem is beszélve. de Ron igazi bajnok, tényleg nem most kezdte és még mindig (40 felett) iszonyúan motivált. igazi példakép õ(ha más nem akkor a hozzáállása miatt), mégha nekem nem is tartozik a kedvenceim közé a fizikumát tekintve.

k O T T A
ja itt nem 116kilós😄
olyan 126-130körüli

k O T T A
1043.2624519
de nem mindegy?
91centisek a combjai és 2óránként eszik óramû pontossággal
emellett vagy 20éve ezt csinálja és 8szoros bajnok...
a legjobb ronnieban az h nem nyert semmit profiként 98ig, csomószor szarul szerepet a mr olympiákon 9ik a legjobb helyezése addig asszem, de felülkerekedett ezen és 130kilós szörnnyé vált😊
de aki látta 116kilósan és 135kilósan az azt osztja általában mint én is h jobb volt 116kilósan

köszi a válaszokat, azért kérdeztem mert eddig nem éreztem a hátamat evezésnél

kisradai

ez hány kilo pontosan valaki tudja???

k O T T A
a terv a következõ
felkeléskor g-bomb
edzés elõtt az egyik étkezésnél kreatin
edzés elõtt-g-bomb
edzés után volumass
edzés után egy étkezésnél kreatin
na ennyi mellé fél kiló hús minimum-tojás-hal-100%whey protein és néha túró-félrekajálni meg nem fogok és aerob heti kétszer
zöldség rízs zabpehely
és nem nem a jézuska hozta hanem a kígyó😄 a jézuska meg baszik jönni és le is szarom h karácsony van😄
de nektek azért legyen jó - kellemes sütievést😊

CeeZee
nem bírtad ki mi? 😄 vagy ezt kaptad a Jézuskától? 😄
ezek szerint napi 1 adag G-Bomb fog menni? a v35 meg csak edzés után?

k O T T A
na bevásároltam😄
creatim,g-bomb és 6kilós piros volumass35...😄
a g-bomb egy hónapra elég a másik meg kettõre😄
majd írok eredményeket

CeeZee
én viszonylag szûken fogom. kb váll szélességben, ezt még a Németh Pisti mutatta a teremben egy haveromnak õ pedig nekem. úgy fogom ahogyan a legjobban érzem a hátamat. nekem ez vált be. ez úgy néz ki, hogy én felülrõl, olyan szélességben fogom, hogy a karom kényelmesen tudjon mozogni a törzsem mellett, de a könyökömet viszonylag közel tartom az oldalamhoz. és ami nagyon fontos: a hasamhoz húzom, annak is a középsõ régiójához(vagy az aljához). ha szélesen fognám akkor a könyökömet kintebb kellene tennem, emiatt a hasam felsõ részéhez(vagy a mellem aljához) húznám és a hátsó delta kapná a terhelés nagy részét, ami egy hátedzésnél nyilván nem jó.
gyakorolj az üres rúdon, hogy melyik fogásnál érzed a hátadat jobban.

k O T T A
ha jó alkart akarsz...😄

most többféleképpen lehet csinálni
lehet kb vállszélességben sima fogással hashoz húzni vagy fordított fogással hashoz
mindkettõ jó de a vállszélesség kb az a jó
a hát nagyon komplex, ahhoz h faszán nézzen ki nem csak 3 gyakorlat kell évekig szóval fogásváltás szélességváltás idõnként javallott(azért nem hetente...)

tényleg, döntött törzsû evezésnél milyen szélesen kell fogni a rudat ?

k O T T A
ja 82kilósan? bocs már 81😄
inkább keresek egy nõi szponzort(gazdag bnõ)😄
és amúgy most volumass-t fogok nyomni de nagyon gondolkozom a g-bombon még most elõtte és akkor belecsúszik majd a tömegelésbe
már csak el kell határozni magamat😄-6ezer az 6ezer😄

CeeZee
igazolj le a fitness 2000-hez!😄 talán a Pintér Feri szponzorálna! 😄

CeeZee
képeket nem csináltam. majd lesznek a body.builderen! jöttél volna el inkább! 😄 állitólag lesz 2 hónap múlva is.

