12316971501353788406.png
  • Roman
    húhh gyerekek, ez a "két hét kemény volt"..

32 ora buszozás oda, 31 vissza, 10 eurós kilonkénti ár a csirkéért, legolcsóbb zöldség a cukkini 1.20 per kg, dühödt tábori szakács amiért nem ettem a jobbnál jobb kajáit, meg jó 10 napos diétás éhezés után 2 nap komplett zabálás :-S

utcsó nap ugyebár nem a jó öreg gulyásleves, disznópörkölt kenyérrel volt a menü, hanem csupa-csupa tengeri meg helyi tradicionális kaja, amit ugyebár a nem finnyás magyar gyerekek utálnak, én meg hát 4 ember helyett ettem, jégkrém, csoki, bagett lekvárral, gyümölcs kiloszámra.. ááá :oD egy évre bezabáltam magam, ennyi kell a léleknek. :o)

ma szépen visszatoljuk a pofánkat a terembe.. és kezdhetjük. súlyokból vissza, majd edzésenként növelem a terhelést szépen. pörögjön a dolog.

amúgy nem kellett volna az az utolsó két nap nagy zabálás, mert "bűnösen látszik szerintem", de előtte napokig rohadtalacsony ch-n, meg kalórián voltam, s annyira leszáradtam, hog már alul a hasamon látszódtak az erek a köldököm alatt, meg ha kifújtam a levegőt, keresztcsíkozódott a csuklyám :-S egy "jó formát" tudom, hogy nem lehet 2 nap alatt elbaszni, csak ismeritek a FFB súlyos lelki gondjait.. :o)

minden esetre a kávé tejjel, cukor nélkül, egy falat 99% kakaotartalmú csokival valami eszméletlen jó.