12316971501353788406.png
  • retek683
    187-189 cm, no koksz:::: ( 6 kg v35 meg volt egy masstech + egy serious mass+ nanovapor+ egy NO xploede+ Anator p70(kedvencem_)ennyi öszvisz, kiis van rakva a sdobozok a szekrényemen sorbva..szal nem is költöttem 11 hónap alatt sokat rá .. ja a serous mass-t ne vegyétek attól csak zsírosodsz:(250 gram szénhidrát egy adagba:) ) ------------, és igen bátor vagyok ..:):) ennél a magasságnál igen csak nehéz egy értelmes testet összehozni . mocskosul vékony csontozat a csuklóm ceruza vastag, a tenyerem mint egy szívlapát, a vádlim mint egy ropi. a vállszéleségem régen egy tenyeres volt mamár azért egy fokkal jobb de msot is sz*r..., de ez a genetika műve, meg a rosz testtartás egésznap gépezés miatt őersze 5-10 év múlva csak jó fog jönni a vékony csontozat ... de ahhoz hogy legyen egy értelmes karom is láccodjon is hogy gyúrok ahhoz kell egy 50-es kar.... vékony csontozat még visszább vesz.. a képen amint látod az a kar még 30 as sincs mamár 43 mmas a karom nem bedurranva, és még nem is tricepszeztem sokat március óta tricepszezek csak ( igen mer hülye voltam).... amien hibába csak beleeshet egy kezdo azt mindet elkövettem na de ez van.... rosz a test alkatom is de ez van vmit csak kihozk belőle 5-10 év alatt , ja majd csinálok a hátamról is képet azt viszont nagyon dicsérik sztem se rosz meg azt tán Nekem a legjobb , meg azt szeretem a legjobban edzeni , na majd lesz fotó ha nincs uszógumi :)