nem oltottalak, csak tanulságként írtam le. a lényeg, hogy orvosoltad a problémát és szélesebb vagy mint valaha! pff 😄
a kígyót tartsd meg magadnak. perverz állat! 😄😄😄

k O T T A
ja amúgy én is regisztráltam shop builderen
még nem nagyon fogok rendelni mert ahol veszem bodyshop az még olcsóbb mindíg kb 20ezrenként olyan 1500at lehet spórolni a shop builderhez képest
de ez nem lesz örökké így meg nem is minden van abban a boltban

amúgy kinéztem mit kéne majd nyáron nyomatni😄 elég húzós az ár de hatásos az tuti😄

reggel g-bomb+bcaa-xpress
edzés elõt bcaa-xpress+vitargo crx
edzés után volumass35
majd lefekvéskor megint g-bomb

na ez így kb napi 1100ft tápkieg vitamin minden kaja nélkül...😄
de egyszer tuti bejátszom majd ha lesz zsozsó, csak az a baj h túl sok mindent ki akarok próbálni...😄 és nincs rá pénz se még...😄
kell egy szponzor😄

k O T T A
😄 szted miért nem tudtam normális súllyal evezni? húzódzkodni?😄
rossz beidegzõdés
viszont most nem kell az alkarommal bajlódni😄
de ha tovább oltasz megmar a kígyó!😊
amúgy képeket csináltál? fent vannak a honlapodon?

CeeZee
errõl azt kell tudni, hogy a kOTTA úgy csinálta a döntött törzsû evezést, hogy amikor felülrõl fogta a rudat akkor beforgatta a csuklóját, nem pedig egyenesen állt neki(most ez így elég hülyén hangzik, de remélem el tudjátok képzelni). ilyet én még nem láttam. tehát alkarból is tartotta a súlyt.

popeye! az bizony!😄

k O T T A
na jó nem annyira😄
de egy olyan kart elfogadnék mint lee priestnek van!
neki van a legjobb az izombizniszben! õ a karetalon
mell az olyan kéne mint franco columbu-é
hát-az dorian yates-é
váll az gery strydomtól
has az ronnietól kéne😄
lábak meg...tommi thorvildsené-olyan keresztszálkás szeparált segge-lába van h nem igaz
vádli is dorian-é
na kész is a szörny😄
már csak edzeni enni kéne😄 megyek is lábazni😊

Popeye -e vagy ? 😄

k O T T A
tudod mi a jó nekem?
az alkarom az jó😄
kicsinek is tûnik mellete a felkarom de ez a sok ideig szarul kivitelezett hátazásnak volt köszönhetõ leginkább...

k O T T A
dehogy jó!
a belsõ fele olyan szar h csak na! mondjuk most szálkásítás alatt nem fog nõni de tömegelésnél max-súlyos szuper intenzív összehúzódásos edzéseket fog kapni egyszer magas egszser alacsony ismétlésszámmal
nõjjön a rohadék😄
amúgy amióta edzek 3ésfél éve kb fél centit nõtt... mondjuk sose vádliztam

CeeZee
én a vádlit 2x edzem és mintha elkezdett volna fejlõdni tõle. te meg amúgy is bekaphatod, mert alapból jó a vádlid. 😄 genetik freak!😄

CeeZee
valószínû, hogy nem elég intenzív az edzésed. én ha lábaztam akkor kb 5 napig volt kemény izomlázam. egy igazi lábedzés nagyon kimerítõ tud lenni.
én 4,5 év után még mindig minden testrészemben érzem az izomlázat edzés után. nálam ez a mérce és ezt már az edzésen tudom, hogy lesz-e vagy sem. ez persze csak az én dilim, lehet hogy egy kezdõnek nem erre kéne figyelnie elsõsorban. inkább a helyes kivitelezése a gyakorlatoknak és az egyes testrészek izolációja ami fõ szempont elsõsorban.

