Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
vagy inkábba napi étkezésre kel jobban oda figyelni hogy olyat együnk amiben sok a fehérje !
2800-ftos kreatin
what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberû gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterrõl, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/
tárogatás gépen
döntött törzsû evezés-hátra-váltakozó fogásokkal
vállból nyomás
vállvonogatás
bicpszezés
tricepzeés állva és fekve
guggolás
felhúzás
megfelel?😊-ezt mind lehet szabad súllyal otthon csinálni én a helyedben ezeket csinálnám
sorozat 4 meg magas ismétlésszám mert kezdõ vagy 2edzésnapra lebontva heti 4edzés
és eni se felejts el mert attól nõsz h stimulálod az izmot aztán beépíti az magánaka tápanyagokat
what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberû gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterrõl, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/
Olyan oldalra lenne szükségem ahhol találok olyan edzésterveket amelyeket otthon is végezhetek egy sima fekpadon+van rajta pillangó
Válaszoljatok légyszíves mert fontos...
Kösz
hát jah sokat segített😄 ha rendesen feltekered 20-30kilóval növelheted a súlyt simán-nálam ez volt azóta minden hátedzés maga a menyország😄
azt hiszem a sérülés az amirõl a legkevesebbet beszéltünk itt és sajnos ebben én elég tapasztalt vagyok. elég sérülékenyek az izületeim. néhány hónapja is úgy hazavágtam a térdeimet, hogy múlthéten örültem, hogy 50kg-val tudok guggolni. most már tele lett a tököm és feltoltam a porcépítõ adagot(én Joint-X-et használok) és a c vitamint a duplájára. már érzem, hogy javul. csak hát ugye a pénz.
de volt már jónéhányszor sérült a vállam is. fontos alaposan bemelegíteni, fõleg ilyen idõben. nem szabad játszani ezzel.
emésztési gondokra a probiotikumot most próbáltam és nagyon kellemeset csalódtam. volt, hogy annyira hazavágtam a bélflórámat, hogy 2-3 napig semmi nem maradt meg bennem. de ennek voltak elõjelei is, mint pl reggel akármit ettem, meghajtott. vagy puffadás, görcs(ami pont jó ha a súlyemelõ övet próbálnád magadra erõltetni 😄) ha valamelyikõtök tapasztal ilyet akkor nem érdemes várni vele. nekem kb 2 nap alatt rendbe tette a gyomromat.
az edzés pedig teljesen egyénspecifikus. nekem pl van olyan gyakorlat amit régen évekig nem éreztem viszont most az edzéseim alappillérei.
viszont az is fontos, hogy egy idõ után az adott izom hozzászokik egyes mozgásformákhoz és edzés közben szinte nem is tudod meghatározni, hogy mire is edzel, annyira nem érzed azt az izmot. na olyankor kell(vagy már kellett volna) váltani egy másik gyakorlatra vagy jobban koncentrálni. nekem pl nem durran be a vállam rendesen, ha nem vagyok kipihent. ha viszont ott tudok lenni teljesen agyban is az edzésen akkor a 2. gyakorlat után úgy ég a vállam, hogy nem tudok inni a shakerembõl és csak lógatni tudom a karjaimat.
ja és a heveder tényleg jó, ha tudod használni. a kOTTA-t is mesteredzõk tanították a professzionális gurtni feltekerés õsi mûvészetére. <#idiota>#idiota>
\"Egy valamire való országnak saját söre és légitársasága van. Az sem baj, ha van futball-csapata, esetleg atombombája is, de a sör a legfontosabb.\"
meg nyomjál rövidet fekvenyomáskor😄
Lehetne külön külön minden testrészrõl írni, kinek mi vált be, milyen speciális trükkjei vannak. Tapasztalatokat megosztani, kezdõknek tanácsokat adni. Termek országszerte, mi alapján válasszunk, bemelegítés, nyújtások, kiegészítõ sportok. Edzésmódszerek, gyakorlatok, kivitelezéseik, sérülések, azok kezelései stb stb stb... Van itt téma bõven. Teszem azt a melledzésrõl valami tanács a kezdõ lúrkóknak?? 😊<#worship>#worship>
Remélem itt nem fogadnak olyan ellenségesen mint egy másik hasonló újság fórumában...