Kövesdi A
sajos ezt én nem tom én is hasonló cipõben vagyok 😊

nemtudom, én rendesen tudok járni lábedzés után, csak másnap jelentkezik az izomláz ( más testrészemnél még az se). Lehet hogy rosszul csinálom az edzést ?

k O T T A
😄 lábazni szeretek😄
fõleg h heti 3vádli meg egy teljes körû lábedzés nagyon jó érzés utána hazaporoszkálni😄

CeeZee
glutaminra én is gondoltam diéta alatt. már csak a glikogénraktárak feltöltése miatt is az edzés után. mert én hajlamos vagyok a kevés CH mellett ellaposodni.
most elvileg újra tudok majd lábazni is, mert rendbe jött a térdem. és akkor végre arra is pakolhatom vissza a kilókat.

k O T T A
jójó semmi kifogás😄

enervált nem vagyok kvajó a hangulatom most
emeltema ch-t 50g-al meg az edzést heti eggyel és csodák csodájára beindultam megint kb 200g fehérje és 160g ch-4-5 adagban
amúgy legközelebb nyár végén g-bomb-ot fogok nyomni szálkásításkor h telt és kemény legyek meg energizált betöltött(tudományosan kiszámoltam h frankón a legolcsóbb glutamin ez) emrt most ezzel gondjaim voltak

januárban tömegelés volumass 35-el meg kreatint veszek mellé és át fogok állni a 3óránkénti kajára mert most is csinálom egy hete és használ
amúgy most nem fogom a kilókat hajszolni...fene akar megint zsírbödön lenni-szóval havi 2 felé nem engedem a kilókat lassan okosan van idõm rá😊
meg van egy csomó termék amit ki akarok próbálni szóval ha lesz meló és nem költözök akkor ajjaj😄
pl: g-bomb,vitargo-crx,prolab kilós kreatin meg california glutamin,meg lehet whey pro-t is eszek majd
meg ha a pénztárca engedi akkor lehet napi 1kiló húsra is felmegyek majd minimális tápkieggel de ez mind zsozsófüggõ

CeeZee
ja és sajnálhatod, hogy nem jöttél a szemináriumra! nagyon jó volt a hangulat. kicsit ilyen családiasra sikeredett, de a lényeg, hogy jó volt a flamó! 😄
legközelebb nem lesz kifogás!😄

CeeZee
én márciusig dagadok! 😄 aztán jön egy lazább diéta. nem akarok izmot veszíteni úgyhogy nem fogom nagyon sanyargatni magam.
mennyit eszel most? aerob? minden reggel?

CeeZee
az alap a szilárd táplálék(értsd: hús, rizs, zöldség stb). viszont a táplálékkiegészítõket sem véletlenül találták ki. az edzés utáni étkezést NEM TUDOD megoldani táp kieg nélkül. elég ha a gyors felszívódásra gondolok ami azonnal táplálja a kimerült izmokat(40g fehérje és tömegelésnél ugyanennyi szénhidrát szõlõcukorból). de ha te meg tudsz enni annyi kaját amennyire szükséged van akkor - az edzés utáni étkezés kivételével - nem baj ha nem a tápkiegre alapozol. sõt! viszont ennyit enni nem kis meló.

CeeZee
nincs tapasztalatom. nekem amúgy is a mikronizált kreatin jött be eddig egyedül. ha vennék kreatint(bár nem igazán szoktam) akkor microntec-et vennék.
enervált vagy? 😄

k O T T A
a kreatin?😄
hát gyanús... felettéb gyanús a fél kilóért kevesebb mint 3ezer
ennek a másfél kétszerese is olcsó
szóval nem tudom benne van azokban a márkákban amit bunny javasol de azért mégiscsak dirty cheap
amúgy a california fitness-nek van 300g-os glutaminja vagy g-bomb azzal jobban járnál sztem igaz h drágább és ha mellé veszel valami "minõségi" kreaitint akkor az frankó ha mellé normálisan kajálsz
fehérje ch vitamin és utána a többi kieg ha nincs meg az elsõ három inkább azokra költsd a pénzedmert ezek nem csodatevõ dolgok ha valami hiányzik a hatás elmarad-márpedig ha az elsõ három nincs meg akkor game over a szarnak adtál egy pofont

amúgy már 9%testzsíron vagyok a 16ról 6-7 hét alatt😊 de azért majd nyáron jobban kell csinálni-okosabban - de ráérek😊

Kövesdi A
köszi a segitséget
és amugy mi avéleményed a k O T T A által javasolt termékröl ?
nagyábol menyi idõre lenne elég /nap ?