Most fedeztem fel ezt a két topicot, de ott inkább kiutált a helyi moderátor 😉
na sebaj, nem vitatkozásnak szánom, csak észrevételnek. És amennyire tudtam, kedvesen... bib <#wink>#wink><#integet2>#integet2>
MJ rulz Pink Team The Only One
gary strydom visszatérése után egy kis lepózolás a strandon😄
\"Egy valamire való országnak saját söre és légitársasága van. Az sem baj, ha van futball-csapata, esetleg atombombája is, de a sör a legfontosabb.\"
a csirke+rizs az alap. de lehet még fehérje turmixot inni puffasztott rizs mellé. vagy fehérje turmix és elõre ledarált zabpehely, mert ezt csak inni kell.
ha meg tudsz állni az a legjobb. ha rám hallgatsz akkor úgy csinálod meg a csirkét hogy fõzés/sütés elõtt kockákra/csíkokra vágod és akkor elég egy kanál is amikor enni kell. nekem volt néhányszor, hogy a teherautóban ettem(na ilyenkor áldom a forgalmi dugót 😄) és elég nehéz lett volna késsel villával. 😄 én vettem ilyen mûanyag osztott ételhordót abban elég könnyû vinni a kaját, de gondolom ezzel nem mondtam újdonságot.
elvileg fehérjébõl 2g kell neked testsúlykilónként ha tömegnövelés a célod(feltételezem, hogy az, mivel azt írtad, hogy most kezded). szénhidrátból pedig 4-5g/t.kg. de ha vékony a testalkatod és esetleg rakodni is neked kell vagy bármilyen más fizikai melót is végzel az edzésen kívül akkor el lehet menni a 6g/t.kg-ig is, de ez elég nagy mennyiség. ez egy 70kg-os embernél 420g szénhidrát(CH) ami kb 600g(nyersen mérve!!!) rizst jelent naponta.
ha minden kötél szakad akkor vannak ilyen étkezést helyettesítõ MRP-k(táplálékkiegészítõk) is, de inkább a szilárd kajánál kéne maradni
ha valami nem tiszta csak szólj
kamionoskent telleg durva, de ha haromorankenti pihenot betartod(betarthatod) akkor joaz...
Most szeretnék elkezdeni edzeni és tudom hogy az étkezés fontos,de nekem az a problémám hogy kamionosként elég rendszertelen az étkezésem. Ha tudnátok tippeket adni hogy mit egyek amivel sok fehérjét és megfelelö mennyiség szénhidrátot tudok bevinni? megköszönném.
KIS JÁNOS köszürûs. -ollók -kések /de nem sokat/ :)
Sajnos néha félrekajálok de nekem ennél a zsírszázaléknál még megengedhetõ és nem szól bele a diétába.
Viszonylag szükséges is, mert nem akarok havonta 8 kilót fogyni mert az nagyon sok. Havi 5-6 ideális. Utána úgyis lassul.
nekem már pont 13nap van csak hátra...😄
de utána se kajálok félre majd vigyázok majd a vonalaimra
megdolgoztam ezért az állapotért és nem akarom elcseszni😄
eddig már minusz 7kiló trutyinál tartok és remélem azért még 1-1.5 lejön de ha nem akkor se olyan gáz
sok sikert neked! mert ilyenkor nem a legkönnyebb-pl itthon mindenhol cskoi-süti meg minden szarság van hasznos meg alig. nagyon könnyû lenne félrekajálni de eddig 1 napot kivéve 6 hetet jól teljseítettem😄
Más: Neked nincs véletlenül valami olyasmi sciteces vackod mint amit bunny a bbtv mittudoménymennyiben hívott "sciteces edzés utáni turmix tartónak" ? Mert nekem csak kicsik vannak, vagy túl nagyok, a shakerbe meg nem szeretem belerakni a port.
Gondolom kb a kreatinnak lehet akkora doboza.
edzeni mindeki tud kajálni meg sokaknak "büdös" szóval az edzés csak a dolog kis része
igenis rá kell venni magát az embernek a normális kajálkáshoz vagy ha elégedett az elért eredményekkel akkor nem
de tudtommal ez az önfejlesztés sportja szóval telhetetlenek vagyunkés jobbat akarunk azt meg csak minõségi étrenddel lehet elérni😊
beszélhetnék/beszélhetnénk itt csak arról, hogy ki mennyivel nyom fekve, mekkora a bickója stb, de abból senki semmit nem tanulna. és ha én azt tapasztalom, hogy igenis nagyon fontos a rendes kajálás és ezt a saját bõrömön kellett megtapasztalnom, akkor én ezt meg fogom osztani itt mindenkivel aki testet akar építeni. hogy megfogadja-e az már az õ dolga.
nyilván nem csak kajáról van szó(ha visszaolvasol látni is fogod), nagyon sokat beszélünk itt az edzésrõl is
mellé rízst kis köretnek zöldséget ennyikész van 4 minõségi kaja
mellé tejsavó zabpehellyel meg edzés utáni turmix kijön a 6
nem nagy durr
azt hittem a világot váltottam meg elvégre fél mázsa!😄
szóval nem a sebesség számít hanem az h haladsz
és mondjuka a kajáról se feledkezz meg😊
amúgy újra beindult a fogyásom😄
átálltam több ch-ra (most2g/kg) és többször edzek 1alkalommal valamint8-ról 6ra csökkentettem az étkezéseket
csak 2hétbe került mire ez kiderült😄 de rájöttem ez a lényeg
azt hiszem te igazi gyakorlati "gyúrós" vagy. megfelelõ elméleti háttérrel sokkal többet lehetne belõled kihozni. kéne neked egy jó edzõ. olvass sokat a sportról, mert néhány alapfogalom sztem nem tiszta nálad, de ha tudok segítek én is.
kicsit úgy érzem most magam, mint amikor a majd 30 kilóval nehezebb(nem zsíros) haverom, tõlem kér étkezési tanácsokat. 😄 elég hülyén nézhet ki kívülrõl, ahogyan én magyarázok neki. ezt csak azért mondom, mert ott én vagyok az elméleti "gyúrós". 😄
erõemeléstõl messze vagyok nagyon, guggolni jelenleg nemtudok, mert fél éve eltörött a bokám és még azóta s kicsit be van dagadva.ezért a felhuzást sem erõltetem, sztem olyan 200 kilo körül menne,vagy ki tudja, de most nem nyúzom magam.
szerintem 130 nem sok fekvenyomásban.
edzhetnék lábra 10 kilóval több lennék, majd fél év mulva..
megmondom õszintén azt hittem szórakozol amikor azt írtad, hogy 130-ba nyomogatsz 15-öket. annak ellenére, hogy a testépítésben nem fontos a súly, minden elismerésem a tiéd! meg ne sértõdj, de mit keresel te ebben a sportban? 😄 miért nem nyergelsz át erõemelésbe ilyen eredménnyel? guggolással, felhúzással hogy állsz?
Akkor pózolok😊, az ingyen van😊.
ilyen egy igazi show! megmondom õszintén, hogy eddig nem kedveltem sem a stílusát(itt gondolok pl a nagyképû beszólásaira), sem a fizikumát. viszont becsülöm benne, hogy tisztességesen felkészült a pózolókûrre. jó volt nagyon!
nekem meg Darrem a nagy kedvenc és az a kûrje még mindig a legjobb amit olaszországban mutatott be néhány éve. ott minden a helyén volt. volt show elem, de csak annyi amennyi kell, tehát nem ment a pózok rovására. nekem még mindig az a favorit.
fõleg amikor doriant utánozza(személyes kedvencem)😊
gondolom ha ekkora súllyal dolgozol akkor van már izomtömeged, amit lehet formálni is. én a helyedben kihasználnám a teljes mozgástartományt, de fõleg a mozdulat alsó pontján nyújtanám meg jól az izmokat, persze mindezt óvatosan. amit a kottányi is mondott, a pózolás is sokat segít. bár az mindig jól jön, mert így hamarabb elsajátítható a megfelelõ agy-izom kapcsolat.
egy adott testrészt amúgy sem lehet lepucolni, csak kompletten az egész testet. csak ezzel az a bibi, hogy vannak "makacs" területek. lehet, hogy neked is a melledre rakódik le elõször, ez egyénenként változó.
azt hiszem itt a diéta lesz a sikered kulcsa.
bár megmondom õszintén, hogy ha te 130-ba 15-öket nyomogatsz akkor lehet, hogy nekem kéne kérdezgetnem tõled. 😄
amúgy mióta edzel? hány kiló vagy?